Bende aynı şeyi düşünüyorum ya, sadece duymak istediklerimizi mi söylüyorlar acaba bende boşuna ay beni düşünüyor sonunda gelecek diye bekliyorum ama belki de sıfır umrundayımfalcılar senin duymak istediğini söylüyor desem :)
olabilitesi var sonuçta %50 :)Bende aynı şeyi düşünüyorum ya, sadece duymak istediklerimizi mi söylüyorlar acaba bende boşuna ay beni düşünüyor sonunda gelecek diye bekliyorum ama belki de sıfır umrundayım
maalesef cnm sildim benCok öven de var beğenmeyen de kafam karıştı ben yine de sende varsa numarasını alsam:)
içinizde ki his ne diyorsa o doğrudur umuttan bahsetmiyorum karıştırılmasın bu . kendini dinle
benim içimdeki his pek hayırlı şeyler demiyor
bende pek iyi şeyler düşünmüyorum biliyosunsen öyle düsünüyorsan öyledir :)
aha bi çıkan fal dahaValla kızlar yeni su falı baktırdım. hiç de duymak istediklerimi söylemedi .Zira Eylem'de benim duymak istediklerimi söylemedi. Bugün eylemin de diğer falcının da söylediği imkansız bir olay gerçekleşti.
bende pek iyi şeyler düşünmüyorum biliyosun
hadi gözün aydın:)Çok hayırlı öyle söyleyeyim.
şimdi kaldı geriye 2 olay. adım adım sona yaklaşıyorum :)
hadi gözün aydın:)
aynen benimde kaldı 2 vaka olsa olsa nolur olsa
Ay ne bilim valla içimde bir umut kalmadı gibi ama bilmiyorum eylem olumsuzu da söylüyormuş ya o bana olumlu dedi kaç kere sordum hatta sonunda aynı yere dönüyoruz biz seninle diyip kızdıolabilitesi var sonuçta %50 :)
maalesef cnm sildim ben
inş. kuzum :)Sağol tatlım. İnşallah hayırlısı ile senin de güzel haberlerini alırız.
bekle cnm bazen olaylar değişiyor:)Ay ne bilim valla içimde bir umut kalmadı gibi ama bilmiyorum eylem olumsuzu da söylüyormuş ya o bana olumlu dedi kaç kere sordum hatta sonunda aynı yere dönüyoruz biz seninle diyip kızdı
ay yok çıkmadı canım yaHiç mi olumsuz konuşan çıkmadı, baktırdıkların içinde
bu arada senin bu söylediğine ben de çok inanırım. bazen herkes tersini söylüyor ama ben bambaşka bişi hissediyorum ve yine benim hissettiğim çıkıyor.içinizde ki his ne diyorsa o doğrudur umuttan bahsetmiyorum karıştırılmasın bu . kendini dinle
Haahhahahaha sen fotosunu yükle ortaya bakalımkahve içtim fal bakan varmıayyy akıllanmayız biz
Haahhahahaha sen fotosunu yükle ortaya bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?