Nasıl 1 gün bekliyoruz şeker. Peki kaç gibi bakıyor hatun.[/QUOTE]Nasıl E="derbederr, post: 43618085, member: 716318"]Evet Can'ım Roza gece bakıyo 1 gün bekliyosun ve günde sadece 3 bakım yapıyomuş
kayserideki kim kuzum kız valla beynim döndü ya benimBuram buram reklam kokuyorr ortalıkkk dikkattt kayseri için söylüyorum
Ooo o zaman ben hiç almıyorum rozaya böyle konulara yeminliyim sanada tavsiyem hiç bulaşma bu işin sonu yok paranda hopp aynen havaya gider diyorum[/QUOTE][QUOTEzaman uiemm, post: 43620969, member: 717642"]Ya kizlar ben rozaya baktirdim begendim de cidden 2 saat falan konusuyo kotu degil enerjisi iyi ama bana buyu var dedi. Ve bikac kisiye daha oyle demis iste hayatindaki kiside buyu var cozulmesi lazim v.s diye.
Baktiracaklar arkadaslara sorum şu. Siz baktirdiktan sonra yazabilir misiniz size de büyú var karsinizdaki adam da ya da sizde dicek mi cunku baya yuklu bir miktar talep ediyor da búyuyu bozmak icin . Ondan kafami karistirdi ama biliyor cidden gecmisi ani ilgileniyorda fazlasiyla ama bu buyu olayi ve yuklu miktarda para istemesi kafami karistirdi
Ooo o zaman ben hiç almıyorum rozaya böyle konulara yeminliyim sanada tavsiyem hiç bulaşma bu işin sonu yok paranda hopp aynen havaya gider diyorum
artEvet canim cunku 3500 gibi bi rakam istedi bozarim geri doner o adam flan dedi. Bakmasina iyi bakiyo bisy diyemem ben ama bu tarz kpnulara girmesi uzaklastirdi. Birde eyleme baktirdim oda buyu yok dedi anlamadim ? Sasirdim kaldim bende hatta bi huseyin dede varmis kartalda o ucretsiz bakim yapip bozuyormus forumda da yazmislar netten buldum numarasini aradim acan olmadi. Bu isler allah rizasi icin bozulur bence ya da gonlunden ne koparsa denir.
Şu an rozadan vazgeçtim baktırmamYa kizlar ben rozaya baktirdim begendim de cidden 2 saat falan konusuyo kotu degil enerjisi iyi ama bana buyu var dedi. Ve bikac kisiye daha oyle demis iste hayatindaki kiside buyu var cozulmesi lazim v.s diye.
Baktiracaklar arkadaslara sorum şu. Siz baktirdiktan sonra yazabilir misiniz size de büyú var karsinizdaki adam da ya da sizde dicek mi cunku baya yuklu bir miktar talep ediyor da búyuyu bozmak icin . Ondan kafami karistirdi ama biliyor cidden gecmisi ani ilgileniyorda fazlasiyla ama bu buyu olayi ve yuklu miktarda para istemesi kafami karistirdi
Şu an rozadan vazgeçtim baktırmam
Bu insanlara para vermeyin
Fal ayrı bu ayrı.Ben yasadigimi yazdim canim etkilemek icin degil 100 tl yatrdim bakim yapti bildi hayatimi yani yasadiklarimi falan ama boyle para vs demesi hos olmadi tabi sogudum direk. Bide 2 kisiye daha demis aynen kaesindaki adamda buyu var malzemeler pahali vs diye.
Bu isler bu kdr yuksek miktara yapilmaz bence allah rizasi icin yapanlar ya da gonlunden ne koparsa diyenler daha samimi geliyor bana. Sabit buyu bozma ucreti sacma yanj
Fal ayrı bu ayrı.
Para tuzağı olduğuna inanıyorum artık bu tarz şeylerin
Aman diyim paranı kaptırma.. 3.500 e büyümü bozulurmuş ya. Amma da abartmış. 100 lira bile fazla büyü bozmak için. Dediğin gibi canım iyi niyetli bir insan bunu karşılıksız yapar. Neticede ücretini ödeyip fal bakımını yapmış. İnsaniyetlik namına büyüyü de bozuversin.Ben yasadigimi yazdim canim etkilemek icin degil 100 tl yatrdim bakim yapti bildi hayatimi yani yasadiklarimi falan ama boyle para vs demesi hos olmadi tabi sogudum direk. Bide 2 kisiye daha demis aynen kaesindaki adamda buyu var malzemeler pahali vs diye.
Bu isler bu kdr yuksek miktara yapilmaz bence allah rizasi icin yapanlar ya da gonlunden ne koparsa diyenler daha samimi geliyor bana. Sabit buyu bozma ucreti sacma yanj
Aman diyim paranı kaptırma.. 3.500 e büyümü bozulurmuş ya. Amma da abartmış. 100 lira bile fazla büyü bozmak için. Dediğin gibi canım iyi niyetli bir insan bunu karşılıksız yapar. Neticede ücretini ödeyip fal bakımını yapmış. İnsaniyetlik namına büyüyü de bozuversin.
Hoffff telde bakan yeni biri yokmu sıkıldım şu dakka
Bulursan banada haber ver. Bir ara samsundan bir kadından bahsedilmişti ne oldu yav ona baktıran olmadı mı ??Hoffff telde bakan yeni biri yokmu sıkıldım şu dakka
Ya kizlar ben rozaya baktirdim begendim de cidden 2 saat falan konusuyo kotu degil enerjisi iyi ama bana buyu var dedi. Ve bikac kisiye daha oyle demis iste hayatindaki kiside buyu var cozulmesi lazim v.s diye.
insaniyetlik namına da kimse büyü bozmaz ama falcı falcılıgını bilsin derim ben nacizane tavsiyemAman diyim paranı kaptırma.. 3.500 e büyümü bozulurmuş ya. Amma da abartmış. 100 lira bile fazla büyü bozmak için. Dediğin gibi canım iyi niyetli bir insan bunu karşılıksız yapar. Neticede ücretini ödeyip fal bakımını yapmış. İnsaniyetlik namına büyüyü de bozuversin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?