bayağı nokta atışı durumu olmuş valla sendeBiraz aradan sonra tekrar hosbuldum , intikam kokan bu fal haberi benden size ,zamanında yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm ve dünyanın en büyük kazığını atan ,şahsiyetsiz şahısla karşılaşacağımi söylemişti roza ama zordu bana gore çünkü o avrupa ben anadolu yakasımdayım ,hic olmadık bi yerde dün karşılaştım ve olanlar oldu ,birden kendimi karakolda ifade verirken buldum ,pismanmiyim tabiki hayır ,ay yine bi nebze icim soğudu valla
Hahahajaha tamam canım doğru diyorsunkızzz enerjiler karışır sonra ben depresyona girerim falan
Ay canım hem üzüldüm hem sevindim. Falının çıkması güzel olmuş ama sonraki olanlar baya kötü olmuş geçmiş olsunBiraz aradan sonra tekrar hosbuldum , intikam kokan bu fal haberi benden size ,zamanında yakın arkadaşım olduğunu düşündüğüm ve dünyanın en büyük kazığını atan ,şahsiyetsiz şahısla karşılaşacağımi söylemişti roza ama zordu bana gore çünkü o avrupa ben anadolu yakasımdayım ,hic olmadık bi yerde dün karşılaştım ve olanlar oldu ,birden kendimi karakolda ifade verirken buldum ,pismanmiyim tabiki hayır ,ay yine bi nebze icim soğudu valla
arkadasaaaar tugbaya baktiran var mi aranizdaaa?????ben yarin baktirmak istiyorum tecrubesi olanlar paylassin lutfennnnn
bakk nası da biliyosun napıcamı
ay yok çıkmadı canım ya
özellikle rica ediyorum lütfen bana umut vermeyin gerçekleri duyup kapatmak istiyorum ben bunu konuyu die, gördüğümü söylüyorum diyolar.
al benden de o kadar işte canım. nerdeyse çifte tarife ödicem olumsuz bişey duymak için :) bu arada bana kimse bu adamla evlenceksin demio. hepsi bununla sana evlenceksin dersem yalan söylemiş olurum, çok yıpranırsın ama gelişi var ve tekrar bir ilişki yaşanacak diye yırtıyorlar kendilerini. ay bilmiyorum canım ya belki de Allah bize ceza olsun diye öyle söyletiyor. hergün falcı falcı geziyorsunuz bekleyin durun bakalım kuş gibi mi diyor acaba:) olabilir mi? umarım diildirKıvırcık canım benim durumum da aynı.
Ben hep artık olumsuz birseyler duymak için baktirdim resmen.
En son Eylem olumsuz ise pat pat söylüyor diye tamam dedim bu sefer olumsuzu duyacagim dedimm.
Ama nerdee Eylem de aynı şeyleri söyledi aylardır duyduğum şeyi duydum yine ama sonuç sıfır.
Anlam veremiyorum duymak istediğim ise artık bitmiş var git yoluna demeleri.
Offf bir tane farklı bir şey duymadım bennn
al benden de o kadar işte canım. nerdeyse çifte tarife ödicem olumsuz bişey duymak için :) bu arada bana kimse bu adamla evlenceksin demio. hepsi bununla sana evlenceksin dersem yalan söylemiş olurum, çok yıpranırsın ama gelişi var ve tekrar bir ilişki yaşanacak diye yırtıyorlar kendilerini. ay bilmiyorum canım ya belki de Allah bize ceza olsun diye öyle söyletiyor. hergün falcı falcı geziyorsunuz bekleyin durun bakalım kuş gibi mi diyor acaba:) olabilir mi? umarım diildir
Akşam yine zehra hanıma fal baktırıcam durumla ilgili haberdar ederim nasıl baktığıyla ilgili... ben zaten biliyorsunuz memnun kaldım ama belki durum değişir . Bu arada yeni falcı var mı kızlaar? :)
Ay canım hem üzüldüm hem sevindim. Falının çıkması güzel olmuş ama sonraki olanlar baya kötü olmuş geçmiş olsun
Ay yok üzülme hic ben çok iyiyim sekerim ,içimin yağları eridi ,tek üzüldüğüm dun gittiğim mekana birdaha gidemeyecek olmam ,mekanda hasar çok hahahaaa
Ay canımmm daha beteri olmasın mekan falan başka yere gidersinAy yok üzülme hic ben çok iyiyim sekerim ,içimin yağları eridi ,tek üzüldüğüm dun gittiğim mekana birdaha gidemeyecek olmam ,mekanda hasar çok hahahaaa
Kızlar benim durumda aynı resmen olumsuz cevap bekliyorum bir falcıdan da ama biz artık akışına bırakıp eğer gelirse gelir gelmezse gelmez diyip kendi yolumuza bakmamız lazımal benden de o kadar işte canım. nerdeyse çifte tarife ödicem olumsuz bişey duymak için :) bu arada bana kimse bu adamla evlenceksin demio. hepsi bununla sana evlenceksin dersem yalan söylemiş olurum, çok yıpranırsın ama gelişi var ve tekrar bir ilişki yaşanacak diye yırtıyorlar kendilerini. ay bilmiyorum canım ya belki de Allah bize ceza olsun diye öyle söyletiyor. hergün falcı falcı geziyorsunuz bekleyin durun bakalım kuş gibi mi diyor acaba:) olabilir mi? umarım diildir
Gerçekten mii? Ayy nasıl yani bayağı kavga mı ettiniz.
Pekii sadece Roza mı bildi bu durumu...
Ayyy Eylem de bana bu tarz bişey dedi inşallah çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?