Ben umite baktirdim umit bence iyi denemelisin. Eylem telde bakiyor . Umit iskambil fali bakiyor ben memnun kalmistim.Hanımlar merhaba,
bir kaç isim sormak istiyorum size..
bakırköy Nalan Uçan, iyi yazanlar olmuş ama internette araştırırken garip işlere bulaştığınnı gördüm, baktırann var mı?
bakırköy kahve diyarı Ümit; bu kişi ile ilgili de baktıran var sa yorum rica edebilirim
Bakırköy eylem; kimdir, nerde bakar ? bana bilgi veren olabilirse çok sevinirim
şimdiden teşekkürler kızlar
Hanımlar merhaba,
bakırköy Nalan Uçan, iyi yazanlar olmuş ama internette araştırırken garip işlere bulaştığınnı gördüm, baktırann var mı?
bakırköy kahve diyarı Ümit; bu kişi ile ilgili de baktıran var sa yorum rica edebilirim
eylem için de ya çok olumlu ya da çok olumsuz yorumlar var. ben de emin olamıyorum
evet kızlar zehra hanıma tekrardan baktırdım.
önceki baktırdıklarımda işte sevgilin dönecek dedi gece özledim mesajıyla uyandım...
yurtdışına gideceksin dedi 1 ay kadar çin de kaldım...
işinde yükseleceksin dedi istediğim mertebeye ulaştım...
bunlar benim nokta atışlarımdı. dediği ufak şeylerde çıktı ama bunlar dediğim gibi nokta atışlarımdı.
bugün yine baktırdığımda tekrardan yüzük gördüğünü söyledi.
ve evleneceğimi...
bu da benim nokta atışım bakalım çıkacak mı.
diğer dedikleri tabii ki de önemli annem hakkında hastalığı hakkında işim hakkında ve tekrardan okuduğum okul hakkında birçok şey söyledi.
çıkanlar oldukça yazacağım.
yazmaya da devam edeceğim...
iyi geceler arkadaşlar :)
canım özelden atabilir misin nosunu rica etsem?
bi 100 kağıtta Roza ya kaptırayım oldu olacak
canım ankara da bakıyor ben telefonda 3-4 defa baktırdım bir defa da evine gittim iş için ankaraya gittiğimde.canım selam kim bu zehra?ve nerde yardımcı olursan sevinirim.
canım ankara da bakıyor ben telefonda 3-4 defa baktırdım bir defa da evine gittim iş için ankaraya gittiğimde.
yani benimle enerjisi tutan bir bayan.
seveni de var sevmeyeni de.
bana dedikleri çıktı hatta hayatımda çok şey değişti.
biraz dobra bi bayan böyle yüzüne pat pat söylüyor.
sevim hanım pek öyle değil falına bakıp çekilen cinsten.
öyle yani :)
ben memnunum yönlendirdiğim arkadaşlarımda memnun kaldılar.
ama sen yine de burada ki bütün yorumları oku ve baktıran başka insanlarında görüşlerini al.
zan altında kalmak istemem.
canım selam,canım ankara da bakıyor ben telefonda 3-4 defa baktırdım bir defa da evine gittim iş için ankaraya gittiğimde.
yani benimle enerjisi tutan bir bayan.
seveni de var sevmeyeni de.
bana dedikleri çıktı hatta hayatımda çok şey değişti.
biraz dobra bi bayan böyle yüzüne pat pat söylüyor.
sevim hanım pek öyle değil falına bakıp çekilen cinsten.
öyle yani :)
ben memnunum yönlendirdiğim arkadaşlarımda memnun kaldılar.
ama sen yine de burada ki bütün yorumları oku ve baktıran başka insanlarında görüşlerini al.
zan altında kalmak istemem.
ya bu arada mesela Eylem de isim yaş meslek ve medeni halini soruyor fala başlamadan. hatta bana ilk bakarken çok tuhaf gelmişti oha bi TC kimlik numaramı vermedim diye düşünmüştüm ama onun da hakkını yemiyim gayet nokta atışı yaptı yani, mevcut durumu olduğu gibi anlattıtelefonda anne adı baba adı doğum tarihlerimi aldı o kadar öyle baktı falıma.
fal öncesi muhabbet ettirmiyor ağızdan laf alan falcılardan değil yani aksine bana dedi sakın bilgi verme bakamam falına dedi.
Ben çok uzun zamandır baktırdım hiçbir dediği olmadı hatta tam tersi çıktı dediklerinin parama acıyorumcanım selam,
ben de Zehra'ya bir kaç kez baktırdım. benim de genel olarak bildi memnun kaldım. kendisi de şeker bir kadın ama tarih anlamında söyledikleri çok çıkmadı maalesef. aslında kadın çok tarih de vermio biliyorsun oturup kuş gibi beklemeyelim diye ama ne biliim uzun zaman oldu, hala olan eden bişi yok. senin nasıl çıktı, tarihler tuttu mu? yalnız bu arada bişeyi çok takdir ettim burdan da yazıyım. ben mesaj attım Zehra abla bakalım fal diye, dediklerim oldu mu dedi yok olmadı daha bişi dedim. e parana yazık diil mi o zaman canım dedi. olumsuz yorumlar illaki vardır ama ne biliim o tavrı açıkçası benim hoşuma gitti. hatta sonra da ikna etti beni o gün baktırmadım.
canım ben tarih sordum bana tam tarih vermedi veremem tam tarih dedi.canım selam,
ben de Zehra'ya bir kaç kez baktırdım. benim de genel olarak bildi memnun kaldım. kendisi de şeker bir kadın ama tarih anlamında söyledikleri çok çıkmadı maalesef. aslında kadın çok tarih de vermio biliyorsun oturup kuş gibi beklemeyelim diye ama ne biliim uzun zaman oldu, hala olan eden bişi yok. senin nasıl çıktı, tarihler tuttu mu? yalnız bu arada bişeyi çok takdir ettim burdan da yazıyım. ben mesaj attım Zehra abla bakalım fal diye, dediklerim oldu mu dedi yok olmadı daha bişi dedim. e parana yazık diil mi o zaman canım dedi. olumsuz yorumlar illaki vardır ama ne biliim o tavrı açıkçası benim hoşuma gitti. hatta sonra da ikna etti beni o gün baktırmadım.
ben beğenmedim canım eylemi ya. bak sevim hanımda iyi :)ya bu arada mesela Eylem de isim yaş meslek ve medeni halini soruyor fala başlamadan. hatta bana ilk bakarken çok tuhaf gelmişti oha bi TC kimlik numaramı vermedim diye düşünmüştüm ama onun da hakkını yemiyim gayet nokta atışı yaptı yani, mevcut durumu olduğu gibi anlattı
%50-%50 gibi sanki canım enerji meselesi sanki. çok fazla kötü yorum çok fazla iyi yorum yapıldı.Ben çok uzun zamandır baktırdım hiçbir dediği olmadı hatta tam tersi çıktı dediklerinin parama acıyorum
Zehra benim için patlak ve para ziyanı oldu ne yazıkki .çoğu patlak zaten. Bide ankara sayfasında hakkında yazılanlar var zaten zehranın%50-%50 gibi sanki canım enerji meselesi sanki. çok fazla kötü yorum çok fazla iyi yorum yapıldı.
ama bilemeyiz çok falcılar övüldü sonra hep patlayanlar oldu :)
ankara sayfasını bende okumuştum zaten ilk oralarda yazınca birkaç saldıranlar olmuştu sonra bıraktım orayı burası daha nezih insanlarla dolu.Zehra benim için patlak ve para ziyanı oldu ne yazıkki .çoğu patlak zaten. Bide ankara sayfasında hakkında yazılanlar var zaten zehranın
Ben nalan uçanaHanımlar merhaba,
ben artık tamamen enerji meselasi olduğuna eminim tuğbayı bazı insanlara süper geldi bende saçmalamanın alasını yaptı. Eylemde bana iyi geldi şimdilik çıkıyor. Zehra ana olayda eylemle aynı şeyi demişti başkada birşey dememmiştiankara sayfasını bende okumuştum zaten ilk oralarda yazınca birkaç saldıranlar olmuştu sonra bıraktım orayı burası daha nezih insanlarla dolu.
yazılanları okuyunca bende korkup aramamaya karar vermiştim.
benim ankarada üniversite okuyan kuzenim var o baktırıp beni arayınca arama kararı aldım.
ve memnun kaldım yalan yok.
gerçekten dediğin gibi çok yorumlar yapıldı.
ama şahsen benim paramda zamanımda boşa gitmedi.
hayır anlamıyorum burda benden numara istiyorlar veriyorum baktırdın mı baktırmadın mı bi yazsa... ya da memnun kalıp kalmadığını yazsa...
eylemde mesela ilk çok iyi dediler.
ben hiç memnun kalmadım o da patladı
senin var mı bu aralar gidip memnun kaldığın biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?