İstanbul'da Fal - Falcılar

Ay evet hayatimda gordugum en sacma aktiviteydi. Bi de bi sure sonra o sacmaliklari dinlemeyi kesip nasi bu kadar gerizekali olabilirim nelere dustum ben die kendi icsel yolculuguna suruklenmene sebep oluo!!!
Aynen. Çıktıktan sonra sinirden ağladım, sen ne ara bu kadar geri zekalı oldun Benazir dedim

Kayseriden bende birine baktırmıstım telefonla.keşke ismini yazsaydı da reklam mı değil mi çıkarırdım ortaya kayserılı arkadasım var baya fala gıder orda bilirdi.

Fal değil canım. Psişik güçleri varmış, zihin okuyomuş güya. Taklit yeteneğinden başka bi zımbırtısı yok :)
Ay yazmayin hatirladikca sinirleniorum valla:)))
Bi de ben hic bi sorumun cevabini alamayinca o kisma da arkadasim bakio diyip beni yanindaki meslektasina yonlendirdi:) kizlar kendimize gelelim ya valla! Bu kadar caresiz olamayiz. Ben net fal islerine ara veriorum. Son fali eyleme baktirdim yine ayni seyleri anlatti. Bitmistir artik bi sure. Fal baktirdikca ve gercekten isler terse donuo

kesinlikle katılıyorum canım ..

Kimseye akıl vermek gibi bir niyetim yok, zaten öyle olsa ben de bu kadar çok fal baktırmazdım ama bu kadar abartmayın. Biraz ara verin, her gün fal baktırarak bir şey geçmez elinize. Hatta emin olun her şey daha kötüye gider.

Bakın eski mesajlarımda da yazdım. Ayrılıktan sonra sürekli fal baktırdım. Hepsi dönecek dedi. Adam başkasını buldu, bu kez çok sürmeyecek dediler. Sadece cinsellik amaçlı beraber diyenler bile oldu. Hepsinin dönecek dediği adam yarın öbür gün o kızla evlenecek. Peki benim elime ne geçti? Hepsi dönecek dediği için bitmeyen bir umut, bir beklenti, boşa giden dünya kadar para. Ben o parayla birilerine yardım edip onları mutlu edebilirdim. Beğendiğim bi şeyi alıp kendimi mutlu edebilirdim.

Ayrıca kesinlikle kötü enerji getirdiklerine inanıyorum. Olabilecek şeyleri fal baktırarak negatife çevirdiğimizi de düşünüyorum.

Kimse yanlış anlamasın ama önünüzde kötü örnekler varken biraz ders çıkarın. Başka şeylere yönelin, başkalarıyla tanışın. Çıkın gezin eğlenin. Fala en az 30 lira veriyoruz, o paralarla adalara gidilir mesela, sinemaya gidilir, alışveriş yapılır, ihtiyacı olanlara yardım edilir. Yapmayın, önce kendinize değer verin. Böyle yapmaya devam ettikçe geleceğiniz benimkinden çok da farklı olmayacak.

İsmi Gülay mış canım.
Ona bende baktırdım canım heralde aynı kişi o zaman ama geçen sene baktırdım. Kuranı kerimden bakıyor. Trlefonla biraz tırsmıstım bir daha baktırmadım bana o zaman ki erkek arkadasımın hayatında biri oldugunu ve çok zor bir adam oldugunu bunun benımle değil kimseyle evlenemiyeceği oandakı hayatındakı kızla ayrılacak tarıhı benım başkasıyla daha mutlu olacagımı falan söledi ailemle alakalıda bir şeyler söledi ve gerçekten de doğruydu sölediği şeyler ama ben bir daha baktırmadım. Korktum birine soruyor. Birde bana numarasını veren arkadasım eskı erkek arkadaşını görmeyi çok istiyordu bunlar ayrılmıs olmus baya sonra işlem mi ne yapmış trafık ışıklarında olmadık yerde karşı karşıya getirniş bunları yakın arkadasıma yaptıgı için inanıyorum ondan almıstım zaten numarasını enteresen bir kadın yani bişiler olduğu kesin ben burdan bir arkadasa da ozelden verdım numarasını oda begendıgını yazdı

tabiki vereyim ama memnun da kalmayabilirsin onu da belirteyim

Aradığınız pofuya şu an ulaşılamıyor pofu
hahaha evet evet uyumuştu o pofu

Yalnız ben hiç anlamamışım ya rozanın bir sürü nickinin olduğunu:/ anlayanı tebrik ediyorum valla helal olsun az uz bir para da değil yani ayıp.
hehe bende pek anlamam ama nedense eski yazılardan sanırım roza hiç dikkatimi çekmemişti

tatlışım bence senden iyi falcı olur nasıl döktürmüşsün öyleee

Kızlar bakın şimdiden söliyim Kayseri deki kadın büyü bozma şu bu işlemleride yapıyor bazı kişilere sende büyü var falan diyor bana da dedi ama ben es geçtim yani bunu baştan söliyim kadın sizi etkiler ve evet ben de var dıyorsanız yaptırın işlemci kadın ama fal mı yıldızname mi artık neye bakıyor bide bu kadının istanbuldan ünlüler falan da baktırıyormus ole solemıslerdı benım solecegım bu kadar ben fal için baktırmıştım memnun kaldım tırstıgım için bidaha baktırmadım

aman yarabbi kız daha 2 saat önce baktırmıcam diyodum yine hevese geldim allahım alışkanlık oldu

Ne kadara bakıyor? Pahalıdır kesin :)

Selam gecen gun yukardaki yaziyi yazdim bircok arkadsimiz ucvakit didemin telefonunu istedi yerini sordu 3 yil once gitigim icin teli yoktu yer konusundada hala ordami bilmiyordum bu gun gittim ayni yerde bakirkoyde telini almayi unutum ama face den aratirsaniz varmis gelelim bu gune gittim kapidan girdim hosgeldin dedi beni hatirladi musaiti ciktimi dediklerim dedi cikti dedim kahve istedim yok dedi senin falin falandi sana fal yok sen dimdi karar ver dedi 2 sikin var dedi 1 sana bukadar cektireni af edip duzelmistir mi diceksin ve onu kabul mu edeceksin yoksa o is biti mi diceksin biraz sohpet etik ve beni gonderdi sanirim ben kararimi verdim gitmek isteyenlere tavsiye ederim bu gun bana fal bakmamis olsada sevgiyle kalin

o hatunu biliyorum bana da dediklerinden çıkanlar olmuştu,hatta enerjisi de mükemmeldi ama nedense ilk gittiğimde titremiştim korkudan sonrası haha hihi si bol olan fala dönüştü hatta tekrar gitcem de bi nasip olmadı

Haklisin azcik catlak gibi ama cokta seker sanki tarzi fal +iyi bir dinleyci gibi :))

Kızlar benide gaza getirdiniz ben şimdi yine baktırcam aradım kayserideki kadını gecen sene baktırmıstım size dedım evet dedi arkadasım baya baktırdıgı için ondan hatırladı. Gülay hanım bana kadınlar kulubunden 2 gün içinde 3 kişiye baktım ve bana paramı odemedıler dedı o yüzden ben de para yatırılmadan bakmıyorum artık dedı yanı nasıl olurda baktırıp para yatırılmaz insan hakkı yenir gercekten cok ayıp ben şimdi parasını yatıyorum bakalım 1 sene sonra neler dıcek bır de sızın ısminızı annenizin ismini erkek arkadasınız ismi annesınin ismini istiyor bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…