ee sakalım yokkiValla biliyorsun konuştuk tamamen rahat battı
Hahaaaa Allah iyiliğini versin hic güleceğim yoktu kaptira kaptira Allah sonumuzu hayır etsin ,ay memnun kalda hadi mutlu et beni attım Rozanin numarasini
Banada ilk başta evlenip boşanmışsın dedi hayır diyince toparladı bilmiyorum ya özensiz bakmış demekki benimlede hiç göz teması kurmadı bnde itici buldum ama denedik işte napalımBeğenen arkadaşlara sözüm yok ama bende o kadar kötüydükü anlatamam. İlk önce beni 6 senedir dul yaptı olmadı ailede dul aradıj. 2 çocuklu yaptı tutmadı 1 çocuklu oda olmayınca düşük yaptırdı oda olmayınca yumurtalığında kist var dedi ayol 2 hafta önce kontrole gittim birşeyim yoktu. Sonra iste tarıt kısmında eşimin kişiliği ile ilgili analizleri doğruydu. Genel geleceğimle ilgili söylediklerinden bir halt anlamadım, ailem ile işgili kısımda 12 yıl önce vefat eden babamın kalbine dikkat etmesini tavsiye etti. Unuttum eski erkek arkadaşımı çok düşündüğümü söyledi ayol zaten 1 tane oldu biteli olmuş milyon yıl adamın adını zor hatırladımsonuç ayrılmayacaksınız 7-8 aralıkta barışacaksınız dedi. Elektriği çok kötüydü resmen beni ittti. Göz teması bir kere bile olsa kurmayan insanlardan hoşlanmam. Konuşması çok yapmacık geldi. Dün kimdi haturlamıyorum borsa spikeri gibi bir tanım yapmıştı çok gülmüştüm aynen öyle. Bir daha hayattada gitmem valla . Gidenede mani olmam ama
Ayyyy sorma resmen kamacak delik aradim hele babamin kalbine dikkat etme esnasi beni benden aldi vallaAy resmen sıfır elektrik tutmuş ya da gününde değilmiş şaşırdım o kadar iyi yorum vardı
hah işte dinlemezsen olacağı buSöz bundan sonra küçük sözü dinleyeceğim
Tabiki denedik boyumuzun ölçüsünü aldıkBanada ilk başta evlenip boşanmışsın dedi hayır diyince toparladı bilmiyorum ya özensiz bakmış demekki benimlede hiç göz teması kurmadı bnde itici buldum ama denedik işte napalım
Super sevindim adina canim darisi basimiza belirsizlikten kurtulmak gerekkızlar şuan şoklardayımmm..eylemin dediği ve benim için kalan 2 olaydan biri gerçekleştii..hala inanamıyorum..hayatımda dahi olmayan bişeydi..bilmiyorum ne kadar tutarlı olucak ama gerçekten çok şaşkınım şuan..tam da dediği gibi..kasım sonlarına doğru birden olucak demişti..
amin cnm .. :)Super sevindim adina canim darisi basimiza belirsizlikten kurtulmak gerek
Saglam atmis gecmis olsun. Ben de 2.de vadeleri oteleyince killanmistim zaten :) demek 3.ye luzum yokBeğenen arkadaşlara sözüm yok ama bende o kadar kötüydükü anlatamam. İlk önce beni 6 senedir dul yaptı olmadı ailede dul aradıj. 2 çocuklu yaptı tutmadı 1 çocuklu oda olmayınca düşük yaptırdı oda olmayınca yumurtalığında kist var dedi ayol 2 hafta önce kontrole gittim birşeyim yoktu. Sonra iste tarıt kısmında eşimin kişiliği ile ilgili analizleri doğruydu. Genel geleceğimle ilgili söylediklerinden bir halt anlamadım, ailem ile işgili kısımda 12 yıl önce vefat eden babamın kalbine dikkat etmesini tavsiye etti. Unuttum eski erkek arkadaşımı çok düşündüğümü söyledi ayol zaten 1 tane oldu biteli olmuş milyon yıl adamın adını zor hatırladımsonuç ayrılmayacaksınız 7-8 aralıkta barışacaksınız dedi. Elektriği çok kötüydü resmen beni ittti. Göz teması bir kere bile olsa kurmayan insanlardan hoşlanmam. Konuşması çok yapmacık geldi. Dün kimdi haturlamıyorum borsa spikeri gibi bir tanım yapmıştı çok gülmüştüm aynen öyle. Bir daha hayattada gitmem valla . Gidenede mani olmam ama
Evt aynn:)Tabiki denedik boyumuzun ölçüsünü aldık
hAyırdiger falci kim canim, tugba mi?
Yalnız falı dinlerken tek tutturduğu şeyin kocamın öküz olduğu kısmı olduğunu farkettimSaglam atmis gecmis olsun. Ben de 2.de vadeleri oteleyince killanmistim zaten :) demek 3.ye luzum yok
Yalnız falı dinlerken tek tutturduğu şeyin kocamın öküz olduğu kısmı olduğunu farkettim
Ben senin evli olduğunu bilmiyordumYalnız falı dinlerken tek tutturduğu şeyin kocamın öküz olduğu kısmı olduğunu farkettim
aayy şuannn şunu söyleme tarzınnn ses tonunnn kulaklarımda çınladıYalnız falı dinlerken tek tutturduğu şeyin kocamın öküz olduğu kısmı olduğunu farkettim
Ayyy kıyamam sesimimi özledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?