Bana da yıllar önce fal bakan biri 'çevir-gel duası okuyayım da adam daha çabuk dönsün' demişti. Adam döne döne bi hal oldu gerçekten.
Şu demek,birebir aynı durumdayızo ne demek
Bugun dugunu mu oldu??eylem saada mi ayni seyi demisti?Şu demek,birebir aynı durumdayız
aVay be, o cafede saç saça baş başa rezil kavga da yalanmış yani. İnsanlarda nasıl bir hayal gücü var, hayret doğrusu
Şu kısma inanacaktım, şu üyelikler sizden olmasa
Ürünü alırsın elinde ürün olur. Kuaför kesim yapar. Netice var sonuçta.Bence herkese yargısız infaz yapmamanız gerekiyor, kimseyi koruduğum için değil ama beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de olacak. Bu A veya B kişisi, bir anda göklere çıkarıp, hemen indirmek kanımızda var... Para isteniyorsa kibarca düşünmüyorum deriz olur biter... Bazen her birimiz o kadar ısrarcı oluyoruz ki onlar da duayla vs ile bişeyler yapabilirim diye düşünüyor olabilir. Ticaret de böyledir, karşılığını alırsın almazsın o ayrı, rızayla kabul etmiyorsak boğazımıza yapışacak değil kimse... Allah herkese akıl vermiş. Düşünsenize kuaföre gidip harika olacak diye bizi ikna eden kuaför de aynı, veya ürününü satmaya çalışan pazarcı da ... İş iştir .. İrade bize ait !
Tam da bunu söyledm, para karşılığı fal hizmeti alıyoruz irademizle , hizmet almadığımızı düşünüyorsak bu sitede ne işimiz var, diğer ekstra uygulamalara da inanan inanır, para yatıran yatırır, karşılığında tatmin olur olmaz, o parayı yine kendi rızasıyla vermiş olur ...Ürünü alırsın elinde ürün olur. Kuaför kesim yapar. Netice var sonuçta.
Ama bana göre satıcı neyi vaad etti ise onu borçlanır.
İrade bizim evet ama işin içinde var olmayan bi hizmet satılıyorsa onun adı dolandırıcılık olurki zaten suç
Rıza ile vermesi neyi değiştirir. Dolandırıcılık!Tam da bunu söyledm, para karşılığı fal hizmeti alıyoruz irademizle , hizmet almadığımızı düşünüyorsak bu sitede ne işimiz var, diğer ekstra uygulamalara da inanan inanır, para yatıran yatırır, karşılığında tatmin olur olmaz, o parayı yine kendi rızasıyla vermiş olur ...
Canım geçmiş olsun sana da.ayyy ınanmıyorum yaa haram zıkkım olsun ne dıyım! yazık yazık cok yazık!!
Düğün değil,adam sende diğer kızla bitmiş dediler hep,son ana kadar hep yazıştık ta ki lanet olsun aynı işteyiz üstelik,bir gün önce fal baktırıp bir gün sonra tesasüf nişanını öğrendim.ne diyodunuz bakın ne oldu diye 3 falcımı da -duygu,yiğit,eylem-teker teker aradım şimdi de tutturdular adam sende sana aşık bi iş var burda tercih yapmamış o nişan durmaz demeye.Ya vazfeç deyin diyorum hayır vazgeçilecek bişey yok o kızı sevmiyo diyolar-hoş sevse başka kadın istemezdi hAyatında bence de sevmiyor - ama onu tercih etti işte hala benim olmayacak adama yAtırım yaptırmaya çalışıyorlar.benim için en zoru hergün alyansıyla görecek olmam.Yarın birgün pdf şeklinde taratılmış davetiyesi de gelir sayın yöneticilerim diye başlayan.Umarım o zamana kadar atlatmış olurum da koynaz bu kAdarBugun dugunu mu oldu??eylem saada mi ayni seyi demisti?
Sahte üyelerdede başka falcıya baktırmış gibi yorum yapma furyası türedi.Allahın sevgili kuluymusum gidecekti 100 tl az daha. ..
Vayy bee hakkını yemiyelim iyi senaryo yazmışlar hele o asya2233 midir nedir onunla özelden konusmustum bi de aciyip uzulmustum.
Kocam evi terketti diyee çocuğunu bile gözü görmedi dedi.
Rozanin bakımıyla döndüğünü söyledi.
Bir de Eylemi kotuledi...
Ama ters teptii işte Allahın sopasi yok kii..
Eylemm bana falindan daha çıkan biseyin olmadı bacım ama gerçekten insansin bence....
Falda yanılınca bunu hangi falcı kabul ederkiDüğün değil,adam sende diğer kızla bitmiş dediler hep,son ana kadar hep yazıştık ta ki lanet olsun aynı işteyiz üstelik,bir gün önce fal baktırıp bir gün sonra tesasüf nişanını öğrendim.ne diyodunuz bakın ne oldu diye 3 falcımı da -duygu,yiğit,eylem-teker teker aradım şimdi de tutturdular adam sende sana aşık bi iş var burda tercih yapmamış o nişan durmaz demeye.Ya vazfeç deyin diyorum hayır vazgeçilecek bişey yok o kızı sevmiyo diyolar-hoş sevse başka kadın istemezdi hAyatında bence de sevmiyor - ama onu tercih etti işte hala benim olmayacak adama yAtırım yaptırmaya çalışıyorlar.benim için en zoru hergün alyansıyla görecek olmam.Yarın birgün pdf şeklinde taratılmış davetiyesi de gelir sayın yöneticilerim diye başlayan.Umarım o zamana kadar atlatmış olurum da koynaz bu kAdar
Ramak kaldıydı düşüyordum benBiz size ilk günden beri Roza ve Asya2223 içine diyordum hatırlıyormusun bu işte bir pislik var hissediyorum diyepofu
Canım geçmiş olsun sana da.
Iyi ki yazdın bakkk hepimiz baktiracakdik nerdeyse.....
Haram olsunn. ..
Rabbim senin sıkıntını kolaylastirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?