İstanbul'da Fal - Falcılar

evet kızlar zehra hanıma tekrardan baktırdım.
önceki baktırdıklarımda işte sevgilin dönecek dedi gece özledim mesajıyla uyandım...
yurtdışına gideceksin dedi 1 ay kadar çin de kaldım...
işinde yükseleceksin dedi istediğim mertebeye ulaştım...
bunlar benim nokta atışlarımdı. dediği ufak şeylerde çıktı ama bunlar dediğim gibi nokta atışlarımdı.
bugün yine baktırdığımda tekrardan yüzük gördüğünü söyledi.
ve evleneceğimi...
bu da benim nokta atışım bakalım çıkacak mı.
diğer dedikleri tabii ki de önemli annem hakkında hastalığı hakkında işim hakkında ve tekrardan okuduğum okul hakkında birçok şey söyledi.
çıkanlar oldukça yazacağım.
yazmaya da devam edeceğim...
iyi geceler arkadaşlar :)

Ay yok üzülme hic ben çok iyiyim sekerim ,içimin yağları eridi ,tek üzüldüğüm dun gittiğim mekana birdaha gidemeyecek olmam ,mekanda hasar çok hahahaaa
canım kusura bakma ama yazını görünce kahkahayı bastımbendede var böyle arkamdan iş çevirmiş biri ama şans işte bir türlü karşıma çıkartmıyor Allah. bir karşılaşsak başına gelecekler belli ama

bize haber ver merak ettim ben bu rozayı. nerde roza kaça bakıyor ya?

canım başınız sağolsun çok üzüldüm.Allah ailesine sabır versin ya

Valla bn 1 kere bktirdim evlilik konusu diosan o ayriiii saygimiz sonsuz o konu hele cok can skar bilirimayrica aynen dedigim gibi surunduruo ins

H
eğer bizim falcılardan forumu takip edenler varsa muhtemelen bu yazışmalardan sonra fal esnasında hepimizin bi güzel canına okuyacaklar, olumsuz şey mi duymak istiyorsunuz alın size olumsuz fal diye :)
epro
Hepsini okuolar bak arada da kavga cikardim die hikaye uyduruolar inandiniz mi ya allahaskina bi ben mi yani? :)

Valla bn 1 kere bktirdim evlilik konusu diosan o ayriiii saygimiz sonsuz o konu hele cok can skar bilirimayrica aynen dedigim gibi surunduruo ins
Aralık sonunda zaten patlayan fallarımı yazıcam yiğitde evlendiriyodu beni güya

Tesaduf bilmistir canim takma..ufak seyleri onemsemiyorum ben artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…