Bana da verdiği tarihler geçti...güya adam gelip konuşacaktı, 10 kasımdaBanada çıkmadı ,bende burdayım hu huu
canım kusura bakma ama yazını görünce kahkahayı bastımAy yok üzülme hic ben çok iyiyim sekerim ,içimin yağları eridi ,tek üzüldüğüm dun gittiğim mekana birdaha gidemeyecek olmam ,mekanda hasar çok hahahaaa
bize haber ver merak ettim ben bu rozayı. nerde roza kaça bakıyor ya?Yok canım ne eylemi 2. Falda söylediklerini yazdım zaten kocan batacak dedi ,eylemin bana söylediği hic bisey tutmadi, tutmadı demekte yanlış yaşadığım şeyleri bile bilemedi malasef , ay ne biliyim enerji meselesi belkide çünkü çıkan arkadaslarda var ,neyse evet canım bana roza söylemişti karşılaşacağımızı bu iş karakolda biter demişti ,ben ihtimal veremedim onunla yaşadığımız olaylar sonrasında kendi isi nedeniyle taşındı gitti ve iki ayrı yakada oturuyoruz koskocamanda istanbul malum nerde karşılaşırız diye düşünürken dun final yaptık, baya sac baş daldık birbirimize garsonlar ayırdı ,bi kaç garsonda zayi oldu gerçi manikurude yeni yaptirmistim tırnaklar uzun ve keskindi kısmetine hahaaaa, ay bendede darbe var tabi saçlarımın 10 da 1 yok mesela ,olanlarda hep kırıldı yarin kuaföre gidicem , arkasın dan rozayi aradım ilk is bu gece randevu aldım ,ay bakalım ne diycek olayın yasandigini gorecekmi merak içindeyim.
canım başınız sağolsun çok üzüldüm.Allah ailesine sabır versin yaBu arada diger topige de yazdigim seyi yazayim cok uzulerek, guzel dilekleriniz ve dualariniz için tesekkurler ama kaybettik minik komsu cocugunu.. Melek oldu. Allah ailesine sabir versin. Ben ztn cok uzgundum iyice tuz biber oldu hickimseye hcbiseye de inancm kalmadi. Herkesn gonlundeki olsun insallah
Valla bn 1 kere bktirdim evlilik konusu diosan o ayriiii saygimiz sonsuz o konu hele cok can skar bilirimDidem ilk başta etkileyici gelmişti banada ama gelecek için hiçççbiiiiiir dediği olmadı didemin iki üç senedir tanırız kendisini. Ha fal enerji işidir sana çıkar bana çıkmaz ama dideme kalsa şu an evli olmam gerekirdi
Falı çıkmadı üstelik paranla rezil oluyorsun bakcam der haftalarca oyalar
Dediğim gibi dideme kalsa şu an evli olmam gerekirdi.
memmAy yok üzülme hic ben çok iyiyim sekerim ,içimin yağları eridi ,tek üzüldüğüm dun gittiğim mekana birdaha gidemeyecek olmam ,mekanda hasar çok hahahaaa
eproeğer bizim falcılardan forumu takip edenler varsa muhtemelen bu yazışmalardan sonra fal esnasında hepimizin bi güzel canına okuyacaklar, olumsuz şey mi duymak istiyorsunuz alın size olumsuz fal diye :)
O tür yazcak arayacak gibi dedikleri sarksa bile hep tutuyoTarih biraz geçti kızlar ama yazcak Dedi ve bugün yazdı benim en büyük olayımdı:)
Aralık sonunda zaten patlayan fallarımı yazıcam yiğitde evlendiriyodu beni güyaValla bn 1 kere bktirdim evlilik konusu diosan o ayriiii saygimiz sonsuz o konu hele cok can skar bilirimayrica aynen dedigim gibi surunduruo ins
Evet cnm öyleymiş çoğu kişi öyle söyledi yazma tamam da bakalımm diğer dediği büyük şeyler olcak mıO tür yazcak arayacak gibi dedikleri sarksa bile hep tutuyo
Valla bana cikan ufak tefekleri onemsemedigim icin yanimdayim :) asil konular olmazsa tirt eylem de bence digerlerini salliyor da tutuyor sankiUlan en ufagindan da olsa dedigi biseyi yasamayan eylemin bi ben kaldim galiba ah ahh
Tesaduf bilmistir canim takma..ufak seyleri onemsemiyorum ben artikValla bu ay içinde olacak bir şey için dedi bende üzüldüm falı anlatırken hatta ,o da dedi ne görüyorsam söylüyorum. Beklemediğim bir şeydi ama falın çıkmasına sevindim diğer dedikleri için de zaman var umarım çıkar
ben de henüz yaşamadım ben de :):):) ama acele edip yargılamamak lazım sonuçta gaybı yalnızca Allah bilir ...bende yaşamadım bende bende
onemli bisi mi yoksa kucuk bisey mi??Eylemin bi dediği daha dün gece oldu:))) bu son falında dediği bişeydi..çıktıkça yazarım
Hatunun falları çıkmaya başladı güzel bir durumdur inşallahEylemin bi dediği daha dün gece oldu:))) bu son falında dediği bişeydi..çıktıkça yazarım
Bnm için önemli bişeydi:)onemli bisi mi yoksa kucuk bisey mi??
bn de genelde çıkıyo:)Hatunun falları çıkmaya başladı güzel bir durumdur inşallah
Tamam canım zaten asıl olayım daha olmadı zamanı varTesaduf bilmistir canim takma..ufak seyleri onemsemiyorum ben artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?