Bak catliycam simdi iyice merak ettim rozayi simdiiii :)))) dur bir paralanayim bari bbaktiricam. Tatlım peki bu kadın hep gecemi bakıyor fala yaasya22şimdiost: 43611237 .!.:Roza bana Ne dediyse çıktı canım, zaten kadrolu falcim ayda bi baktiriyorum, bu son olayimda eski arkadaşım şimdiki kanlimla, karsilasacagimizi birbirimize girecegimizi söylemişti zaten ,akabinde yine arayıp randevu alıp yine baktirdim ,ben ağzımı açmadan karsilastigimi neler olduğunu anlattı ve bi bomba 2 ay sonra hamilesin dedi ,ay bakalım 2 aya şunun surasinda ne kaldı
bi de bana, yalnız diilsin canım üzülme:)Bi bana tutmadı yaa hiçbişi daha ühühühühühühü
Valla şimdi ben de burda Eylemi karalayamam kötü fal değili ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı henüz ama belki çıkar çıkmazsa da garanti bilcek diye bişi yok sonuçta fal bu yani :):):)Enteresan bir kadın o ya. Banada saçmaladığı bir kaç durum oldu ama bildikleri de var. Ama şşunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki sahtekar bir falcı değil. gerçek bir falcı. Bakıyor görüyor yani bişeyler. Ama çok sert bir uslübu var keşke biraz daha yumuşak tatlı dilli konuşsa. Azarlar gibi konuşması var. Ama pembe tablocu olmaması güzel. Acı gerçekleri yüzüne pat pat söylüyor. Kaldırabilecek baktırsın :)
sana da mı tutmadı yahu şu rozayı merak ediyorum ama cok pahalı beyaa topluca anlaşşak da inidirm yapsa ahahahahbi de bana, yalnız diilsin canım üzülme:)
Tarih olarak mı çıkmadı?Valla şimdi ben de burda Eylemi karalayamam kötü fal değili ama dediklerinin hiçbiri çıkmadı henüz ama belki çıkar çıkmazsa da garanti bilcek diye bişi yok sonuçta fal bu yani :):):)
Evet Can'ım Roza gece bakıyo 1 gün bekliyosun ve günde sadece 3 bakım yapıyomuşBak catliycam simdi iyice merak ettim rozayi simdiiii :)))) dur bir paralanayim bari bbaktiricam. Tatlım peki bu kadın hep gecemi bakıyor fala ya
Bak catliycam simdi iyice merak ettim rozayi simdiiii :)))) dur bir paralanayim bari bbaktiricam. Tatlım peki bu kadın hep gecemi bakıyor fala ya
evet canım vakit vermişti çıkmadı onun dışında spesifiik bişi sölemedi zaten çıkarsa yazcam mutlakaTarih olarak mı çıkmadı?
Tuğba benden dolayı olabilirroza tuba ve duygu konusunda nasil bir negatifim 3 unude baktirmadim ama hepsinde beni iten bisey var kac kere de niyet ettim
Merakla bekliiiyorummmmillet ben rozaya baktiricam yarin sizle yorumlarımı paylaşıcam :))
bende baktırıcam yarına ama bır gun sonra bakırmus yanı cuma ogrenıcemMerakla bekliiiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?