İstanbul'da Fal - Falcılar

cok uzuldum canim sabirlar diliyorum

offff fal hastasi olduk valla butun paralarimizi fala veriyoruz ya

kizlar yarin tugbaya gitmeyi dusunuyorum,taksimde tanidiginiz baska bi falci varmi?gitmisken 2 tanesine gideyim Hasta olduk gittik ya su melekler kahvesinde kim daha iyi baktiran varmi orda?

Nasil bi sey canim?
Valla bu ay içinde olacak bir şey için dedi bende üzüldüm falı anlatırken hatta ,o da dedi ne görüyorsam söylüyorum. Beklemediğim bir şeydi ama falın çıkmasına sevindim diğer dedikleri için de zaman var umarım çıkar

toprak,tugba,cengiz ,enfal arasinda secim yapmaliyim Eylem bana o kadar iyi bakmisti ki bugun aradim dedim verdiginiz tarih dolmadi ama ben tekrar baktirmak istiyorum dedi sorun degil istedigin zaman araya bilirsin

toprak,tugba,cengiz ,enfal arasinda secim yapmaliyim Eylem bana o kadar iyi bakmisti ki bugun aradim dedim verdiginiz tarih dolmadi ama ben tekrar baktirmak istiyorum dedi sorun degil istedigin zaman araya bilirsin
Eğer eylem sana tuttuysa banada tutuyor dediklerinide yaşıyorum frekansımız aynı olabilir. Tuğba ban
senmisin o? isimlere bakmiyorumki ben mesajlara bakiyorum sadece
yaaaa allah iyilini versin senin emiiii

aaaa super ya tarih vermismiydi peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…