Offf yaaa bu kadar küçüklere ölüm yakışmıyor hiç. Allah rahmet eylesinBu arada diger topige de yazdigim seyi yazayim cok uzulerek, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
Yaa ana konumla ilgilide bana olumsuz birşey demedide yani hani genel olarak %80 falan hiç alakasızdıkBanada olumsuz konuşmadı ama yani konuşmamıştır heralde sölediklerinden anladığım kadarıyla:)ama tavrı itici olduğu için olumsuzmuş gibi hissettim
Aynn bndede öyleydi esas konu hakkındada soru haklarımı o yönde kullandığım için biraz ayrıntı söledi yani yoksa amn amn bi şey demedi eylem cengiz ve yiğiti teyit niteliğindeydi daha uzun tarih verdi eyleme göre bakalım .Yaa ana konumla ilgilide bana olumsuz birşey demedide yani hani genel olarak %80 falan hiç alakasızdık
Canım çok üzüldüm , ailesine sabır dilerim. Denecek hiçbir teselli yok.Bu arada diger topige de yazdigim seyi yazayim cok uzulerek, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
Kızlar bugun nihale gittim burda yazılan yorumlara dayanarak beşiktaş sembol cafede bir arkadasımla genel olarak hayatımızı bildi kısa ama ıyı gibiydi ama kısa oldugu için doyamadım bakalım gelecekle alakalı çıkacakmı? Ayrıca tubaya baktıranlar enerjiniz tutmamıs demekkı eyleminde bana dediği hiç bişi çıkmadı bu adam sana hayatta hediye almaz dedı haftasında öle bır hedıye aldıkı bolece tubanın dedıgı çıkmış oldu umarım güzel fallarımız cıkar yarında cengize gitcem
Tarih biraz geçti kızlar ama yazcak Dedi ve bugün yazdı benim en büyük olayımdı:)
Ay süper:)Tarih biraz geçti kızlar ama yazcak Dedi ve bugün yazdı benim en büyük olayımdı:)
Ya arkadasımla hayatlarımız farklı yanı benım hayatımda biri var onun yok yanı bunları soledı bu konuda iyidi bide dün bana erkek arkadasımın sölediği cümleyi söledi bana şok oldum bunu yapma dedi yani şaşırdım bakalım tarihte verdi bir kaç şey için heyecanla beklenıoNihal'e ben birkaç kez baktırdım, genel olarak iyidir. Ablama işiyle ilgili söyledikleri çıkmıştı. Bende de kısa vadeli gelecek için söyledikleri çıkmıştı. 5 dakika bile sürmez falı ama genel olarak sormak istediğim her şeyi söylediği için yetiyo bana
Hadi hayırlısı devamı gelir inşallahhhhhhTarih biraz geçti kızlar ama yazcak Dedi ve bugün yazdı benim en büyük olayımdı:)
Oooo cümleyi mi söylediYa arkadasımla hayatlarımız farklı yanı benım hayatımda biri var onun yok yanı bunları soledı bu konuda iyidi bide dün bana erkek arkadasımın sölediği cümleyi söledi bana şok oldum bunu yapma dedi yani şaşırdım bakalım tarihte verdi bir kaç şey için heyecanla beklenıobeşiktaşta oturuyorum hiç gitmedim nerelere gittim fal baktırmaya yanı başımdaki yeri bilmiom )
Kızlar bugun nihale gittim burda yazılan yorumlara dayanarak beşiktaş sembol cafede bir arkadasımla genel olarak hayatımızı bildi kısa ama ıyı gibiydi ama kısa oldugu için doyamadım bakalım gelecekle alakalı çıkacakmı? Ayrıca tubaya baktıranlar enerjiniz tutmamıs demekkı eyleminde bana dediği hiç bişi çıkmadı bu adam sana hayatta hediye almaz dedı haftasında öle bır hedıye aldıkı bolece tubanın dedıgı çıkmış oldu umarım güzel fallarımız cıkar yarında cengize gitcem
Vallahi ole ben bu ara sık bogaz ettım de ecük bana dün ben seni aramaya korkuyorum dedı benımki. Falcıda senınle iletişim kurmaya korkuyor bı rahat bırak kendını dedı tamam nihal aba dedımm:)))Oooo cümleyi mi söyledivayyy inşallah çıkar
Ya arkadasımla hayatlarımız farklı yanı benım hayatımda biri var onun yok yanı bunları soledı bu konuda iyidi bide dün bana erkek arkadasımın sölediği cümleyi söledi bana şok oldum bunu yapma dedi yani şaşırdım bakalım tarihte verdi bir kaç şey için heyecanla beklenıobeşiktaşta oturuyorum hiç gitmedim nerelere gittim fal baktırmaya yanı başımdaki yeri bilmiom )
Hahhahahaha çok komik olmuşVallahi ole ben bu ara sık bogaz ettım de ecük bana dün ben seni aramaya korkuyorum dedı benımki. Falcıda senınle iletişim kurmaya korkuyor bı rahat bırak kendını dedı tamam nihal aba dedımm:)))
Tarih biraz geçti kızlar ama yazcak Dedi ve bugün yazdı benim en büyük olayımdı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?