İstanbul'da Fal - Falcılar

eveeetttttt zehir hafiye seni hahahahha
Merhaba pofu yaklaşık 8 aydır burayı takip ederim kısmet bugüne üyelik açmakmış senindr yazılarını çok okuduğum için direk sana yazmak istedim eylemin numarasını paylaşman mümkünmüdür acaba?

Peki sende varmıdır eylemin numarası bi rica etsem

fal mevzuu hakkaten enerji meselesi ok bunda herkes hem fikir ama şüphelendiğiniz şeyleri şırdan yazın genelden.
sonuç olarak hepimizin derdi aynı aynı çaresizliği paylaşıyoruz ama şu işlem büyü bozarım büyü yaparım diyenlere inanmayın . iyi yere dükkan acmışlar he
kız pofu sana benim dediklerim cıktı bende mi fala başlasam
hala diyorum herkes işini bilsin herkes in iyi yaptığı bir şey vardır
ayşe iyi fal bakar emine iyi büyü bozar bilmem kim duaları iyi bilir.
şu paraları herıflere yedıreydık adamlar hayatta gıtmezdi bunu bilir bunu soylerim

Yeni hayat felsefem hwriflere para yedirmek

Günaydın kızlar bu nasıl bir piyasa ya adama oscar'lık oyunculuk sergiletiyor. Bazılarınında reklam olduğu o kadar belli ki özelden mesaj yazdığımız zaman hemen baktıracak değiliz zaten orada ki konuşmalarınız sizi ele veriyor bilmiş olun.
Büyüyle ilgili şüphesi olan arkadaşlar büyüydü kısmet açmaydı bunu hiç bir falcı yapamaz, yüksek meblağ talep eden hoca bozuntuları da yapamaz bunu ancak işin ehli maddi çıkar gütmeyen Allah rızası için yapan kişiler var onlar yapabilir öyle kişiler var mı elbet var siz Rabbimize dua edin o kişinin yanına kadar götürsün böyle bir durumdan biran önce kurtulun İnşALLAH...

Kaç kere yazdım burda, anlamıyor arkadaşlar vilgetacığım. Aynen Vilgeta'nın dediği gibi oldu. O kız şarlatanın teki. Gitmeyin yaaaa. Aramada çıksın diye tekrar diyorum Cafe Meez Ezgi' git-me-yin.....

Arkadaşlar o zaman ben bazı falcıları ifşa ediyorum bu büyü kısmet bağlılığı diyenleri. Kapris cafe taksimin alayı kurşuna zorluyo. Sarmaşık cafe de hasan herkese babadan kalma büyü var diyo aslında falı iyi biliyor fakat durum bu. Taksim sıla cafe yine aynı şeklde kısmetn bağlo diyen dolu. Müptela fal cafe o da aynı yine taksimde. Onun dışında bakırköyde emel vardı o da öyle. Hiç biride bana senin baban saf dolandırılmış demedi de senin babana büyü yapmşlar dedi Allahm yarabbm :)) daha aklıma gelnce yazarm. Hele ki sıla cafede bi adam bardı kısmetn bağlı dedi bana kurşun döktür dedi bnde nasl kısmetm bağlı dedm Allah aşkına part time çok iyi para veren işi bana Allah nasip etti kısmetim nasıl bağlı olabilir çok saçma. İnanmayn arkadaşlar hayırlısı nyse o olsn hakkımızda . Tuğba ve gökere gidiyorum onlarada sormuştum bana kalmadığnı söylediler .evet bize büyü yapılmiştı fakat aileye yapılmştı ama ne cin rahatsız etti ne bişi sadece evde kavga çıkardı annem babama babam anneme ablamla ben yiğenlermle ben fln gibi. Ama ne varsa hepsi bitti evde dolu dolu mevlüt yapıldı dualar okundu evimiz zaten cami karşısı sıkıntı yok yanii :)) benm diyen hoca kimsenn kısmetni bozmaz kmsenn işini bozmaz yani . Hepsi koca birer yalan :))

Kızlar günaydın , yazılanları okudum şok oldum .. ben de kendime engel olmaıyorum fal baktırmayı seviyorum ama acizane tavsiyem bu tarz şeylerden mümkn oldugunca uzak durmamaız negatif elektrik alıyoruz akıl var mantık var biri ole konusuyo biri bole konusuyo onlar zaten geleeği bilse kendini kurtarır gaybı yalnıza allah bilir he bazen hisler de öenmli rol oynar ama emin olun oturup dua etmek cok daha faydalı ben dün akşam oturdum yasin okudum en huzurlu gecelerimden birini gecirdim fal baktırdıgımıza göre hepimizin içinde yolunda gitmeyen bişiler ar bunun için allaha yönelin unutmayın ki her sey rabbimin elinde ve izninde .. kun fe yekun ...

arkadaslar dejavu cafe Ediye fal baktiran varmi?bi arkadas bana onerdi bana ozelden karar veremedim tugbaya mi gitsm ediye mi?bi de symbol cafe mehmet iyi diyorlar

Kaç kere yazdım burda, anlamıyor arkadaşlar vilgetacığım. Aynen Vilgeta'nın dediği gibi oldu. O kız şarlatanın teki. Gitmeyin yaaaa. Aramada çıksın diye tekrar diyorum Cafe Meez Ezgi' git-me-yin.....
Hadi ya sallıyomu falı . Yoksa öyle büyü müyü falan mı dedi o da.

fal mevzuuna biraz ara verseniz çünkü zaten karmakarışık olan kafalarımız iyicene kötüye gidiyor.
Falcıların soyledıklerı cıkmadıgı surece onların dedıklerını de bu adamlar tarafından yasamadıgımız surece hıc bırımız de doyma duygusu olusmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…