Kiz L La_vita ben dedim onu sanki finans, hava durumu borsa anlatyor diye :) iyi bari tek degilmisim itici bulan ve tarzini tavrini hic begenmeyen.Banada ilk başta evlenip boşanmışsın dedi hayır diyince toparladı bilmiyorum ya özensiz bakmış demekki benimlede hiç göz teması kurmadı bnde itici buldum ama denedik işte napalım
ayyy allah rahmet eylesin yaaBu arada diger topige de yazdigim seyi yazayim cok uzulerek, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
Allah rahmet eylesin Allah ailesine sabır versin yaBu arada diger topige de yazdigim seyi yazayim cok uzulerek, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
bugün eylem hepimizde coştu sanırımEylemin özel hayatla ilgili dediği öteki şey de çıktı kızlar
aa bugün ptesi dimiHaftaya iyi başladık
Böyle fqalcıların parasını vermemek lazım.Ayyyy sorma resmen kamacak delik aradim hele babamin kalbine dikkat etme esnasi beni benden aldi valla
aynen cnm :)Maşallah diyelim nazar değmesin
Banada olumsuz konuşmadı ama yani konuşmamıştır heralde sölediklerinden anladığım kadarıyla:)ama tavrı itici olduğu için olumsuzmuş gibi hissettimKiz L La_vita ben dedim onu sanki finans, hava durumu borsa anlatyor diye :) iyi bari tek degilmisim itici bulan ve tarzini tavrini hic begenmeyen.
Bu arada yeniden dinledim olmsuz konusmamis esas konuda sadece msj atcak zamani var ama bundan bibok olmaz bizi biz yapan secimlerimizdr fln diye gereksiz istemeden tavsye vermis. Tugbaya malesef puanim 0
Ay bnde sevinmek istiyorum ya size sevindim ama :)Haftaya iyi başladık
Cnm verdiği tarihtemi oldu yani tarih vermişmiydi:)Eylemin özel hayatla ilgili dediği öteki şey de çıktı kızlar
Arayacak dese herif arıyor ama sadece aramasın kesin dönüş yapsın bize artıkbugün eylem hepimizde coştu sanırım
Büyük bi olaymıEylemin özel hayatla ilgili dediği öteki şey de çıktı kızlar
yok kuzum benimki öyle bişey değil :)Arayacak dese herif arıyor ama sadece aramasın kesin dönüş yapsın bize artık
Ben direk bizimle degilsinnn demek istedim. Offf çok banel biliyorum ama resmen baydı beniKiz L La_vita ben dedim onu sanki finans, hava durumu borsa anlatyor diye :) iyi bari tek degilmisim itici bulan ve tarzini tavrini hic begenmeyen.
Bu arada yeniden dinledim olmsuz konusmamis esas konuda sadece msj atcak zamani var ama bundan bibok olmaz bizi biz yapan secimlerimizdr fln diye gereksiz istemeden tavsye vermis. Tugbaya malesef puanim 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?