İstanbul'da Fal - Falcılar

Eylem'e baktırsam mı karar veremiyorum 50 lira çok geliyor ama merak da ediyorum.

Bende işin özünde katılıyorum sana. Falcılar anlamaz büyü bozmaktan ya benim bildiğim. Büyüyü işinin ehli hocalar bozar. falcılara büyü bozma olaylarında güvenmeyin diyorum.

Bende işin özünde katılıyorum sana. Falcılar anlamaz büyü bozmaktan ya benim bildiğim. Büyüyü işinin ehli hocalar bozar. falcılara büyü bozma olaylarında güvenmeyin diyorum.

büyü yapma büyü bozma olayları gerçekten işin ehilleri tarafından yapılmazsa sürünürsünüz aman diyorum sakın

Ooo o zaman ben hiç almıyorum rozaya böyle konulara yeminliyim sanada tavsiyem hiç bulaşma bu işin sonu yok paranda hopp aynen havaya gider diyorum

Evet canim cunku 3500 gibi bi rakam istedi bozarim geri doner o adam flan dedi. Bakmasina iyi bakiyo bisy diyemem ben ama bu tarz kpnulara girmesi uzaklastirdi. Birde eyleme baktirdim oda buyu yok dedi anlamadim ? Sasirdim kaldim bende hatta bi huseyin dede varmis kartalda o ucretsiz bakim yapip bozuyormus forumda da yazmislar netten buldum numarasini aradim acan olmadi. Bu isler allah rizasi icin bozulur bence ya da gonlunden ne koparsa denir.[/QUOTE]
Katılıyorum, o ne ya 3500!! Eylem de bana yapti benzer birsey. Abla sen de görüyorsundur bende öyle bi para yok dedim. Hakikaten yok. Insanların umutlarıyla oynuyoar resmen :/

Katılıyorum, o ne ya 3500!! Eylem de bana yapti benzer birsey. Abla sen de görüyorsundur bende öyle bi para yok dedim. Hakikaten yok. Insanların umutlarıyla oynuyoar resmen :/[/QUOTE]

Aynen oyle canim mutsuzuz diye koparmaya calisiyolar zaten iyi niyetli oldugunu dusunmuyorumm benimle konusma seklinden dolayi da ayrica birinide dolandirmis burada aciklayamiyor kiz yatirmia 3500 sevglisi donmemis bide bisey yaparsan uzerine 3 harflilerimi musallat ederim demis !! Pes ya ! Tavsiyem kimse bosuna 100 tl bile yatirp bakim fln yaptirmasin

Var mi senin bildigin isin ehli biri canim ?
var ama bu paralar gercekten az bile kızlar he benımkını ben tavsıye ederim kendim tecrube ettim çünkü diyorum ya ölüm de dahil çok fazla büyü bozuldu benden he tabii büyü var mı yok mu oda var onun bakımı yapılmalı ilkönce

Az dedigine gore demek ki daha cok istiyor seninki ?

o bakım yapmadan para mevzuuna girmez ama büyü de yapmaz ama fiyatları evet biraz fazla ama varsa dibine kadar yapıyor bozma işlemini de
ben 3.gün farkı gormustum eski kayınvalidem sağolsun hiç boş durmamış

ben de tekrar baktırdım Eylem'e çok afaki şeyler söyledi. alakasız yani bayağı dedikleri. bi de çok genel konuştu bu sefer elle tutulur hiç bişi yok. ne güzel çıkıyor sende
bende gerçekten tutarlı oluyor..nasıl başarıyor bilmiyorum..ve dedikleri de çıkıyor :) aman nazar değmesin yahu :)

Katılıyorum, o ne ya 3500!! Eylem de bana yapti benzer birsey. Abla sen de görüyorsundur bende öyle bi para yok dedim. Hakikaten yok. Insanların umutlarıyla oynuyoar resmen :/[/QUOTE]
Nasıl yani eylem büyü bozmak için para mı istedi :/ anlamadm

3 harflilerimi üstüne salarım diyen samsundakimi????? Adı ne rozamı bunu diyen?
polise hakime savcıya saldırtsın bence bakalım işe yararmı

Son düzenleme:
kizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey

Canım benim biliyorum o duyguyu yapcak bir şey yok....
Rabbim sana da sabır versin güç versin.....

kizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey

art

Yok artik 3500 nedir yaaa!!! Ben hayatta bozdurmam o paraya eger bende de buyu var bozalim derse. Ne bicim ismis bu ne buyusuymus tobe tobe yaaa.. Bizim kayserili daha ucuza yapiyyo valla ben yarin rozayla konusunca soylicem bakalim bana ne dicek[/QUOTE]
Buna inanıyor musunuz asıl soru bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…