- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
niye ya enerjiniz mi tutmadi acabUlan en ufagindan da olsa dedigi biseyi yasamayan eylemin bi ben kaldim galiba ah ahh
Pekii sen ne diyorsun bu duruma nasıl vazgecmiyecekler ne demek bu.Kızlar galiba eylemin bir dediği çıktı birisi benim ile evlilik düşündüğünü tanışmak istediğini enteresan olan ailesinin de bildiğini ve vazgeçmiyecegini söyledi az önce eylemde görücü usulü tarzı birsey olacak vazgecmiyecekler demişti.
Benn de varım kizzz. Çok beğendim ama daha çıkan zerre bir şey yokUlan en ufagindan da olsa dedigi biseyi yasamayan eylemin bi ben kaldim galiba ah ahh
Bide ben:))Ulan en ufagindan da olsa dedigi biseyi yasamayan eylemin bi ben kaldim galiba ah ahh
Ben de anı herseyi bilmişti ben hiç bir şey demedim.niye ya enerjiniz mi tutmadi acabani nasil bildi peki??
tarihlere takilma yaa gecike bilirrBen de anı herseyi bilmişti ben hiç bir şey demedim.
Ama olacak dediği şey olmadı.
Zaman anlaminda ikili vakit dedi de tarihler geçti offf
Yok yok daha cok var cıkmayan üzülmeyin kimine hepsi cıkmıs kimine hiçbişey enteresan.. Banada cıkmadı hemde ne patladı bomnm!
bende yaşamadım bende bendeUlan en ufagindan da olsa dedigi biseyi yasamayan eylemin bi ben kaldim galiba ah ahh
Bilmiyorum mantık olarak tanisabilirim aslında kafam çok karışık yarın sabah işe giderken karşılaşacakmış bir kaç defa dolmuşta görmüş ukala birde diyor arabayla gitmem yine görürüm.Pekii sen ne diyorsun bu duruma nasıl vazgecmiyecekler ne demek bu.
Zorla olmaz herhalde demiii.
Canım ses kaydını nasıl aldın? Bu arada vayyy be ne güzel çıkmış falınKızlar ses kaydını dinledim aynen şunu diyor duygusal olan bir bayın sana doğru bir hamlesi var bu kisi seni kaderinde istiyor senden etkilenen birisi var. Normalde bu gorucu usulu tarzı birsey bir bayan birine söylüyor o vasıtayla adım atacak diyor. Aynen onun dediği tarz bir olay şuanda kızlar kişinin niyeti evlilik ve kendisini baya güveniyor. 4 hafta ile 6 hafta demişti şuanda en son falından sadece 11 gün geçti.
canım ben zehra hanımdan sevim hanımdan ve sareden memnun kalmıştım.kizlar bana önerebileceginiz bir falcı var mı telden bakan ya ada giderek
ne cikti ????kucuk bisi mi yoksa onemli bi gelisme mi?ozel hayatla mi ilgili??Evet kzıalr eylemin dediği çıktı
Ulan en ufagindan da olsa dedigi biseyi yasamayan eylemin bi ben kaldim galiba ah ahh
Tamam canım senin için hayırlısı neyse o olsun.Yani tam çıkıp çıkmadığını yarın öğrenecem olay şu görücü usulü tarzı birşey var kesin birisi ailesine söylemiş bu beni görmüş beğenmiş ve niyeti evlilik çıkan noktaları bu kaç kardes maddi durumu iyi mi annesi ya da babasu emekli mi ne bunlarida söylemişti eylem bakalım onlarda çıkacak mı.
Tamam canım yarın kesin yazarım. Duanizi eksik etmeyin. Artık Mutlu olmak istiyorum.Tamam canım senin için hayırlısı neyse o olsun.
Haberdar ett bizi de merakta bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?