İstanbul'da Fal - Falcılar

ayyy Valla benim durum da ayni olumsuz bisiler duymak istiyorum artik bosuna umutlanmak istemiyorum,umut icinde beklemek cok daha aci veriyor insana
Belirsizlik zaten en büyük acı , net bir şekilde belli olması her zaman için en iyi ama kafaya çok takıyoruz istemedeb de olsa. Günlük hayatımızı çok etkiliyor. En iyisi tam aklımıza geldiği an başka şeylerle oyalanmak.

Çok çok geçmiş olsun diyeceğim ama sen mutlusun ve hincini almış gibisin.
Umarım rahatlamissindir.
Bu arada Roza kaca bakar nasıl bakar yaaa böyle azıcık kafamı karıştırdı gibi gibii

Çok çok geçmiş olsun diyeceğim ama sen mutlusun ve hincini almış gibisin.
Umarım rahatlamissindir.
Bu arada Roza kaca bakar nasıl bakar yaaa böyle azıcık kafamı karıştırdı gibi gibii

Ay hemde nasıl mutluyum ,giden saçlarım olsun kökü bende ,Roza değişik bi kadın randevu alıyorsun gece bakıyor ,adini doğum tarihi bide anne adini falan veriyorsun ,benim kadrolu falcim ,diğerlerinide deniyorum tabi ,falcı kelimesindende hic hoşlanmıyor ben bakimciyim diyor, bu kadınla elektirigim iyi ,soyledikleride oldu vaad ettikleride, zaten bide günde 3 kişiden fazla fal almıyor yani yoğunlaşıyor en azından ,eylem gibi her arayana bakıp sallamasyon yapmıyor, Rozanin bana baktığı fallar 1 saatin altına hic dusmedi,falın arkasın dan benim çenem düşüp 1 saate ben konuşuyorum etti 2 saat kadın gik demiyor ya ,hem fal hem terapi hahaa ,canım 100 bakıyor ben çok memnunum ama yine diyorum enerji belkide ama bana ne söylediyse çıktı ve yaşadım,ay falı boşver psikologa gitsem bu paraya 10 dk sabredemez bana hahaaaa

ayyy Valla benim durum da ayni olumsuz bisiler duymak istiyorum artik bosuna umutlanmak istemiyorum,umut icinde beklemek cok daha aci veriyor insana
eğer bizim falcılardan forumu takip edenler varsa muhtemelen bu yazışmalardan sonra fal esnasında hepimizin bi güzel canına okuyacaklar, olumsuz şey mi duymak istiyorsunuz alın size olumsuz fal diye :)

canım özelden atabilir misin nosunu rica etsem?
bi 100 kağıtta Roza ya kaptırayım oldu olacak

Valla birini şöyle dövsem bütün hıncımı alsam...
Dünyada tek bir kişiyi gebertmek istiyorum o da kanımı içsen için soğumaz derdi biliyor pis herif böyle karşılaşmalar oluyormuş. Darısı bana inşallah yazık olan garsonlara olmuş.

Hiçbir falcı herşeyi bilemez illaki bazı konularda yanılgıları olacaktır. Ataköy 9. kısım sanırım netten araştırın Falcı cansu var. Cafe ismi vermek serbestmi bilmiyorum soran olursa söylerim. Kahve veya herhangi bişeye değil sadece gözlerinin içine bakıyor. Kısa birşey anlatayım. Arkadaşımla gittik ve oturuyoruz dedim ki söylediklerini unutmamak için telefonuma ses kaydı yapıcam. Neyse sıra bana geldi oturur oturmaz dediki bana ses ses kaydımı yapacaksın. ve birçok şeyimide bildi.

Biz ona iki arkadaş ayrı zamanlarda gittik söylediği şeylerin %60 aynı ikimizede ikiz kızınız olcak dedi

canım özelden atabilir misin nosunu rica etsem?
bi 100 kağıtta Roza ya kaptırayım oldu olacak

Hahaaaa Allah iyiliğini versin hic güleceğim yoktu kaptira kaptira Allah sonumuzu hayır etsin ,ay memnun kalda hadi mutlu et beni attım Rozanin numarasini

Biz ona iki arkadaş ayrı zamanlarda gittik söylediği şeylerin %60 aynı ikimizede ikiz kızınız olcak dedi
Benimde bir arkadaşım Taksimde 4 arkadaş bir cafeye gitmişler 2 yıl önce kadın bunlara söylediklerimi söyleme çıkmaz demiş bu kız kardeşine sormuş aynısı diğer 2 arkadaşına soruyor aynısı birde böyle tipler var.

yani bilemiyorum ben ilk kez falcıya gitmiştim. benim boşlanmış olduğumdan tutda ex eşimin adına kadar birçok şeyde nokta atışı yaptı. Arkadaşıma nişan tarihi verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…