İstanbul'da Fal - Falcılar

Bak catliycam simdi iyice merak ettim rozayi simdiiii :)))) dur bir paralanayim bari bbaktiricam. Tatlım peki bu kadın hep gecemi bakıyor fala ya

Valla şimdi ben de burda Eylemi karalayamam kötü fal değili ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı henüz ama belki çıkar çıkmazsa da garanti bilcek diye bişi yok sonuçta fal bu yani :):):)

Bak catliycam simdi iyice merak ettim rozayi simdiiii :)))) dur bir paralanayim bari bbaktiricam. Tatlım peki bu kadın hep gecemi bakıyor fala ya

Aynen gece bakıyor tatlım ,bu işler değişik isler ,herkesin yoğurt yemesi farklı sanırm, ayyy inşallah hamile kalirim yawww

Ayyyyy OTE="asya2233, post: 43618250, member: 679358"]Aynen gece bakıyor tatlım ,bu işler değişik isler ,herkesin yoğurt yemesi farklı sanırm, ayyy inşallah hamile kalirim yawww[/QUOTE]
Ayy yerim seni merak etme çok üstüne gidip düşünme tatlım. Allahın izniyle o güzel duyguyu da tadarsin Inşallahhhhh

Nasıl E="derbederr, post: 43618085, member: 716318"]Evet Can'ım Roza gece bakıyo 1 gün bekliyosun ve günde sadece 3 bakım yapıyomuş[/QUOTE]
Nasıl 1 gün bekliyoruz şeker. Peki kaç gibi bakıyor hatun.

Ya kizlar ben rozaya baktirdim begendim de cidden 2 saat falan konusuyo kotu degil enerjisi iyi ama bana buyu var dedi. Ve bikac kisiye daha oyle demis iste hayatindaki kiside buyu var cozulmesi lazim v.s diye.

Baktiracaklar arkadaslara sorum şu. Siz baktirdiktan sonra yazabilir misiniz size de büyú var karsinizdaki adam da ya da sizde dicek mi cunku baya yuklu bir miktar talep ediyor da búyuyu bozmak icin . Ondan kafami karistirdi ama biliyor cidden gecmisi ani ilgileniyorda fazlasiyla ama bu buyu olayi ve yuklu miktarda para istemesi kafami karistirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…