Bende işin özünde katılıyorum sana. Falcılar anlamaz büyü bozmaktan ya benim bildiğim. Büyüyü işinin ehli hocalar bozar. falcılara büyü bozma olaylarında güvenmeyin diyorum.insaniyetlik namına da kimse büyü bozmaz ama falcı falcılıgını bilsin derim ben nacizane tavsiyem
büyüyü herkes bozarım der ama herkes bozamaz yaşadım biliyorum 3 hoca uyuttu beni ölüyordum 37 kg lara düştüm büyü yüzünden kurtuldum şükür ama falcıyla olacak iş drğil onlar ilk önce dedıklerını tuttursunlar
Bende işin özünde katılıyorum sana. Falcılar anlamaz büyü bozmaktan ya benim bildiğim. Büyüyü işinin ehli hocalar bozar. falcılara büyü bozma olaylarında güvenmeyin diyorum.
büyü yapma büyü bozma olayları gerçekten işin ehilleri tarafından yapılmazsa sürünürsünüz aman diyorum sakın
Ooo o zaman ben hiç almıyorum rozaya böyle konulara yeminliyim sanada tavsiyem hiç bulaşma bu işin sonu yok paranda hopp aynen havaya gider diyorum
Katılıyorum, o ne ya 3500!! Eylem de bana yapti benzer birsey. Abla sen de görüyorsundur bende öyle bi para yok dedim. Hakikaten yok. Insanların umutlarıyla oynuyoar resmen :/[/QUOTE]Evet canim cunku 3500 gibi bi rakam istedi bozarim geri doner o adam flan dedi. Bakmasina iyi bakiyo bisy diyemem ben ama bu tarz kpnulara girmesi uzaklastirdi. Birde eyleme baktirdim oda buyu yok dedi anlamadim ? Sasirdim kaldim bende hatta bi huseyin dede varmis kartalda o ucretsiz bakim yapip bozuyormus forumda da yazmislar netten buldum numarasini aradim acan olmadi. Bu isler allah rizasi icin bozulur bence ya da gonlunden ne koparsa denir.
var ama bu paralar gercekten az bile kızlar he benımkını ben tavsıye ederim kendim tecrube ettim çünkü diyorum ya ölüm de dahil çok fazla büyü bozuldu benden he tabii büyü var mı yok mu oda var onun bakımı yapılmalı ilkönceVar mi senin bildigin isin ehli biri canim ?
var ama bu paralar gercekten az bile kızlar he benımkını ben tavsıye ederim kendim tecrube ettim çünkü diyorum ya ölüm de dahil çok fazla büyü bozuldu benden he tabii büyü var mı yok mu oda var onun bakımı yapılmalı ilkönce
benimde şu ana kadar falcıların dedikleri 1-2 şey dışında bu şekilde ilerleyen olmadı..şansıma sanırım :)Valla pofu gözümde kahramansın ne diyim bizde bekliyoz hala :)
bende gerçekten tutarlı oluyor..nasıl başarıyor bilmiyorum..ve dedikleri de çıkıyor :) aman nazar değmesin yahu :)ben de tekrar baktırdım Eylem'e çok afaki şeyler söyledi. alakasız yani bayağı dedikleri. bi de çok genel konuştu bu sefer elle tutulur hiç bişi yok. ne güzel çıkıyor sende
Katılıyorum, o ne ya 3500!! Eylem de bana yapti benzer birsey. Abla sen de görüyorsundur bende öyle bi para yok dedim. Hakikaten yok. Insanların umutlarıyla oynuyoar resmen :/[/QUOTE]Evet canim cunku 3500 gibi bi rakam istedi bozarim geri doner o adam flan dedi. Bakmasina iyi bakiyo bisy diyemem ben ama bu tarz kpnulara girmesi uzaklastirdi. Birde eyleme baktirdim oda buyu yok dedi anlamadim ? Sasirdim kaldim bende hatta bi huseyin dede varmis kartalda o ucretsiz bakim yapip bozuyormus forumda da yazmislar netten buldum numarasini aradim acan olmadi. Bu isler allah rizasi icin bozulur bence ya da gonlunden ne koparsa denir.
Allah yardımcın olsunnnnkizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey
kizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey
Kiz pofu sana kac dakka bakti bu eylem anacim soyledikleri cik cik bitmiyor masallahBu arada eylemin falları okuyodum,az önce söylediği bişeyi tamı tamına verdiği zaman içinde yaşamış olduğumu gördüm :)
artEvet canim cunku 3500 gibi bi rakam istedi bozarim geri doner o adam flan dedi. Bakmasina iyi bakiyo bisy diyemem ben ama bu tarz kpnulara girmesi uzaklastirdi. Birde eyleme baktirdim oda buyu yok dedi anlamadim ? Sasirdim kaldim bende hatta bi huseyin dede varmis kartalda o ucretsiz bakim yapip bozuyormus forumda da yazmislar netten buldum numarasini aradim acan olmadi. Bu isler allah rizasi icin bozulur bence ya da gonlunden ne koparsa denir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?