İstanbul'da Fal - Falcılar

Buna inanıyor musunuz asıl soru bu?[/QUOTE]
Umutsuzluk insana her hatayı yaptırır
Haram para
Bi başkası bişi yok demiş

kizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey
Allah yardimcin olsun canm.. Hicbiri cikmaynca cikmiyor iste.

Bana da eylem 3 gun icnde ya da ayn 13unde demisti bakin ayin 18indwyiz hicbi cacik oldugu yok. Patladi yani diger konularda da o kdr az sey demiski ufak cikanlar var bile diyemiyorum

İyi akşamlar ben Roza Gorkem, saatlerdir telefonlarım susmadı e şuan inanın çok üzgünüm,hic kimse karşısındaki insani tanımadan asla yorum yapmamali, bu siteyi ne bilirim ,nede tanırım ,şuan bana yardımcı olan bi dostum sayesinde size yanlış bildiğiniz bir kaç cümleyi kendi sahsimla ilgili paylaşmak istiyorum izninizle. Benim numaramı ulu orta dağıtan arkadaşlara ayrıca kirginim,Requiemm arkadaşım seni tanımıyorum telefonum varsa sende kendini tanıtırsan sevinirim ,heee ayrıca son zamanlarda boyle bi rakamda istemedim ,ve yaptığım herseyde sadece beni ve karşı tarafı ilgilendirir ,ve hangi işlemin ne olduğunu ,nasıl yapıldığını ve nasıl bir çözüme kavuşacağını bilmeden yorum yapmakta doğru değildir . Ben falcı değilim 25 yildir bakimciyim,olmayan hic bir şeyi söylemedim yada kimseye gerceklestiremeyecegim hic bir vaad de vermedim,bence yorum yaparkende taniyin,ben iran asilliyim 2 üniversite bitirdim ,kendi dalımda yurt dışında seminer ve konferanslar verdim ,her isin bi uzmanlık alanı olduğunu sakin unutmayın,beni arayan yada çalıştığım kişilere bilmesi gereken ne varsa saatlerce anlattım yorulmadan, hepte söylerim sorun ve bilinclenin diye,aksini söyleyen varsa yada benden beklediği karşılığı göremeyen ,ben yıllardır hep ayni yerdeyim,neyse arkadaşlar üzüldüğüm için bu kelimeleri yazdırma gereği duydum ,Yaptığım herşey maddi manevi Allah la benim aramdadır,hemen bu hesabıda kapattiriyorum ve lütfen benim şahsım adına kırıcı bi yorum yapmayın,elestirebilirsiniz tabiki en doğal hakkınız ,benden şikayetçi olan arkadaslarda varsa lütfen beni bulsunlar,sorun varsa benimle ilgili muhakkak çözerim.Hepinize anlayışınız için teşekkür ederim ve rahatsız ettiğim içinde özür dilerim . Işık her zaman yolunuzu aydınlatsın.

kizlar,eylem ben bu oglana dugun fln gormuyorum sna donecek dedi ama bugun facede foto paylasmis simdi gordum nisan fotosunu,yikildim,mahv oldum,neolur dua edin bana hersey bosmus demek ki butun fallar falcilar hersey

İnşallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu. Bence bir süre fal baktırmaya ara ver, bak kaç kez fal baktırdım, geçmişte yazdığım mesajlara baktım bugün, o kadar çok baktırmışım ki çoğunu unutmuşum bile ve hepsi bir şekilde patladı. Ufak tefek şeyler çıktı ama asıl konuda hepsi patladı. Artık falların hayatımıza ciddi şekilde kötü enerji verdiğini düşünüyorum. Daha kolay atlatacağımız şeyleri fallar yüzünden bir türlü atlatamıyoruz. Hatta karşı taraf çok daha mutluyken biz böyle fallarla avunup mutsuz oluyoruz. Bence baktırdığın bütün falları unut, oyalanacak başka şeyler bul, kafanı dağıt. En kısa zamanda da toparlanırsın umarım.

Şu kısma inanacaktım, şu üyelikler sizden olmasa

Bende 10 gün önce baktırdim ,Roza çok iyiydi gerçekten.

Katılıyorum, o ne ya 3500!! Eylem de bana yapti benzer birsey. Abla sen de görüyorsundur bende öyle bi para yok dedim. Hakikaten yok. Insanların umutlarıyla oynuyoar resmen :/
Nasıl yani eylem büyü bozmak için para mı istedi :/ anlamadm[/QUOTE]
Büyu bozmak icin degil, hali hazirda donecek dedigi adamın daha hizli donmesini saglamak icin ekstra para istedi.

Bir yaşıma daha girdim neden böyle saçma sapan şeyler yapıyor millet ya sanki para kolay kazanılan bir şey

Büyu bozmak icin degil, hali hazirda donecek dedigi adamın daha hizli donmesini saglamak icin ekstra para istedi.
Aaa ciddi misin ya:/ şuan eylem'den bir soğudum ya hofff halbuki sevmiştim[/QUOTE]
Sonra da gonder fotografi bir bakayim dedi. Olumlu birsey yaptiysa allah razı olsun. Ben kotu bir elektrik almamistim en sonuna kadar iyi gidiyordu. Negatif ve sert diyenler oldu bence degildi. Okuyorsa bunları bir kez daha soyleuyorum ki gercekten param yok, boyle seyler cok cüzi mikyarlara yapılır, gönülden kopar karşındakine yardım edersin bir yeteneğin varsa...

Vay be, o cafede saç saça baş başa rezil kavga da yalanmış yani. İnsanlarda nasıl bir hayal gücü var, hayret doğrusu
Ay o çok belliydi ama. Igrenc ve ucuz bir hikayeydi...2 ay sonra da hamile kalacahini soylemis Roza, simdiden hayırlı doğumlar diliyorum..oynamayın artık insanlarla, umutlarıyla

Burası ne olmus ya böle poyraz karayelden daha heyecanlı hale gelmiş:)) reklam arasında okuyım dedim herkesin kirli çamaşırları çıkmıs ortaya son zamanlarda rozaya baktırıyım mı diye düşünmüştümde iyi ki baktırmamısım kızlar erkek arkadaşınızla alakalıda kendınızı çok üzmeyin dua edin bolca olmuyor mu
Şöyle bir söz var; Allah kuluna 3 şekilde cevap verir.. Evet der istediğini verir hayır der daha iyisini verir bekle der en iyisini verir.
ben de dahil çevremdede ne üzüldüğümüz arkadaşlarım var bu durumlarla ilgili ama şimdi iyiki bitmiş diyoruz.

aynen katılıyorum..bende bu gece dualarıma başlıycam Allah'ın izniyle..kendimi çok huzursuz hissediyorum nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…