İstanbul'da Fal - Falcılar

Bi de Allah kahretmesin,eylem yiğit duygu hepside mi aynı şeyi söyler biri farklı desin de farklı diyeninki oldu diyeyim bari,yok

cıdden mı adı enfal mı bı kız arkds da enfal dedı ama nasıl o ya cıkıyor mu bosa gıtmek ıstemıyorum 2 saat yol gıdıcem valla
Gitme, degmez.
Ben de 2 saat yol gitmistim, lanet ettigim falcilardan biri. Iki gun ke dime gelemedim. Sirkeli sularla yikanmakta bulmustum careyi.

Butun bu falcilar ne dediler canim? Aslinda seni seviyor seni istiyor falan mi?
Adam sende,aklı sende,senden vazgeçemez,kırmak istemiyo,sözler vermiş dönemiyo,kız çok aşık yol arıyo,siz birlikte olacaksınız,bununla evlilik yolun açık,sürekli seni takip ediyo,kızla bitmiş,kıza sevgisi yok vs.hakkaten de adam ilgisiz değildi,sürekli yazıyordu falan,ulan çıkıyor fallar diyordum,hee çıktı hepsi

ay durun hepinize bi enerji göndericem kızlar

Ayyyy bana soylenenlerin cok benzeri!hepsi de sozlesmis gibi ayni seyi soyluyorlar ama bende tek fark adam bi de ustune ustluk hic bisi yapmio:)

Ayyyy bana soylenenlerin cok benzeri!hepsi de sozlesmis gibi ayni seyi soyluyorlar ama bende tek fark adam bi de ustune ustluk hic bisi yapmio:)
birşey diyim mi kafe falcıları aynı şeyleri ezberlemişler hepsi aynı şeyi söylüyorlar.
mesela yeni biriyle tanışacaksın diyor. adının içinde e ya da a var diyor.
türkiye isim istatistiklerine göre türk insanının %90nının adının içinde e ya da a vardır
ya da evde bi hastalık var der.
hepimizin ailesinde mutlaka hastalık geçiren olur.
mahkeme var der mesela ?

Acaba burda yeminler edip birbirimize bi daha fal baktirmayip bi daha fal konusmasak mi?!?
Ben an itibariyle karar verdim kizlar, Eyleme son bi fal baktirip jubilemi yapiyorum. Dunyanin parasi gitti hepsi ayni seyi soyluyor adam kendi yolunda gidiyor olan biten bisi yok. Sadece vakit ve nakit kaybi.olacagi varsa zaten oluyor. Eyleme son fali baktirip bi daha uzun bi sure baktirmicam

Birebir aynı şeyleri,olumlu,hatta dedi vallahi görmesem söylemem,ertesi gün nişanlandıgını gördüm
Hayir bisi solicem seninki de cok uc nokta olmus ya. Yani sonucta mevcut durumu genelde biliyorlar, ertesini gunu yapilacak nisani gormemesi de bi tuhaf diil mi ne biliim?yani benim cok guzel fal bakan arkadasim var, ona baktirsan o bile soyler sana. Bu kadar kotu niyetli olamazlar dimi? Sirf arayalim diye boyle suursuzca umut dagitiyorlar olamazlar dimi

Ya iyi de kimi ayrıldıgı sevgilisinin dönmesini bekler,kimisi benim gibi hiç olamamış sevgilisini.Bana ayrılık yaşamışsın dese inan

Hep bu kızla bişi yok diyolardı,şimdi de nişan kalmıcak diyorlar hala söylediklerinin arkasındalar bekle gör diyolar ne bileyim ya,ben de şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…