- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 47
Buna inanıyor musunuz asıl soru bu?[/QUOTE]art
Yok artik 3500 nedir yaaa!!! Ben hayatta bozdurmam o paraya eger bende de buyu var bozalim derse. Ne bicim ismis bu ne buyusuymus tobe tobe yaaa.. Bizim kayserili daha ucuza yapiyyo valla ben yarin rozayla konusunca soylicem bakalim bana ne dicek
Sen ben misin?eğer sen bensen ben de senim yani ben hem senim hem benim :)kizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey
Allah yardimcin olsun canm.. Hicbiri cikmaynca cikmiyor iste.kizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey
o ne demekSen ben misin?eğer sen bensen ben de senim yani ben hem senim hem benim :)
kizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey
Kiz pofu sana kac dakka bakti bu eylem anacim soyledikleri cik cik bitmiyor masallahdarisi basimiza
İyi akşamlar ben Roza Gorkem, saatlerdir telefonlarım susmadı e şuan inanın çok üzgünüm,hic kimse karşısındaki insani tanımadan asla yorum yapmamali, bu siteyi ne bilirim ,nede tanırım ,şuan bana yardımcı olan bi dostum sayesinde size yanlış bildiğiniz bir kaç cümleyi kendi sahsimla ilgili paylaşmak istiyorum izninizle. Benim numaramı ulu orta dağıtan arkadaşlara ayrıca kirginim,Requiemm arkadaşım seni tanımıyorum telefonum varsa sende kendini tanıtırsan sevinirim ,heee ayrıca son zamanlarda boyle bi rakamda istemedim ,ve yaptığım herseyde sadece beni ve karşı tarafı ilgilendirir ,ve hangi işlemin ne olduğunu ,nasıl yapıldığını ve nasıl bir çözüme kavuşacağını bilmeden yorum yapmakta doğru değildir . Ben falcı değilim 25 yildir bakimciyim,olmayan hic bir şeyi söylemedim yada kimseye gerceklestiremeyecegim hic bir vaad de vermedim,bence yorum yaparkende taniyin,ben iran asilliyim 2 üniversite bitirdim ,kendi dalımda yurt dışında seminer ve konferanslar verdim ,her isin bi uzmanlık alanı olduğunu sakin unutmayın,beni arayan yada çalıştığım kişilere bilmesi gereken ne varsa saatlerce anlattım yorulmadan, hepte söylerim sorun ve bilinclenin diye,aksini söyleyen varsa yada benden beklediği karşılığı göremeyen ,ben yıllardır hep ayni yerdeyim,neyse arkadaşlar üzüldüğüm için bu kelimeleri yazdırma gereği duydum ,Yaptığım herşey maddi manevi Allah la benim aramdadır,hemen bu hesabıda kapattiriyorum ve lütfen benim şahsım adına kırıcı bi yorum yapmayın,elestirebilirsiniz tabiki en doğal hakkınız ,benden şikayetçi olan arkadaslarda varsa lütfen beni bulsunlar,sorun varsa benimle ilgili muhakkak çözerim.Hepinize anlayışınız için teşekkür ederim ve rahatsız ettiğim içinde özür dilerim . Işık her zaman yolunuzu aydınlatsın.
Roza bana Ne dediyse çıktı canım, zaten kadrolu falcim ayda bi baktiriyorum, bu son olayimda eski arkadaşım şimdiki kanlimla, karsilasacagimizi birbirimize girecegimizi söylemişti zaten ,akabinde yine arayıp randevu alıp yine baktirdim ,ben ağzımı açmadan karsilastigimi neler olduğunu anlattı ve bi bomba 2 ay sonra hamilesin dedi ,ay bakalım 2 aya şunun surasinda ne kaldı
Bende 10 gün önce baktırdim ,Roza çok iyiydi gerçekten.
Şu kısma inanacaktım, şu üyelikler sizden olmasa
ben bi kac uyeye yazdim uyardim yalan diyeiyiki uyarmisim o kadar bosuna gitmediVay be, o cafede saç saça baş başa rezil kavga da yalanmış yani. İnsanlarda nasıl bir hayal gücü var, hayret doğrusu
Nasıl yani eylem büyü bozmak için para mı istedi :/ anlamadm[/QUOTE]Katılıyorum, o ne ya 3500!! Eylem de bana yapti benzer birsey. Abla sen de görüyorsundur bende öyle bi para yok dedim. Hakikaten yok. Insanların umutlarıyla oynuyoar resmen :/
Büyu bozmak icin degil, hali hazirda donecek dedigi adamın daha hizli donmesini saglamak icin ekstra para istedi.[/QUOTE]Nasıl yani eylem büyü bozmak için para mı istedi :/ anlamadm
Aaa ciddi misin ya:/ şuan eylem'den bir soğudum ya hofff halbuki sevmiştim[/QUOTE]Büyu bozmak icin degil, hali hazirda donecek dedigi adamın daha hizli donmesini saglamak icin ekstra para istedi.
Ay o çok belliydi ama. Igrenc ve ucuz bir hikayeydi...2 ay sonra da hamile kalacahini soylemis Roza, simdiden hayırlı doğumlar diliyorum..oynamayın artık insanlarla, umutlarıylaVay be, o cafede saç saça baş başa rezil kavga da yalanmış yani. İnsanlarda nasıl bir hayal gücü var, hayret doğrusu
aynen katılıyorum..bende bu gece dualarıma başlıycam Allah'ın izniyle..kendimi çok huzursuz hissediyorum nedense..Burası ne olmus ya böle poyraz karayelden daha heyecanlı hale gelmiş:)) reklam arasında okuyım dedim herkesin kirli çamaşırları çıkmıs ortaya son zamanlarda rozaya baktırıyım mı diye düşünmüştümde iyi ki baktırmamısım kızlar erkek arkadaşınızla alakalıda kendınızı çok üzmeyin dua edin bolca olmuyor mu
Şöyle bir söz var; Allah kuluna 3 şekilde cevap verir.. Evet der istediğini verir hayır der daha iyisini verir bekle der en iyisini verir.
ben de dahil çevremdede ne üzüldüğümüz arkadaşlarım var bu durumlarla ilgili ama şimdi iyiki bitmiş diyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?