Yalnız bakın şimdi bişe hatırladım,ilk gittiğimde duygu bana "bunların işi bitmiş hatta sanki böyle boşanmışlar gibi" demişti,ne alaka demiştim,şimdi gönlüm ayrılacaklar ve yüzük atılacak a inanmayı o kadar istiyor kiHep bu kızla bişi yok diyolardı,şimdi de nişan kalmıcak diyorlar hala söylediklerinin arkasındalar bekle gör diyolar ne bileyim ya,ben de şaşırdım
Tuğba bunla olucaksın filan dedimi mutlu sonmu cizdi:/ sunun için soruorum bnm bundan 4 yıl önce bunun aynısı bi hikayem vardı.. Herkes olumlu konusmustu symbol cadde levent haric ve onlar evlendi ben deniz yas 30 hala burdayım.. Suan bi tubanın falı bende bi tık daha iyi o yüzden soruyorum..Yalnız bakın şimdi bişe hatırladım,ilk gittiğimde duygu bana "bunların işi bitmiş hatta sanki böyle boşanmışlar gibi" demişti,ne alaka demiştim,şimdi gönlüm ayrılacaklar ve yüzük atılacak a inanmayı o kadar istiyor kimesela eylem e olumsuzu da söyler demişlerdi hep,o da ısrarla asla bunların bişeyi yok diyor,he bir de tuğba,para borsalarının durumunu aktarırken bir ara "boşandı mı senin bu herif,bi yüzük var" gibi bişey dedi yakalayamadım,işte ertesi gün nişanlandıgını tesadüf gördüm.Tuğbada bir 29 um,eylemde ay sonum,duyguda da aralık 1-2 m kaldı kala kala elimde
Tuğba bunla olucaksın filan dedimi mutlu sonmu cizdi:/ sunun için soruorum bnm bundan 4 yıl önce bunun aynısı bi hikayem vardı.. Herkes olumlu konusmustu symbol cadde levent haric ve onlar evlendi ben deniz yas 30 hala burdayım.. Suan bi tubanın falı bende bi tık daha iyi o yüzden soruyorum..
Sonuç ne oldu peki baktırabildin miBahsedilen rozayı bende bi deneyim dedim aradımm bu sabah ama kendisi öğlen dönüş yaptı sabahları açmıyomuş telini öğlenden itibaren başlıyormuş görüşmelere o yüzden sabah aramaya gerek yok biz evhamlı sabırsızlar için:) bi de kadın ztn günde 3 ten fazla bakım yapmıyormuş bu hoşuma gitti açıkcası,kendi de ztn ben falcı değil bakımcıyım Dedi artık aradaki farkı çözemedim ama burda Rozayı soranlara ön bilgi olsun dedim:)
Bahsedilen rozayı bende bi deneyim dedim aradımm bu sabah ama kendisi öğlen dönüş yaptı sabahları açmıyomuş telini öğlenden itibaren başlıyormuş görüşmelere o yüzden sabah aramaya gerek yok biz evhamlı sabırsızlar için:) bi de kadın ztn günde 3 ten fazla bakım yapmıyormuş bu hoşuma gitti açıkcası,kendi de ztn ben falcı değil bakımcıyım Dedi artık aradaki farkı çözemedim ama burda Rozayı soranlara ön bilgi olsun dedim:)
Valla tuğba ne dedi bi bok anlamadım :) öküz bu adam yanar döner dedi,takma bunu dedi,29 dedi bi deTuğba bunla olucaksın filan dedimi mutlu sonmu cizdi:/ sunun için soruorum bnm bundan 4 yıl önce bunun aynısı bi hikayem vardı.. Herkes olumlu konusmustu symbol cadde levent haric ve onlar evlendi ben deniz yas 30 hala burdayım.. Suan bi tubanın falı bende bi tık daha iyi o yüzden soruyorum..
ben gittim levente ani ve gecmisi super yani karakter analizi karsi tarafin karakter analizi cok super bildi hatta erkek arkadasimin bana soyledigi bi cumleyi tekrarlayinca sok oldum ama gelecekle ilgili 17 kasima kadar tarih verdi ama cikmadisymbol leventı ovuyorlar gıtmeye deger mı sence ?
ben gittim levente ani ve gecmisi super yani karakter analizi karsi tarafin karakter analizi cok super bildi hatta erkek arkadasimin bana soyledigi bi cumleyi tekrarlayinca sok oldum ama gelecekle ilgili 17 kasima kadar tarih verdi ama cikmadiama soyle bisi de var kendisi de soyledi tarihlere cok takilma diye bakalim bi de biraz pembe tablocu
evet baktirdim ben cok begendim dedigi seyleri de yasiyorum maddi hayatda daha cok ama askla ilgili dediklerinde 6 araliga kadar zaman verdi bakalim,bide ev arkadasina dikkat et aran acilacak dedi ertesi gun bi kavga ettik valla faceden de whatsaptan da engelledim ev arkadasimi sinirlerimi hoplatti yaniya genelde anı gecmısı bılıyor cogu zaten hatta cok emın konustular bende gıtmıstım duygu olsun mandal murat sahın olsun flaan bıkac kısı daha var ama verdıklerı tarıh cıkmadı aralarından da 2 ay fln gectı ustelık. o zaman smdılık gıtmıyım umarm cıkar canm sanada. ben en son eyleme baktırdım bakalım ıns cıkarda saglam bı falcım olur dedıklerı cıkan :) sen baktırdın mı bu arada eyleme
Baktırdım canım beğendim özellikle sorduğum kişinin herşeyini bildiğim bilmediğim ne varsa döktü ortaya ve olumsuzsa olumsuz Dedi yani ben memnun kaldım ama tabi etkilemek istememPekii naptin canım.
Aldın mı randevu yoksa bir ön konuşma mı yaptın....
evet baktirdim ben cok begendim dedigi seyleri de yasiyorum maddi hayatda daha cok ama askla ilgili dediklerinde 6 araliga kadar zaman verdi bakalim,bide ev arkadasina dikkat et aran acilacak dedi ertesi gun bi kavga ettik valla faceden de whatsaptan da engelledim ev arkadasimi sinirlerimi hoplatti yanisende nasildi eylem?yasadinmi dediklerini?
Kaçan kovalanır, bir fark yaratman lazım o adamın dikkatini çekmek için, bence...Hep bu kızla bişi yok diyolardı,şimdi de nişan kalmıcak diyorlar hala söylediklerinin arkasındalar bekle gör diyolar ne bileyim ya,ben de şaşırdım
offf ama soyledigi sey cok imkansiz bisi ben soyledim eyleme o kisi donmez dedim baskasiyla evleniyor bn evlilik gormuyorum bu sana adim atiyor,onun sana geldigini cok bariz bi sekilde goruyorum dedi bakalimcıkmasına cok sevındım yaa bende cok memnun kaldım ınsallah bana da cıkar ben 3 gun once baktırdım 2 hafta ya da 2 ay ıcınde olcak dıye vakıt verdı 2lı bır vakıt dedı ve herseyı bıldı cıddı anlamda . olumsuzlaerıda soylemesı hosuma gıttı zaten pembecılerı sevmıyorum duymak ıstedıklerımızı soyluyolar bu kadın oyle degıldı cogu kısıyede cıkmıs ıns bana da cıkar enerjım tuttu bence :)
Baktırdım canım beğendim özellikle sorduğum kişinin herşeyini bildiğim bilmediğim ne varsa döktü ortaya ve olumsuzsa olumsuz Dedi yani ben memnun kaldım ama tabi etkilemek istemem
Sembol levent beni 2007de evlendirdi. Allah mesut etsin :)) 2015teyim, o şanslı damadi göremedim şahsensymbol leventı ovuyorlar gıtmeye deger mı sence ?
Sembol levent beni 2007de evlendirdi. Allah mesut etsin :)) 2015teyim, o şanslı damadi göremedim şahsen
offf ama soyledigi sey cok imkansiz bisi ben soyledim eyleme o kisi donmez dedim baskasiyla evleniyor bn evlilik gormuyorum bu sana adim atiyor,onun sana geldigini cok bariz bi sekilde goruyorum dedi bakalim
offf ama soyledigi sey cok imkansiz bisi ben soyledim eyleme o kisi donmez dedim baskasiyla evleniyor bn evlilik gormuyorum bu sana adim atiyor,onun sana geldigini cok bariz bi sekilde goruyorum dedi bakalim
Sembol levent beni 2007de evlendirdi. Allah mesut etsin :)) 2015teyim, o şanslı damadi göremedim şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?