İstanbul'da Fal - Falcılar

Offf yaaa bu kadar küçüklere ölüm yakışmıyor hiç. Allah rahmet eylesin

Banada olumsuz konuşmadı ama yani konuşmamıştır heralde sölediklerinden anladığım kadarıyla:)ama tavrı itici olduğu için olumsuzmuş gibi hissettim
Yaa ana konumla ilgilide bana olumsuz birşey demedide yani hani genel olarak %80 falan hiç alakasızdık

Yaa ana konumla ilgilide bana olumsuz birşey demedide yani hani genel olarak %80 falan hiç alakasızdık
Aynn bndede öyleydi esas konu hakkındada soru haklarımı o yönde kullandığım için biraz ayrıntı söledi yani yoksa amn amn bi şey demedi eylem cengiz ve yiğiti teyit niteliğindeydi daha uzun tarih verdi eyleme göre bakalım .

Eylemin verdigi tarihten 3 gun gecmis bulunuyoruz. tarihi sarkan ama cikan olur da yazarsa 'su kdr gun ya da hafta gecikti ama oldu' desin be kizlar.. Bi teselli..

Canım çok üzüldüm , ailesine sabır dilerim. Denecek hiçbir teselli yok.

Kızlar bugun nihale gittim burda yazılan yorumlara dayanarak beşiktaş sembol cafede bir arkadasımla genel olarak hayatımızı bildi kısa ama ıyı gibiydi ama kısa oldugu için doyamadım bakalım gelecekle alakalı çıkacakmı? Ayrıca tubaya baktıranlar enerjiniz tutmamıs demekkı eyleminde bana dediği hiç bişi çıkmadı bu adam sana hayatta hediye almaz dedı haftasında öle bır hedıye aldıkı bolece tubanın dedıgı çıkmış oldu umarım güzel fallarımız cıkar yarında cengize gitcem

Nihal'e ben birkaç kez baktırdım, genel olarak iyidir. Ablama işiyle ilgili söyledikleri çıkmıştı. Bende de kısa vadeli gelecek için söyledikleri çıkmıştı. 5 dakika bile sürmez falı ama genel olarak sormak istediğim her şeyi söylediği için yetiyo bana

Ya arkadasımla hayatlarımız farklı yanı benım hayatımda biri var onun yok yanı bunları soledı bu konuda iyidi bide dün bana erkek arkadasımın sölediği cümleyi söledi bana şok oldum bunu yapma dedi yani şaşırdım bakalım tarihte verdi bir kaç şey için heyecanla beklenıo beşiktaşta oturuyorum hiç gitmedim nerelere gittim fal baktırmaya yanı başımdaki yeri bilmiom)

Oooo cümleyi mi söyledivayyy inşallah çıkar

Cikmadi bende.

merhaba kızlar bu konu altındaydı sanırım
bir arkadaş pendik aydosta olan ülkü hocanın haziranda tuzlaya taşınmış olduğunu söyledi ben o hocayı arıyorum bilgisi olan var mı acaba

Akıl mı okuyo napıyo bilmiyorum ama pat diye benim aklımdakileri söylüyo ya da aklımdaki kişinin cümlelerinin aynısını söylüyo :) Yani tabi ki her şeyi biliyo diyemem ama en azından tutarlı falları var. Falı dinlerken 'ne alaka' demiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…