- 12 Kasım 2015
- 160
- 137
- 18
- 42
Oufff,, içinde ne var ne yoksa saydır adamın yüzüne yüzüne, maille falan yazma. Sonra insanın içinde ok fena kalıyor :/Düğün değil,adam sende diğer kızla bitmiş dediler hep,son ana kadar hep yazıştık ta ki lanet olsun aynı işteyiz üstelik,bir gün önce fal baktırıp bir gün sonra tesasüf nişanını öğrendim.ne diyodunuz bakın ne oldu diye 3 falcımı da -duygu,yiğit,eylem-teker teker aradım şimdi de tutturdular adam sende sana aşık bi iş var burda tercih yapmamış o nişan durmaz demeye.Ya vazfeç deyin diyorum hayır vazgeçilecek bişey yok o kızı sevmiyo diyolar-hoş sevse başka kadın istemezdi hAyatında bence de sevmiyor - ama onu tercih etti işte hala benim olmayacak adama yAtırım yaptırmaya çalışıyorlar.benim için en zoru hergün alyansıyla görecek olmam.Yarın birgün pdf şeklinde taratılmış davetiyesi de gelir sayın yöneticilerim diye başlayan.Umarım o zamana kadar atlatmış olurum da koynaz bu kAdar
Roza denen şahsı iyiki fark ettikamin canım herkesın sıkıntısını kolaylastırsın.. ben sok oldum o asya ve roza aynı kısıymıs yuh ya !! ınsanların bu kadar hayalleriyle oynarken hıc mı canları yanmıyor merak edıuorum ar damarları patlamıs pıslıklerın yazık!
O para haram . Ekmek helalinden kazanılır. Bir yerden çıkar o para.
Biz size ilk günden beri Roza ve Asya2223 içine diyordum hatırlıyormusun bu işte bir pislik var hissediyorum diyepofu
bıryerden degıl bın yerden cıksın o paralar ınsanların umutlarıyla ounuyorlar bakıyorlar kı mutsuz hemen kandırmaya calısıyolar bogazlarında kalsın ne dıyım suan sınırlendım[/QUO
bıryerden degıl bın yerden cıksın o paralar ınsanların umutlarıyla ounuyorlar bakıyorlar kı mutsuz hemen kandırmaya calısıyolar bogazlarında kalsın ne dıyım suan sınırlendım
Ama güzel reklam yapmış roza
Bacım normalde ben atlar baktırırdım ama nedense kıllandım aslında açıkta yakaladım ama emin olup şikayet edemedim. Asya2223 bana vermiş olduğu telle eskiden ortalığı dolandıran Rosanın numarası aynıydı ama bu asyanın suçlu olduğu anlamına tam gelmiyordu. Bu yüzden şikayet etmedim lakin elimden geldiğince özelden insanları durdurmaya çalıştımRamak kaldıydı düşüyordum ben
Sahte üyelerdede başka falcıya baktırmış gibi yorum yapma furyası türedi.
Güzel gizliyorlar kendilerini. Hayır bide yok yere eylemi kötülemiş. Hangi yoruma güvenicez şaşırdık. Etraf usta reklamcı dolu.
Sizinki ekmek parasıda bizimki değilmi. Rakiplerini karalamakda yeni bir yöntem
hayy Allahım yaa bazen bu saftirik hallerime ben bile inanmıyorum. birde ben araştırıyorum yazılarda roza kim diye. öptüm seni S springwillcome
Bacım normalde ben atlar baktırırdım ama nedense kıllandım aslında açıkta yakaladım ama emin olup şikayet edemedim. Asya2223 bana vermiş olduğu telle eskiden ortalığı dolandıran Rosanın numarası aynıydı ama bu asyanın suçlu olduğu anlamına tam gelmiyordu. Bu yüzden şikayet etmedim lakin elimden geldiğince özelden insanları durdurmaya çalıştım
Valla yeni yeni senaryo turetiyorlar.
Offf kanmamak lazım işte daha dikkatli olalim kızlar. ...
Bir tane daha varr ortalıkta yazan oda acayip reklam kokuyor.
Bende senle aynı fikirdeyim bende acaip kıllandım vallaValla yeni yeni senaryo turetiyorlar.
Offf kanmamak lazım işte daha dikkatli olalim kızlar. ...
Bir tane daha varr ortalıkta yazan oda acayip reklam kokuyor.
Reklamını yapmak ve falcıları karalamakla kalmamış birde bizlerle dalga geçmiş rozahee ya bende üzülme dedim bidee. gellll saftirige gelllll
yaaa kızlar kimse bunlar açıkca yazın ya boşuna para vermeyelim bide
Reklamını yapmak ve falcıları karalamakla kalmamış birde bizlerle dalga geçmiş roza
aynen tecübeliler paylaşın bizledeaynen herkes yazsın kım dolandırı kım degıl roza gıbı cıksın ortaya! bızde saf gıbi 100 tl bakım ıcın bayılmayalım. bide insanın aklına büyü flan sokuyolar durup dururken ınsan supheye dusuyo
Yokkk yazacaktim da az daha mı beklesem diyordum ama....ayy kımden suphelenıyorsun canım soyle bılelım valla artık dolandırılmayalım. benartık para verıp fal baktırmam buyuk konusmıyım da en son eyleme baktırdım dedıklerı cıkarsa baktırırım yoksa bitti fal işi bende hepsi yalancı sanırım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?