İstanbul'da Fal - Falcılar

Can'ım ben ztn önceden randevu alıp baktırmıştım karşı tarafın ruh halinde düşüncelerinde ve yaşadıklarında iyi bildiğim şeylerin hepsini doğru söyledi bana,ben 2 saate yakın konuştum ama hepsi fal üzerine değil arada konulardan dolayı iş sohbete gidiyo gece bakıyo evet ama herşeyi inceleyip not alıyormuş bende sordum hepsini cevapladı

Sağol canım cevaplar için.
Bi baktirasim biii baktirmiyasim varr
Offff nokta koymusdum oysaa.
Yazarım baktirirsamm

offf ama soyledigi sey cok imkansiz bisi ben soyledim eyleme o kisi donmez dedim baskasiyla evleniyor bn evlilik gormuyorum bu sana adim atiyor,onun sana geldigini cok bariz bi sekilde goruyorum dedi bakalim
Canim eylem bana da olmasi cok ama cok imkansiz birsey soyledi aynen. Tarihde kasim sonu dedi. Cikarsa yazarim ama ne subatlar ne haziranlar ne ekimler gordum ben bole

Ay şuan çok mutluyum ,sukur ya günlerdir Rozanın numarasını soran arkadaşlara verdim numarayı ,ama kimseden olumlu olumsuz ses çıkmadı, memnun kalmana çok sevindim umarım söylediği iyi ne varsa hepsi çıkar canım, bide evet falcı denmesinden hiç hoşlanmıyor.

Kaçan kovalanır, bir fark yaratman lazım o adamın dikkatini çekmek için, bence...
Artık ne olursa olsun canım istemez ki sevgilisi varken beni istedi,onu benden önce tanımıştı acabalarım vardı,beni tanıdıktan sonra kızla nişanlandı,ne anlatacak ki,bıçak gibi kesti,belki de rehberinden bile sildi,o yüzden olan olmuşken hazır devam etsin yoluna

tatlım rozanın bende rica etsem tel numarasını verirmisin

canım senin rozanın söyledikleri ile ilgili yaşadığın şeyler oldu mu? bende istiyorum tel numarasını amaaa

canım senin rozanın söyledikleri ile ilgili yaşadığın şeyler oldu mu? bende istiyorum tel numarasını amaaa

Evet canım oldu ,burda formda paylaştım ayrıntılı eski mesajlarima bakabilirsin attım Rozanin numarasını

kızlar bu eylem 10 dakikalık ve sıkılarak baktığı ve benim memnun olmadığım falı bir bana mı denk geldi yaa. hayy şansıma tüküreyim. bu arada size yazmıştım. binnaz ablada puanım vardı bayağı. hüma mı yoksa hira mı diye. hüma demiştiniz bende bayağı cebelleştim hüma için,gerçi önceden baktırmıştım ona dediklerine de halen zaman ama bu sefer yakalayamadım. bende şans hira yı yakaladım. veeee ben beğendim.

Canım eylem bendede anı ve geleceği bilemedi bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor anlamadım bende hira kim?

Ay eylem deme Allah aşkına ,yok canım bu arada senden çok var üzülme, bana daha kötüsünü baktı

Canım eylem bendede anı ve geleceği bilemedi bazılarına çıkıyor bazılarına çıkmıyor anlamadım bende hira kim?
tatlım hira soydan. binnaz abla topiğinde çok bahsedilmişti bir ara. bende merak ediyordum açıkcası şansıma kıza baktırdım bu sefer. binnazda yani. ama çokta tatlı bir konuşma üslubu var ve benim hiç bilgisini vermediğim şeyleri bildi.

kuzular size hira nın katina falında çıkan kartları atsam, bakabilen ve yorumlayan olur mu? dediklerine benzermi söyleyeceksiniz merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…