Bu arada diger topige de yazdigim seyi yazayim cok uzulerek, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
Nasil bi sey canim?Ya kızlar eylem'in bir dediği bana da çıktı. Aslında çıkmasaydı iyiydi ama çıktı haber verim dedim.
eylem mi dedi yazacak diye?Tarih biraz geçti kızlar ama yazcak Dedi ve bugün yazdı benim en büyük olayımdı:)
offff fal hastasi olduk valla butun paralarimizi fala veriyoruz yaKızlar bugun nihale gittim burda yazılan yorumlara dayanarak beşiktaş sembol cafede bir arkadasımla genel olarak hayatımızı bildi kısa ama ıyı gibiydi ama kısa oldugu için doyamadım bakalım gelecekle alakalı çıkacakmı? Ayrıca tubaya baktıranlar enerjiniz tutmamıs demekkı eyleminde bana dediği hiç bişi çıkmadı bu adam sana hayatta hediye almaz dedı haftasında öle bır hedıye aldıkı bolece tubanın dedıgı çıkmış oldu umarım güzel fallarımız cıkar yarında cengize gitcem
Sorma yaaaoffff fal hastasi olduk valla butun paralarimizi fala veriyoruz ya
Bence bugünün bombası benim ve benim falım üstüne tanımıyorumSorma yaaa
sen kime baktirmisdin???Bence bugünün bombası benim ve benim falım üstüne tanımıyorum
Hahahahaa git bacım gitttt hahahaaakizlar yarin tugbaya gitmeyi dusunuyorum,taksimde tanidiginiz baska bi falci varmi?gitmisken 2 tanesine gideyimHasta olduk gittik ya su melekler kahvesinde kim daha iyi baktiran varmi orda?
Valla bu ay içinde olacak bir şey için dedi bende üzüldüm falı anlatırken hatta ,o da dedi ne görüyorsam söylüyorum. Beklemediğim bir şeydi ama falın çıkmasına sevindim diğer dedikleri için de zaman var umarım çıkarNasil bi sey canim?
Kız iki saattir özelden tuğba hakkında kimleee konuşuyorsun sensen kime baktirmisdin???
senmisin o?Kız iki saattir özelden tuğba hakkında kimleee konuşuyorsun sen
Eğer eylem sana tuttuysa banada tutuyor dediklerinide yaşıyorum frekansımız aynı olabilir. Tuğba bantoprak,tugba,cengiz ,enfal arasinda secim yapmaliyimEylem bana o kadar iyi bakmisti ki bugun aradim dedim verdiginiz tarih dolmadi ama ben tekrar baktirmak istiyorum dedi sorun degil istedigin zaman araya bilirsin
yaaaa allah iyilini versin senin emiiiisenmisin o?isimlere bakmiyorumki ben mesajlara bakiyorum sadece
ben de ariyorumkizlar bana önerebileceginiz bir falcı var mı telden bakan ya ada giderek
eyleme bi baktir istersen tavsiye ederimben de ariyorum
aaaa super ya tarih vermismiydi peki???Kızlar galiba eylemin bir dediği çıktı birisi benim ile evlilik düşündüğünü tanışmak istediğini enteresan olan ailesinin de bildiğini ve vazgeçmiyecegini söyledi az önce eylemde görücü usulü tarzı birsey olacak vazgecmiyecekler demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?