İstanbul'da Fal - Falcılar

Oufff,, içinde ne var ne yoksa saydır adamın yüzüne yüzüne, maille falan yazma. Sonra insanın içinde ok fena kalıyor :/

Kızlar ben bana fal bakması için para veriyorum iyi yada kötü bakar bunu göze alarak veriyorum parayı ama bir falcı bana kalkıp sende büyü var büyü bozayım adamı sana bağlayım dediğinde bende kopuyor sen nesin adamı bana bağlıcan ya allah rızası için dua okuyanı isterim ben tutkı yaptırdın ne bılıyım iyi bişi yapacagını nerden bilcen hadı ters teperse böle fal baktırdıklarınızda büyü hoca dediğinizde hemen geri çekin kendınızı ben inanmıyorum ve yalancı hoca kesiliyorlar başımıza eylem de bole bir teklifte bulunduysa paraya doymamıs derım ne dıyım burdan baya müşteri kaptı kendıne yarısından coguna çıkmadı bidaha baktırmayacagı kesin bir kaç kişininki çıktı iyi ki çıktı ki en azından biz boşa verdik sizinki boşa gitmemiş

Valla bişey dicem saldırın şuan istiyosanız sa haktır hepinize,birinin ağzından bişi çıkıyor atıyorum bilmem nerde bi seher vardı bakan ulaşamıyorum,şahaneydi bilen vAr mı?hemen altına milyon sazan; nerde bakıyor canım?kaça bakıyor canım?sana çıktı mı canım?numarasını bana da yollar mısın canım?

Roza denen şahsı iyiki fark ettik
Haram bi para olur o.
Meğersem sahte bi sürü üyeliği varmış.

Sa

Ramak kaldıydı düşüyordum ben
Bacım normalde ben atlar baktırırdım ama nedense kıllandım aslında açıkta yakaladım ama emin olup şikayet edemedim. Asya2223 bana vermiş olduğu telle eskiden ortalığı dolandıran Rosanın numarası aynıydı ama bu asyanın suçlu olduğu anlamına tam gelmiyordu. Bu yüzden şikayet etmedim lakin elimden geldiğince özelden insanları durdurmaya çalıştım

Valla yeni yeni senaryo turetiyorlar.
Offf kanmamak lazım işte daha dikkatli olalim kızlar. ...

Bir tane daha varr ortalıkta yazan oda acayip reklam kokuyor.

hayy Allahım yaa bazen bu saftirik hallerime ben bile inanmıyorum. birde ben araştırıyorum yazılarda roza kim diye. öptüm seni S springwillcome

asyada oymus valla bıde kocam dondu yok kafede sac bas kavga ettm fln dıye hıkaye uydurmus kadın valla bu kadar işsiz demek kı en son hamıleyımdır ıns yazıyodu bıde ruh hastası tam yaa :)

Valla yeni yeni senaryo turetiyorlar.
Offf kanmamak lazım işte daha dikkatli olalim kızlar. ...

Bir tane daha varr ortalıkta yazan oda acayip reklam kokuyor.

ayy kımden suphelenıyorsun canım soyle bılelım valla artık dolandırılmayalım. benartık para verıp fal baktırmam buyuk konusmıyım da en son eyleme baktırdım dedıklerı cıkarsa baktırırım yoksa bitti fal işi bende hepsi yalancı sanırım ...

yaaa kızlar kimse bunlar açıkca yazın ya boşuna para vermeyelim bide

aynen herkes yazsın kım dolandırı kım degıl roza gıbı cıksın ortaya! bızde saf gıbi 100 tl bakım ıcın bayılmayalım. bide insanın aklına büyü flan sokuyolar durup dururken ınsan supheye dusuyo

Yokkk yazacaktim da az daha mı beklesem diyordum ama....
Kayseri de bakan var diyor yaa o.
Valla Günahını almak istemem ama ortam bozuk.
Kimseye guvenemiyoruz malum.
Hatta o kadar övdü ne hikmetse o da birinin numarasını istedi baktiracsm diyee.
Yeni moda buu.
Kayseri'ye dikkattt !!!!!!!!

Bu arada ben o asya2233 Roza bu kadar iyiyse niye eyleme baktirdin demiştim bana özelden bişeyler yazdı saçma falan hani teyit amaçlı gibisinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…