- 17 Kasım 2015
- 20
- 1
- 86
- 39
Bu aralar Duygu ya giden var mı ?
Banada enerji gondericem arayacak falan dedi ama ben aradim cocugu yineBen duyguya gitmistim yaklasik 1 ay once dedigi hicbisey cikmadi canim tarihler falan.. gcmisi de cok bildi diyemem yuvarlak konusuyo ve cok pembe tablocu
Birde ben ona enerji gonderirim seni arar tarzi iddiali cumleleri vardi ama sonuc 0 :)
Banada enerji gondericem arayacak falan dedi ama ben aradim cocugu yine
Bana zaten patladı hepsi birden,yazmıştım geçenlerde,duyguya tekrar gittim,amacım,sen ne demiştin bak ne olduydu aslında,yemin billah ediyor hala seni mutlu etmek için söylemiyorum olacak bu iş diyor,ya diyorum yok nişanlanmış adam,yok diyo bi iş var,yazıyorum buraya olacak.O zaman da sabret demişti ve aynı tarihi vermişti,yine aynı tarihi söyledi,bana vazgeç de benimle alakası olmayan adamı bekletme dedim,hayatıma başkasını alıcam dedim,sakın diyo,adam sende diyo,ambale oldum,tabi benim durumum az değişik sevfilisi oldugunu biliyordum,istiyorum ama asla olmaz diyordum yaklaşık bir yıldır,son zamanlarda o kadar bana düşmüştü ki düpedüz yalvarıyordu,beni ne kadar istediğini söylüyordu falan,3 gün önce benle konuurken 3 gün sonra nişanlandı :)
ayyy demeBen çok uzun zamandır baktırdım hiçbir dediği olmadı hatta tam tersi çıktı dediklerinin parama acıyorum
ya ben seneler once gittim o duyguya bakirkoydeydi, 2009 falandi. Hic unutmuyorum cikarken enerji gondericem arar aksama demisti ve tabiki arayan olmadi!!!duygu dedikce insanlar emin olamiodum ayni kadin mi die simdi yuzde yuz eminimBanada enerji gondericem arayacak falan dedi ama ben aradim cocugu yine
gecmis olsun canim her sey kader kismet ama bunu anlattigin iyi oldu, demek ki bizi iyi hissettirerek daha cok ona gitmemizi saglamaya calisiyor duyguBana zaten patladı hepsi birden,yazmıştım geçenlerde,duyguya tekrar gittim,amacım,sen ne demiştin bak ne olduydu aslında,yemin billah ediyor hala seni mutlu etmek için söylemiyorum olacak bu iş diyor,ya diyorum yok nişanlanmış adam,yok diyo bi iş var,yazıyorum buraya olacak.O zaman da sabret demişti ve aynı tarihi vermişti,yine aynı tarihi söyledi,bana vazgeç de benimle alakası olmayan adamı bekletme dedim,hayatıma başkasını alıcam dedim,sakın diyo,adam sende diyo,ambale oldum,tabi benim durumum az değişik sevfilisi oldugunu biliyordum,istiyorum ama asla olmaz diyordum yaklaşık bir yıldır,son zamanlarda o kadar bana düşmüştü ki düpedüz yalvarıyordu,beni ne kadar istediğini söylüyordu falan,3 gün önce benle konuurken 3 gün sonra nişanlandı :)
Bana zaten patladı hepsi birden,yazmıştım geçenlerde,duyguya tekrar gittim,amacım,sen ne demiştin bak ne olduydu aslında,yemin billah ediyor hala seni mutlu etmek için söylemiyorum olacak bu iş diyor,ya diyorum yok nişanlanmış adam,yok diyo bi iş var,yazıyorum buraya olacak.O zaman da sabret demişti ve aynı tarihi vermişti,yine aynı tarihi söyledi,bana vazgeç de benimle alakası olmayan adamı bekletme dedim,hayatıma başkasını alıcam dedim,sakın diyo,adam sende diyo,ambale oldum,tabi benim durumum az değişik sevfilisi oldugunu biliyordum,istiyorum ama asla olmaz diyordum yaklaşık bir yıldır,son zamanlarda o kadar bana düşmüştü ki düpedüz yalvarıyordu,beni ne kadar istediğini söylüyordu falan,3 gün önce benle konuurken 3 gün sonra nişanlandı :)[/QUOT
Bana zaten patladı hepsi birden,yazmıştım geçenlerde,duyguya tekrar gittim,amacım,sen ne demiştin bak ne olduydu aslında,yemin billah ediyor hala seni mutlu etmek için söylemiyorum olacak bu iş diyor,ya diyorum yok nişanlanmış adam,yok diyo bi iş var,yazıyorum buraya olacak.O zaman da sabret demişti ve aynı tarihi vermişti,yine aynı tarihi söyledi,bana vazgeç de benimle alakası olmayan adamı bekletme dedim,hayatıma başkasını alıcam dedim,sakın diyo,adam sende diyo,ambale oldum,tabi benim durumum az değişik sevfilisi oldugunu biliyordum,istiyorum ama asla olmaz diyordum yaklaşık bir yıldır,son zamanlarda o kadar bana düşmüştü ki düpedüz yalvarıyordu,beni ne kadar istediğini söylüyordu falan,3 gün önce benle konuurken 3 gün sonra nişanlandı :)
Onlar ayrılır, evlense de ayrılırlar ama bence sen yoluna devam et. Senin kiymetini bilecek birisyle denk gelmeyi iste. O cocuk da mutsuz hayatında kavrulup gitsin
E tavi,benim mutlu olmama gibi bir durumum yok ama o her akşam daha sevfiliyken aldattığı karısının yanına gidecek.Belki de mutludur,ama mutlu olan adam 1 yıl aynı kadına yalvarır mı?sevgilisinden başkasını düşünebilir mi?farklı kadınlarla gecelik ilişkiyi bile anlarım da,bir yıl boyunca bana yalvarışını,benden nasıl vazgeçemeyeceğini söyleyişini ben biliyorum,düşünün ki nikahına almayı düşündüğü kadını satıyor he demem için,bu adam mı seviyor bu kızı?eğer öyleyse bilemedim :)
Aslında sevgi değil,tercih edilmeme durumu.Bana da hep vicdan vicdan dediler,lan ne vicdanı evlilikler bitiyo,istemeyen adam istemesiği kadınla birleştirirmi hayatını başkasına yanıkken?Bizimki her lafına yakıyosun beni,yaktın beni diye başlıyodu,devam etsin amaaanBenzer bir seyi ben de yasadım. Adam vicdan yapıp gitti diger kadınla evlendi. Ben çok çok aşık oldugumla kaldım. 1.5 yıl evli kalamadılar ve biz yine bir araya geldik ama bu sefer de adam depresyonda oldugu icin yurutemedi iliskiyi. Bu arakar fala dadanmamin sebebi yine o. Belki de bu adam güçsüz deyip vazgecmeli ama ah o sevgi yok mu ice yerlesen sürekli yeşermek istiyor :/
He enfal işteMrb arkdslar bırını sormam gerekıyor ıns bı bılen vardır ama ne cafe adı ne de bakan falcının adını bılmıyorumsadece su kadar tarıf edeyım balıkcılar carsısının orda bakırkoyde zayıf uzun boylu braz uzun saclı bır erkek fal bakıyormus kahve falı 30 tl mıs gozlerının ıcıne bakarak bakıyormus ve soru sorulmuyormus sonunda soruluyormus galıba gecmıs varmıs gelecek az soluyormus harflerı soluyormus su kdr harf felan dıye sora adı soluyormus mesela sevglnn adı su dıye neyse bu bılgıler cok az belkı gulceksınız ama boyle bı falcıya fal baktıranınız var mı?
cıdden mı adı enfal mı bı kız arkds da enfal dedı ama nasıl o ya cıkıyor mu bosa gıtmek ıstemıyorum 2 saat yol gıdıcem vallaHe enfal işte
Ay yok be,dediğin gibi yüze bakıyo fincanı çok sallamıyo,5-6 dakika sürüyo,isim sayıyo işi bitince yardımcısına "ziki beeyyy sıradaki" diye sesleniyorcıdden mı adı enfal mı bı kız arkds da enfal dedı ama nasıl o ya cıkıyor mu bosa gıtmek ıstemıyorum 2 saat yol gıdıcem valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?