patlamadı da dediği şeyler çoookkk uzak vadedeydiSanadamı patladı
Ankara sayfasındada hakkında yazılan olumsuz yorumlar var
Herkese tutmuyo işte yapcak bişi yok
kızlar şuan şoklardayımmm..eylemin dediği ve benim için kalan 2 olaydan biri gerçekleştii..hala inanamıyorum..hayatımda dahi olmayan bişeydi..bilmiyorum ne kadar tutarlı olucak ama gerçekten çok şaşkınım şuan..tam da dediği gibi..kasım sonlarına doğru birden olucak demişti..
vallaaa çıksın kuzzuum..benim ihtimal bile vermediğim bişey..hatta şuan fark ettim şoklardayım kısacasıYaaa pofu yaaa ben de istiyorum ciksin
Aynen bnm durumumda bu iyi olan kazansın ne diyelim :)Yuhhh bu kadar olur bana da diyorlar bunla bir gelecek yokk sizde olmaz zaten bende biliyorum.
Ama tekrar gelecek görüşmeler olacak böyle kopuk kopuk diyorlar.
Aynen durum da öyle olduğu için inanıyorum.
Sadece şöyle bir durum var mücadele eden bir karşı taraf var aramamak için diyorlar.
Belki mücadele de başarılı oluyordur.
valla çıkıyor..hayır ilginç olann ben öyle bişey yokki diyip duruyordumPofu ne gzl herşey çıkıyı sen falcını buldun sanırım darısı başımıza inş:)
Peki esas konumuydu pofuYaaa pofu yaaa ben de istiyorum ciksin
esas konuya biraz daha zaman var ama bu da ortada aklımda fikrimde olmayan bişeydi..hatta yok ya öyle bişey dedim kaçdır olacak göreceksin demişti..Peki esas konumuydu pofu
Nsl buldun tuğbayı cnm bende dün gitmiştimKızlar şu an tuğbanın ordayım içeri gitdiğinde hangi falcı o anlamakta zorlanmadım maşallah makinalı tüfek gibi. Bide ben boyumun ölçüsünü alayım dedim
Sevindim cnm inş esas konuda olurda huzura erersinesas konuya biraz daha zaman var ama bu da ortada aklımda fikrimde olmayan bişeydi..hatta yok ya öyle bişey dedim kaçdır olacak göreceksin demişti..
ooff inşallah keşke o olsaydı valla daha bi mutlu olurdumSevindim cnm inş esas konuda olurda huzura erersin
Canım aman diyim benimde isim isim anı bildi arkadasımında ole hiç bir dediği çıkmadı 1 tane bile dediğini yaşamadım arkadasımda ole ama anı isimleri bilir bilginizeHiçbir falcı herşeyi bilemez illaki bazı konularda yanılgıları olacaktır. Ataköy 9. kısım sanırım netten araştırın Falcı cansu var. Cafe ismi vermek serbestmi bilmiyorum soran olursa söylerim. Kahve veya herhangi bişeye değil sadece gözlerinin içine bakıyor. Kısa birşey anlatayım. Arkadaşımla gittik ve oturuyoruz dedim ki söylediklerini unutmamak için telefonuma ses kaydı yapıcam. Neyse sıra bana geldi oturur oturmaz dediki bana ses ses kaydımı yapacaksın. ve birçok şeyimide bildi.
Nsl buldun tuğbayı cnm bende dün gitmiştim
başın göğe eremedi dimiKızlar şu an tuğbanın ordayım içeri gitdiğinde hangi falcı o anlamakta zorlanmadım maşallah makinalı tüfek gibi. Bide ben boyumun ölçüsünü alayım dedim
off, felakeettt.. Çok teşekkürler paylaşımın içinBeğenen arkadaşlara sözüm yok ama bende o kadar kötüydükü anlatamam. İlk önce beni 6 senedir dul yaptı olmadı ailede dul aradıj. 2 çocuklu yaptı tutmadı 1 çocuklu oda olmayınca düşük yaptırdı oda olmayınca yumurtalığında kist var dedi ayol 2 hafta önce kontrole gittim birşeyim yoktu. Sonra iste tarıt kısmında eşimin kişiliği ile ilgili analizleri doğruydu. Genel geleceğimle ilgili söylediklerinden bir halt anlamadım, ailem ile işgili kısımda 12 yıl önce vefat eden babamın kalbine dikkat etmesini tavsiye etti. Unuttum eski erkek arkadaşımı çok düşündüğümü söyledi ayol zaten 1 tane oldu biteli olmuş milyon yıl adamın adını zor hatırladımsonuç ayrılmayacaksınız 7-8 aralıkta barışacaksınız dedi. Elektriği çok kötüydü resmen beni ittti. Göz teması bir kere bile olsa kurmayan insanlardan hoşlanmam. Konuşması çok yapmacık geldi. Dün kimdi haturlamıyorum borsa spikeri gibi bir tanım yapmıştı çok gülmüştüm aynen öyle. Bir daha hayattada gitmem valla . Gidenede mani olmam ama
Çıkmış olmasına sevindim. HErşey gönlümüzce olsun :) Nasıl unutuyorsunuz,aklınızdan çıkıyor hayret ediyorum. Benim beynime kazınıyor kelimesi kelimesine :Iesas konuya biraz daha zaman var ama bu da ortada aklımda fikrimde olmayan bişeydi..hatta yok ya öyle bişey dedim kaçdır olacak göreceksin demişti..
Ay resmen sıfır elektrik tutmuş ya da gününde değilmiş şaşırdım o kadar iyi yorum vardıBeğenen arkadaşlara sözüm yok ama bende o kadar kötüydükü anlatamam. İlk önce beni 6 senedir dul yaptı olmadı ailede dul aradıj. 2 çocuklu yaptı tutmadı 1 çocuklu oda olmayınca düşük yaptırdı oda olmayınca yumurtalığında kist var dedi ayol 2 hafta önce kontrole gittim birşeyim yoktu. Sonra iste tarıt kısmında eşimin kişiliği ile ilgili analizleri doğruydu. Genel geleceğimle ilgili söylediklerinden bir halt anlamadım, ailem ile işgili kısımda 12 yıl önce vefat eden babamın kalbine dikkat etmesini tavsiye etti. Unuttum eski erkek arkadaşımı çok düşündüğümü söyledi ayol zaten 1 tane oldu biteli olmuş milyon yıl adamın adını zor hatırladımsonuç ayrılmayacaksınız 7-8 aralıkta barışacaksınız dedi. Elektriği çok kötüydü resmen beni ittti. Göz teması bir kere bile olsa kurmayan insanlardan hoşlanmam. Konuşması çok yapmacık geldi. Dün kimdi haturlamıyorum borsa spikeri gibi bir tanım yapmıştı çok gülmüştüm aynen öyle. Bir daha hayattada gitmem valla . Gidenede mani olmam ama
:) tşk ederim cnm,ben unutuyorum yani o an farkında olmuyorum sonradan aaa bunu demişlerdi falan dyrmÇıkmış olmasına sevindim. HErşey gönlümüzce olsun :) Nasıl unutuyorsunuz,aklınızdan çıkıyor hayret ediyorum. Benim beynime kazınıyor kelimesi kelimesine :I
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?