bence de :)
iyi niyetli olmadiğimi nerden çikardin? baskasina da gitmek istiyorum. hatta burada yazısırken buldum ROZA isimli bi bayanla ögleden sonra görüşücem. bu benim kendi seçimim istersem 1 kişiye baktiririm istersem daha çok kişiye baktiririm
ben de tekrar baktırdım Eylem'e çok afaki şeyler söyledi. alakasız yani bayağı dedikleri. bi de çok genel konuştu bu sefer elle tutulur hiç bişi yok. ne güzel çıkıyor sendeKızlar dün gece eylemin dediği bişey daha oldu
Canım çok sağol indirim ben o programı:)Canım bir program var Automatic Call Reconder diye onu yükle etkinleştir telefon görüşmen direk ses kaydı oluyor istersen saklayabiliyorsun.
Ben de durumu anlattım,ben de aradım bu arada :) yine duyguyla paralel konuşuyor,olmuxakta olmucak benim adım eylemse göreceksin,seni mutlu etmek için söylemiyorum dedi,hatta bu defa hem duygu hem eylem aynı konu ile ilgili benim mümkün değil öyle olamaz dediğim bişey için ısrar etti,bu kadar atabilir mi insan ya,diyorum kör şeytan gözünle gördüm daha neye inanıyosun,kendilerine de söyledim,bana vazgeç bunla olmaz bu yoluna girmiş deyin dedim,yok diyorlar,benim artık tek yapabileceğim beklemekben de tekrar baktırdım Eylem'e çok afaki şeyler söyledi. alakasız yani bayağı dedikleri. bi de çok genel konuştu bu sefer elle tutulur hiç bişi yok. ne güzel çıkıyor sende
Arkadaşlar uzun uzun yazdıklarınızı okudum. Eylemden çok bahsetmişsiniz. Lütfen bana da nerede baktığı ile bilgi verir misiniz. Sayfalarca okumama ragmen bunu göremedim çünkü.
Rozanin numarasini benlede paylasirmisiniz?
Cok tesekkurler yorumlarini paylasicam hemen:)Attım numarayı ,buraya yazamıyoruz sanırım.
Cok tesekkurler yorumlarini paylasicam hemen:)
Cok tesekkurler yorumlarini paylasicam hemen:)
Kızlar ben eyleme baktırdığımda aaman aman beğenmemiştim ama dediği bişey çıktı ihtimal vermiyordum ama çok şaşkınım. Ne çıktığını söyleyim. Erkek arkadaşımın maddiyatıyla ilgili bişey öğreneceksin gizlediği bir durum canın sıkılacak demişti. Öğrendim ki benimki benden habersiz yüklü bir miktar kredi çekmiiş ve benden saklıyor.
Enteresan bir kadın o ya. Banada saçmaladığı bir kaç durum oldu ama bildikleri de var. Ama şşunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki sahtekar bir falcı değil. gerçek bir falcı. Bakıyor görüyor yani bişeyler. Ama çok sert bir uslübu var keşke biraz daha yumuşak tatlı dilli konuşsa. Azarlar gibi konuşması var. Ama pembe tablocu olmaması güzel. Acı gerçekleri yüzüne pat pat söylüyor. Kaldırabilecek baktırsın :)Bi bana tutmadı yaa hiçbişi daha ühühühühühühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?