demekki öyle. sende çıktı ama dimi?eylem ilginc ya bi basladiginda cikmaya corap sokugu gibi ama tutmayanda tutmuyor
demekki öyle. sende çıktı ama dimi?
Canım bir program var Automatic Call Reconder diye onu yükle etkinleştir telefon görüşmen direk ses kaydı oluyor istersen saklayabiliyorsun.Canım ses kaydını nasıl aldın? Bu arada vayyy be ne güzel çıkmış falın
canım senin rozanın söyledikleri ile ilgili yaşadığın şeyler oldu mu? bende istiyorum tel numarasını amaaa
telefonda anne adı baba adı doğum tarihlerimi aldı o kadar öyle baktı falıma.
fal öncesi muhabbet ettirmiyor ağızdan laf alan falcılardan değil yani aksine bana dedi sakın bilgi verme bakamam falına dedi.
Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. çok da memnun kaldim 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
gerçekten hayatimda nedenini bulamadiğim sorunlarda bana ışık tuttu.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)
kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.
isteyenlere özelden mesaj ile numarasini verebilirim.
ayyyy bende oyleyim ya cok ustume gelince bunaliyorummmKızlar sinirim tepemde geçen gün eylemin falı galiba çıktı demiştim adamın lafları doğrultusunda. Eylem bir bayan sizi birilerine önerecek ailece isteyecekler demişti maddi durumu iyi olan bir bayın sana doğru adımı olacak demişti o sıralar biraz mantıklı yaklaşıp düşüneceksin demişti ilk olarak evet mantık olarak ne olacak en fazla bir kaç gün sohbet ederim demiştim ama adam bildiğiniz sapık galiba kaçta eve giriyorum ne yapıyorum odamın ışığımı açık bunları bile takip ediyor biz bırakalım ederun hanım aileler anlaşsın yok gelecekler bildiğiniz bunalttı bende adamı engelledim fac. manyak herif yine başka bir fac. hesabı açmış oradan yazmış eylem kabul etmeyeceksin demişti aynen de öyle kabul etmiyecem böyle adamlardan hiç haz etmem.
Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. çok da memnun kaldim 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
gerçekten hayatimda nedenini bulamadiğim sorunlarda bana ışık tuttu.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)
kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.
isteyenlere özelden mesaj ile numarasini verebilirim.
bence de :)Canım benim anlamadığım 2 senedir bu kadınla diyalogun varsa ve baktiriyorsan ve keza memnundan ,burda neden numara istiyorsun ve 3 harflileri yok diyorsun ,ben bu fal ,medyum vs. Yaşadığım durumdan ötürü yaklaşık 3 senedir kimin ne olduğunu az çok bilirim ,3 harflileri olmayan kimse senin bana özelden yazdigin hic bir şeyi yapamaz malesef, eee anlamadığım sonuçta almissin zamaninda burda niye yeni bisey gibi yazdin onuda bilmem ,benim memnum olupta devam ettiğim bi falcimda var aslında ama ben hep yazıyorum kim olsa denerim yorumumuda yaparım, COK KOTU REKLAM KOKUYORSUN KUSURA BAKMA,İYİ NİYETLİDE DEĞİLSİN AYRİCA
Aman ağzından yel alsın canım çok rahatsız oldum psikolojik olarak takip ediliyorum hissi oluşturduğundan beri sorma valla biraz daha ilerletirse savcılığa veririm şakam olmaz.ayyyy bende oyleyim ya cok ustume gelince bunaliyorummmama o vazgecmeyecek gibi sanki senden
Canım benim anlamadığım 2 senedir bu kadınla diyalogun varsa ve baktiriyorsan ve keza memnundan ,burda neden numara istiyorsun ve 3 harflileri yok diyorsun ,ben bu fal ,medyum vs. Yaşadığım durumdan ötürü yaklaşık 3 senedir kimin ne olduğunu az çok bilirim ,3 harflileri olmayan kimse senin bana özelden yazdigin hic bir şeyi yapamaz malesef, eee anlamadığım sonuçta almissin zamaninda burda niye yeni bisey gibi yazdin onuda bilmem ,benim memnum olupta devam ettiğim bi falcimda var aslında ama ben hep yazıyorum kim olsa denerim yorumumuda yaparım, COK KOTU REKLAM KOKUYORSUN KUSURA BAKMA,İYİ NİYETLİDE DEĞİLSİN AYRİCA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?