- 2 Ekim 2015
- 787
- 569
- 103
- 34
Sen naptin ev arkadasinla aran nasıl bu arada biraz duzelme var mı?
ayyyy super yaaaa cok sevdim ben bu kziiikızlar simdi eyleme baktrdim eylem on numara gercktn ani cok iyi bldi ileriki tarihler cikarmj bilemiorm:)paylasicm
insALLAHbende merak ettm smdı bu olay ıcın mı 6 aralık dedı oyleyse cok az kalmıs umarım ıstedıgın gıbi olur
Hee hee yokk canım sen değil de etkilendim ben zaten niyeyse
Yaa karsinin durumunu öğrenmek istiyorum ruh halini falan.
Sen teyit edebiliyor musun?
Evetttt dedikleri doğru mu? Yanii
Bide ne ara baktırdın maşallah bu ne hız
Ne kadar sürdü bakım....
Şimdi o gece bakiyormus yaa sana anlatırken soru sorabiliyor musun?
Ayyy çok sordum ama
Can'ım ben ztn önceden randevu alıp baktırmıştım karşı tarafın ruh halinde düşüncelerinde ve yaşadıklarında iyi bildiğim şeylerin hepsini doğru söyledi bana,ben 2 saate yakın konuştum ama hepsi fal üzerine değil arada konulardan dolayı iş sohbete gidiyo gece bakıyo evet ama herşeyi inceleyip not alıyormuş bende sordum hepsini cevapladı
Canim eylem bana da olmasi cok ama cok imkansiz birsey soyledi aynen. Tarihde kasim sonu dedi. Cikarsa yazarim ama ne subatlar ne haziranlar ne ekimler gordum ben boleofff ama soyledigi sey cok imkansiz bisi ben soyledim eyleme o kisi donmez dedim baskasiyla evleniyor bn evlilik gormuyorum bu sana adim atiyor,onun sana geldigini cok bariz bi sekilde goruyorum dedi bakalim
Can'ım ben ztn önceden randevu alıp baktırmıştım karşı tarafın ruh halinde düşüncelerinde ve yaşadıklarında iyi bildiğim şeylerin hepsini doğru söyledi bana,ben 2 saate yakın konuştum ama hepsi fal üzerine değil arada konulardan dolayı iş sohbete gidiyo gece bakıyo evet ama herşeyi inceleyip not alıyormuş bende sordum hepsini cevapladı
Artık ne olursa olsun canım istemez kiKaçan kovalanır, bir fark yaratman lazım o adamın dikkatini çekmek için, bence...
tatlım rozanın bende rica etsem tel numarasını verirmisinBahsedilen rozayı bende bi deneyim dedim aradımm bu sabah ama kendisi öğlen dönüş yaptı sabahları açmıyomuş telini öğlenden itibaren başlıyormuş görüşmelere o yüzden sabah aramaya gerek yok biz evhamlı sabırsızlar için:) bi de kadın ztn günde 3 ten fazla bakım yapmıyormuş bu hoşuma gitti açıkcası,kendi de ztn ben falcı değil bakımcıyım Dedi artık aradaki farkı çözemedim ama burda Rozayı soranlara ön bilgi olsun dedim:)
canım senin rozanın söyledikleri ile ilgili yaşadığın şeyler oldu mu? bende istiyorum tel numarasını amaaaAy şuan çok mutluyum ,sukur ya günlerdir Rozanın numarasını soran arkadaşlara verdim numarayı ,ama kimseden olumlu olumsuz ses çıkmadı, memnun kalmana çok sevindim umarım söylediği iyi ne varsa hepsi çıkar canım, bide evet falcı denmesinden hiç hoşlanmıyor.
canım senin rozanın söyledikleri ile ilgili yaşadığın şeyler oldu mu? bende istiyorum tel numarasını amaaa
Canım eylem bendede anı ve geleceği bilemedi bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor anlamadım bende hira kim?kızlar bu eylem 10 dakikalık ve sıkılarak baktığı ve benim memnun olmadığım falı bir bana mı denk geldi yaa. hayy şansıma tüküreyim. bu arada size yazmıştım. binnaz ablada puanım vardı bayağı. hüma mı yoksa hira mı diye. hüma demiştiniz bende bayağı cebelleştim hüma için,gerçi önceden baktırmıştım ona dediklerine de halen zaman ama bu sefer yakalayamadım. bende şans hira yı yakaladım. veeee ben beğendim.
kızlar bu eylem 10 dakikalık ve sıkılarak baktığı ve benim memnun olmadığım falı bir bana mı denk geldi yaa. hayy şansıma tüküreyim. bu arada size yazmıştım. binnaz ablada puanım vardı bayağı. hüma mı yoksa hira mı diye. hüma demiştiniz bende bayağı cebelleştim hüma için,gerçi önceden baktırmıştım ona dediklerine de halen zaman ama bu sefer yakalayamadım. bende şans hira yı yakaladım. veeee ben beğendim.
tatlım hira soydan. binnaz abla topiğinde çok bahsedilmişti bir ara. bende merak ediyordum açıkcası şansıma kıza baktırdım bu sefer. binnazda yani. ama çokta tatlı bir konuşma üslubu var ve benim hiç bilgisini vermediğim şeyleri bildi.Canım eylem bendede anı ve geleceği bilemedi bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor anlamadım bende hira kim?
eylem ilginc ya bi basladiginda cikmaya corap sokugu gibi ama tutmayanda tutmuyorAy eylem deme Allah aşkına ,yok canım bu arada senden çok var üzülme, bana daha kötüsünü baktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?