İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar selam, duygu bana da enerji gönderme muhabbeti yapmıştı. İş konusunda seni çalışıyor görüyorum dedi, hayır iş arıyorum dedim o zaman 1 hafta içinde olacak demişti 1 ay oldu daha tık yok... Ama mevcut durumu takır takır okudu o konuda hakkını yiyemem. Roza'nın numarasını bana da gönderir misiniz?

Herkeze merhaba bi kac yil once uye oldum hatirlamiyorum yorum yazdim mi belki yazdim oda cok az amacim uye olup burdan tavsiye almakti sonra yorumlardan uc vakit didem de karar kildim ve gitim uzun uzadiya yazmicam o donem dideme gitim ve didem hakinda ne cok iyi nede kotu diye dusunmüstum bana oyle seyler soylemisti ki mumkun degil demistim soylediklerinin bi bolumune oda bana uzunnnn bi sure sonra sok olcaksin imkansiz dedigin olcak demisti ben umudumu keseli yilar oldu ve dedigi oldu yerimde duramiyorum bu hafta tekrar gidicem bu form sayesinde onu tanidim sizede faydasi olur belki ,mutissin ucvakit didem herkese sevgiler

Kızlar sinirim tepemde geçen gün eylemin falı galiba çıktı demiştim adamın lafları doğrultusunda. Eylem bir bayan sizi birilerine önerecek ailece isteyecekler demişti maddi durumu iyi olan bir bayın sana doğru adımı olacak demişti o sıralar biraz mantıklı yaklaşıp düşüneceksin demişti ilk olarak evet mantık olarak ne olacak en fazla bir kaç gün sohbet ederim demiştim ama adam bildiğiniz sapık galiba kaçta eve giriyorum ne yapıyorum odamın ışığımı açık bunları bile takip ediyor biz bırakalım ederun hanım aileler anlaşsın yok gelecekler bildiğiniz bunalttı bende adamı engelledim fac. manyak herif yine başka bir fac. hesabı açmış oradan yazmış eylem kabul etmeyeceksin demişti aynen de öyle kabul etmiyecem böyle adamlardan hiç haz etmem.

Bu arada iki tane daha çıktı dinleyince hemen ona yordum. Birincisi eve yoldan gelecek misafirleriniz bariz belli demişti Eylem hanım halamın kızı eylemi aradığım günün akşamı arayıp yarın size geleceğiz dedi aynı yerde değiliz belirteyim onlar bizim bulunğumuz ilin merkez olmayan ilçesin deler. İkincisi Eylem hanım abin yada erkek kardeşin olabilecek yaşlarda kanımdan bir erkekle ilgili bir iyi bir kötü bir durum var engel var ortadan kalkacak o kişi belki çok fazla kişiyle konuşamaz bu durumla ilgili sizinle görüşmek isteyebilir demişti. Erkek kardeşim yada abim yok kanımdan birisi teyzemin dayımın yada halamın çocuğu olabilir bingo baktığı günün akşamı halamın oğlunun eşi evden gitmişti 2 hafta olmuştu bir inat uğruna kuzenimi aramış pişmanım gel al diye onun durumu düzeldi ikinci bingo teyzemin oğlunun 5 yıl önce sevgili olduğu bir kız vardı evlenmek istiyordu benim teyzem olmaz falan filan dedi istemiyorum demişti biraz inadı var anneme çekmiş sağolsun o zaman ayrılmıştı kuzenim bu kızdan beş yıl içerisinde arada arkadaşca nasılsın iyi misin tarzı konuşmaları olmuş ve kuzenim ben hala onu istiyorum demiş ailesine bu sefer teyzem inadını kırdı tamam dedi gidip istediler engel teyzemdi sözü kestiler iki gün önce kuzenim aradı teyzemler iflas etmişlerdi durumları pek iyi değil ederun işte mutluyum ama şimdide düğün masrafları var onu düşünüyorum dedi yani anlayacağınız ses kaydını dinledim dediği üç olayında olduğunu anladım.

Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. çok da memnun kaldim 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
gerçekten hayatimda nedenini bulamadiğim sorunlarda bana ışık tuttu.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)

kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.

isteyenlere özelden mesaj ile numarasini verebilirim.

canım senin rozanın söyledikleri ile ilgili yaşadığın şeyler oldu mu? bende istiyorum tel numarasını amaaa

Roza bana Ne dediyse çıktı canım, zaten kadrolu falcim ayda bi baktiriyorum, bu son olayimda eski arkadaşım şimdiki kanlimla, karsilasacagimizi birbirimize girecegimizi söylemişti zaten ,akabinde yine arayıp randevu alıp yine baktirdim ,ben ağzımı açmadan karsilastigimi neler olduğunu anlattı ve bi bomba 2 ay sonra hamilesin dedi ,ay bakalım 2 aya şunun surasinda ne kaldı

Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. çok da memnun kaldim 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)

kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.

canım verir misin bana da?

kızlar bide taksimde uçurtma cafe de emre diye biri varmış.harun kolçak fln gidiyormuş bilen var mı?

ayyyy bende oyleyim ya cok ustume gelince bunaliyorummm ama o vazgecmeyecek gibi sanki senden

Canım benim anlamadığım 2 senedir bu kadınla diyalogun varsa ve baktiriyorsan ve keza memnundan ,burda neden numara istiyorsun ve 3 harflileri yok diyorsun ,ben bu fal ,medyum vs. Yaşadığım durumdan ötürü yaklaşık 3 senedir kimin ne olduğunu az çok bilirim ,3 harflileri olmayan kimse senin bana özelden yazdigin hic bir şeyi yapamaz malesef, eee anlamadığım sonuçta almissin zamaninda burda niye yeni bisey gibi yazdin onuda bilmem ,benim memnum olupta devam ettiğim bi falcimda var aslında ama ben hep yazıyorum kim olsa denerim yorumumuda yaparım, COK KOTU REKLAM KOKUYORSUN KUSURA BAKMA,İYİ NİYETLİDE DEĞİLSİN AYRİCA

bence de :)

ayyyy bende oyleyim ya cok ustume gelince bunaliyorummm ama o vazgecmeyecek gibi sanki senden
Aman ağzından yel alsın canım çok rahatsız oldum psikolojik olarak takip ediliyorum hissi oluşturduğundan beri sorma valla biraz daha ilerletirse savcılığa veririm şakam olmaz.

iyi niyetli olmadiğimi nerden çikardin? baskasina da gitmek istiyorum. hatta burada yazısırken buldum ROZA isimli bi bayanla ögleden sonra görüşücem. bu benim kendi seçimim istersem 1 kişiye baktiririm istersem daha çok kişiye baktiririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…