İstanbul'da Fal - Falcılar

Ama haksızmıyım kızlar ya, tamam zaafimiz fal diye boyle iğrenç şeylere de tahammül edemiyorum, buluyoruz baktiriyoruz ,yorumlarimizi yapıyoruz iyi yada kotu ,ama boyle bariz bi şekilde sen kalmış reklam yaparsan bende eleştiririm doğal olarak ,gerçi bence övdüğü o kayserilide kendisi ,sorunuz varsa sorun derim haahaaaa

Tamam kime istersen baktır tatlım, lütfen polemiğe girmicem senle ,bunlar benim düşüncelerim sadece ,belki yanlış belki doğru

ben de tekrar baktırdım Eylem'e çok afaki şeyler söyledi. alakasız yani bayağı dedikleri. bi de çok genel konuştu bu sefer elle tutulur hiç bişi yok. ne güzel çıkıyor sende
Ben de durumu anlattım,ben de aradım bu arada :) yine duyguyla paralel konuşuyor,olmuxakta olmucak benim adım eylemse göreceksin,seni mutlu etmek için söylemiyorum dedi,hatta bu defa hem duygu hem eylem aynı konu ile ilgili benim mümkün değil öyle olamaz dediğim bişey için ısrar etti,bu kadar atabilir mi insan ya,diyorum kör şeytan gözünle gördüm daha neye inanıyosun,kendilerine de söyledim,bana vazgeç bunla olmaz bu yoluna girmiş deyin dedim,yok diyorlar,benim artık tek yapabileceğim beklemek

Arkadaşlar uzun uzun yazdıklarınızı okudum. Eylemden çok bahsetmişsiniz. Lütfen bana da nerede baktığı ile bilgi verir misiniz. Sayfalarca okumama ragmen bunu göremedim çünkü.

En Tarz Üye Yarışması Cuma Günü Başlıyor! - Konsept Cuma Günü Açıklanacaktır !
Yarışmada dereceye giren üyelere ödül verilecektir.Konsept önerilerinde bulunabilirsiniz.
Ayrıntılar Cuma Günü ! Sorularınız için bana ulaşabilirsiniz :)

Kızlar Roza ya baktıranlar yorum atsın yaa merak ediyorum yeni trend Roza bakalım :)

Kızlar ben eyleme baktırdığımda aaman aman beğenmemiştim ama dediği bişey çıktı ihtimal vermiyordum ama çok şaşkınım. Ne çıktığını söyleyim. Erkek arkadaşımın maddiyatıyla ilgili bişey öğreneceksin gizlediği bir durum canın sıkılacak demişti. Öğrendim ki benimki benden habersiz yüklü bir miktar kredi çekmiiş ve benden saklıyor.

Bi bana tutmadı yaa hiçbişi daha ühühühühühühü

Bi bana tutmadı yaa hiçbişi daha ühühühühühühü
Enteresan bir kadın o ya. Banada saçmaladığı bir kaç durum oldu ama bildikleri de var. Ama şşunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki sahtekar bir falcı değil. gerçek bir falcı. Bakıyor görüyor yani bişeyler. Ama çok sert bir uslübu var keşke biraz daha yumuşak tatlı dilli konuşsa. Azarlar gibi konuşması var. Ama pembe tablocu olmaması güzel. Acı gerçekleri yüzüne pat pat söylüyor. Kaldırabilecek baktırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…