Belirsizlik zaten en büyük acı , net bir şekilde belli olması her zaman için en iyiayyy Valla benim durum da ayni olumsuz bisiler duymak istiyorum artik bosuna umutlanmak istemiyorum,umut icinde beklemek cok daha aci veriyor insana
Yok canım ne eylemi 2. Falda söylediklerini yazdım zaten kocan batacak dedi ,eylemin bana söylediği hic bisey tutmadi, tutmadı demekte yanlış yaşadığım şeyleri bile bilemedi malasef , ay ne biliyim enerji meselesi belkide çünkü çıkan arkadaslarda var ,neyse evet canım bana roza söylemişti karşılaşacağımızı bu iş karakolda biter demişti ,ben ihtimal veremedim onunla yaşadığımız olaylar sonrasında kendi isi nedeniyle taşındı gitti ve iki ayrı yakada oturuyoruz koskocamanda istanbul malum nerde karşılaşırız diye düşünürken dun final yaptık, baya sac baş daldık birbirimize garsonlar ayırdı ,bi kaç garsonda zayi oldu gerçi manikurude yeni yaptirmistim tırnaklar uzun ve keskindi kısmetine hahaaaa, ay bendede darbe var tabi saçlarımın 10 da 1 yok mesela ,olanlarda hep kırıldı yarin kuaföre gidicem , arkasın dan rozayi aradım ilk is bu gece randevu aldım ,ay bakalım ne diycek olayın yasandigini gorecekmi merak içindeyim.
Çok çok geçmiş olsun diyeceğim ama sen mutlusun ve hincini almış gibisin.
Umarım rahatlamissindir.
Bu arada Roza kaca bakar nasıl bakar yaaa böyle azıcık kafamı karıştırdı gibi gibii
eğer bizim falcılardan forumu takip edenler varsa muhtemelen bu yazışmalardan sonra fal esnasında hepimizin bi güzel canına okuyacaklar, olumsuz şey mi duymak istiyorsunuz alın size olumsuz fal diye :)ayyy Valla benim durum da ayni olumsuz bisiler duymak istiyorum artik bosuna umutlanmak istemiyorum,umut icinde beklemek cok daha aci veriyor insana
canım özelden atabilir misin nosunu rica etsem?Ay hemde nasıl mutluyum ,giden saçlarım olsun kökü bende ,Roza değişik bi kadın randevu alıyorsun gece bakıyor ,adini doğum tarihi bide anne adini falan veriyorsun ,benim kadrolu falcim ,diğerlerinide deniyorum tabi ,falcı kelimesindende hic hoşlanmıyor ben bakimciyim diyor, bu kadınla elektirigim iyi ,soyledikleride oldu vaad ettikleride, zaten bide günde 3 kişiden fazla fal almıyor yani yoğunlaşıyor en azından ,eylem gibi her arayana bakıp sallamasyon yapmıyor, Rozanin bana baktığı fallar 1 saatin altına hic dusmedi,falın arkasın dan benim çenem düşüp 1 saate ben konuşuyorum etti 2 saat kadın gik demiyor ya ,hem fal hem terapi hahaa ,canım 100 bakıyor ben çok memnunum ama yine diyorum enerji belkide ama bana ne söylediyse çıktı ve yaşadım,ay falı boşver psikologa gitsem bu paraya 10 dk sabredemez bana hahaaaa
Valla birini şöyle dövsem bütün hıncımı alsam...Yok canım ne eylemi 2. Falda söylediklerini yazdım zaten kocan batacak dedi ,eylemin bana söylediği hic bisey tutmadi, tutmadı demekte yanlış yaşadığım şeyleri bile bilemedi malasef , ay ne biliyim enerji meselesi belkide çünkü çıkan arkadaslarda var ,neyse evet canım bana roza söylemişti karşılaşacağımızı bu iş karakolda biter demişti ,ben ihtimal veremedim onunla yaşadığımız olaylar sonrasında kendi isi nedeniyle taşındı gitti ve iki ayrı yakada oturuyoruz koskocamanda istanbul malum nerde karşılaşırız diye düşünürken dun final yaptık, baya sac baş daldık birbirimize garsonlar ayırdı ,bi kaç garsonda zayi oldu gerçi manikurude yeni yaptirmistim tırnaklar uzun ve keskindi kısmetine hahaaaa, ay bendede darbe var tabi saçlarımın 10 da 1 yok mesela ,olanlarda hep kırıldı yarin kuaföre gidicem , arkasın dan rozayi aradım ilk is bu gece randevu aldım ,ay bakalım ne diycek olayın yasandigini gorecekmi merak içindeyim.
canım özelden atabilir misin nosunu rica etsem?
bi 100 kağıtta Roza ya kaptırayım oldu olacak
Valla kızlar yeni su falı baktırdım. hiç de duymak istediklerimi söylemedi .Zira Eylem'de benim duymak istediklerimi söylemedi. Bugün eylemin de diğer falcının da söylediği imkansız bir olay gerçekleşti.
100 Tl çok değil miKıvırcık sen baktiracak mısın?
Bende kararsız bir durumdayım.
Baktırınca yaxx olur mu?
Biz ona iki arkadaş ayrı zamanlarda gittik söylediği şeylerin %60 aynı ikimizede ikiz kızınız olcak dediHiçbir falcı herşeyi bilemez illaki bazı konularda yanılgıları olacaktır. Ataköy 9. kısım sanırım netten araştırın Falcı cansu var. Cafe ismi vermek serbestmi bilmiyorum soran olursa söylerim. Kahve veya herhangi bişeye değil sadece gözlerinin içine bakıyor. Kısa birşey anlatayım. Arkadaşımla gittik ve oturuyoruz dedim ki söylediklerini unutmamak için telefonuma ses kaydı yapıcam. Neyse sıra bana geldi oturur oturmaz dediki bana ses ses kaydımı yapacaksın. ve birçok şeyimide bildi.
100 Tl çok değil miNefs canım.
canım özelden atabilir misin nosunu rica etsem?
bi 100 kağıtta Roza ya kaptırayım oldu olacak
Benimde bir arkadaşım Taksimde 4 arkadaş bir cafeye gitmişler 2 yıl önce kadın bunlara söylediklerimi söyleme çıkmaz demiş bu kız kardeşine sormuş aynısı diğer 2 arkadaşına soruyor aynısı birde böyle tipler var.Biz ona iki arkadaş ayrı zamanlarda gittik söylediği şeylerin %60 aynı ikimizede ikiz kızınız olcak dedi
yani bilemiyorum ben ilk kez falcıya gitmiştim. benim boşlanmış olduğumdan tutda ex eşimin adına kadar birçok şeyde nokta atışı yaptı. Arkadaşıma nişan tarihi verdi.Biz ona iki arkadaş ayrı zamanlarda gittik söylediği şeylerin %60 aynı ikimizede ikiz kızınız olcak dedi
yani bilemiyorum ben ilk kez falcıya gitmiştim. benim boşlanmış olduğumdan tutda ex eşimin adına kadar birçok şeyde nokta atışı yaptı. Arkadaşıma nişan tarihi verdi.
Zehranın falı çıkmıyor üzgünüm onuda uzun yıllardır biliyoruzzehradan hayır gelmez..hiç boşver
ben biliyom cnm :)Zehranın falı çıkmıyor üzgünüm onuda uzun yıllardır biliyoruz
Sanadamı patladıben biliyom cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?