İstanbul'da Fal - Falcılar

Pekii sen ne diyorsun bu duruma nasıl vazgecmiyecekler ne demek bu.
Zorla olmaz herhalde demiii.

Yok yok daha cok var cıkmayan üzülmeyin kimine hepsi cıkmıs kimine hiçbişey enteresan.. Banada cıkmadı hemde ne patladı bomnm!

Kızlar ses kaydını dinledim aynen şunu diyor duygusal olan bir bayın sana doğru bir hamlesi var bu kisi seni kaderinde istiyor senden etkilenen birisi var. Normalde bu gorucu usulu tarzı birsey bir bayan birine söylüyor o vasıtayla adım atacak diyor. Aynen onun dediği tarz bir olay şuanda kızlar kişinin niyeti evlilik ve kendisini baya güveniyor. 4 hafta ile 6 hafta demişti şuanda en son falından sadece 11 gün geçti.

Pekii sen ne diyorsun bu duruma nasıl vazgecmiyecekler ne demek bu.
Zorla olmaz herhalde demiii.
Bilmiyorum mantık olarak tanisabilirim aslında kafam çok karışık yarın sabah işe giderken karşılaşacakmış bir kaç defa dolmuşta görmüş ukala birde diyor arabayla gitmem yine görürüm.

Canım ses kaydını nasıl aldın? Bu arada vayyy be ne güzel çıkmış falın

kizlar bana önerebileceginiz bir falcı var mı telden bakan ya ada giderek
canım ben zehra hanımdan sevim hanımdan ve sareden memnun kalmıştım.
sare haaaanım telefon numarasının verilmesinden çok rahatsız olmuş mahkemeye veririm sizi diye tehdit etmişti
onun dışında zehra hanım ve sevim hanım benim favorim.
bu arada akşam zehra hanıma baktırdım tekrardan, ayrıntılar birazdan......

Yani tam çıkıp çıkmadığını yarın öğrenecem olay şu görücü usulü tarzı birşey var kesin birisi ailesine söylemiş bu beni görmüş beğenmiş ve niyeti evlilik çıkan noktaları bu kaç kardes maddi durumu iyi mi annesi ya da babasu emekli mi ne bunlarida söylemişti eylem bakalım onlarda çıkacak mı.

Tamam canım senin için hayırlısı neyse o olsun.
Haberdar ett bizi de merakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…