Fal değil canım. Psişik güçleri varmış, zihin okuyomuş güya. Taklit yeteneğinden başka bi zımbırtısı yok :)Hadi ya sallıyomu falı . Yoksa öyle büyü müyü falan mı dedi o da.
Aynen. Çıktıktan sonra sinirden ağladım, sen ne ara bu kadar geri zekalı oldun Benazir dedimAy evet hayatimda gordugum en sacma aktiviteydi. Bi de bi sure sonra o sacmaliklari dinlemeyi kesip nasi bu kadar gerizekali olabilirim nelere dustum ben die kendi icsel yolculuguna suruklenmene sebep oluo!!!
Kayseriden bende birine baktırmıstım telefonla.keşke ismini yazsaydı da reklam mı değil mi çıkarırdım ortaya kayserılı arkadasım var baya fala gıder orda bilirdi.Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. çok da memnun kaldim 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
gerçekten hayatimda nedenini bulamadiğim sorunlarda bana ışık tuttu.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)
kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.
isteyenlere özelden mesaj ile numarasini verebilirim.
Ay yazmayin hatirladikca sinirleniorum valla:)))Fal değil canım. Psişik güçleri varmış, zihin okuyomuş güya. Taklit yeteneğinden başka bi zımbırtısı yok :)
kesinlikle katılıyorum canım ..Ay yazmayin hatirladikca sinirleniorum valla:)))
Bi de ben hic bi sorumun cevabini alamayinca o kisma da arkadasim bakio diyip beni yanindaki meslektasina yonlendirdi:) kizlar kendimize gelelim ya valla! Bu kadar caresiz olamayiz. Ben net fal islerine ara veriorum. Son fali eyleme baktirdim yine ayni seyleri anlatti. Bitmistir artik bi sure. Fal baktirdikca ve gercekten isler terse donuo
İsmi Gülay mış canım.Kayseriden bende birine baktırmıstım telefonla.keşke ismini yazsaydı da reklam mı değil mi çıkarırdım ortaya kayserılı arkadasım var baya fala gıder orda bilirdi.
Ona bende baktırdım canım heralde aynı kişi o zaman ama geçen sene baktırdım. Kuranı kerimden bakıyor. Trlefonla biraz tırsmıstım bir daha baktırmadım bana o zaman ki erkek arkadasımın hayatında biri oldugunu ve çok zor bir adam oldugunu bunun benımle değil kimseyle evlenemiyeceği oandakı hayatındakı kızla ayrılacak tarıhı benım başkasıyla daha mutlu olacagımı falan söledi ailemle alakalıda bir şeyler söledi ve gerçekten de doğruydu sölediği şeyler ama ben bir daha baktırmadım. Korktum birine soruyor. Birde bana numarasını veren arkadasım eskı erkek arkadaşını görmeyi çok istiyordu bunlar ayrılmıs olmus baya sonra işlem mi ne yapmış trafık ışıklarında olmadık yerde karşı karşıya getirniş bunları yakın arkadasıma yaptıgı için inanıyorum ondan almıstım zaten numarasını enteresen bir kadın yani bişiler olduğu kesin ben burdan bir arkadasa da ozelden verdım numarasını oda begendıgını yazdıİsmi Gülay mış canım.
tabiki vereyim ama memnun da kalmayabilirsin onu da belirteyimMerhaba pofu yaklaşık 8 aydır burayı takip ederim kısmet bugüne üyelik açmakmış senindr yazılarını çok okuduğum için direk sana yazmak istedim eylemin numarasını paylaşman mümkünmüdür acaba?
hahaha evet evet uyumuştu o pofu
hehe bende pek anlamam ama nedense eski yazılardan sanırım roza hiç dikkatimi çekmemiştiYalnız ben hiç anlamamışım ya rozanın bir sürü nickinin olduğunu:/ anlayanı tebrik ediyorum valla helal olsunaz uz bir para da değil yani ayıp.
fal mevzuu hakkaten enerji meselesi ok bunda herkes hem fikir ama şüphelendiğiniz şeyleri şırdan yazın genelden.
sonuç olarak hepimizin derdi aynı aynı çaresizliği paylaşıyoruz ama şu işlem büyü bozarım büyü yaparım diyenlere inanmayın . iyi yere dükkan acmışlar he
kızpofu sana benim dediklerim cıktı bende mi fala başlasam
hala diyorum herkes işini bilsin herkes in iyi yaptığı bir şey vardır
ayşe iyi fal bakar emine iyi büyü bozar bilmem kim duaları iyi bilir.
şu paraları herıflere yedıreydık adamlar hayatta gıtmezdi bunu bilir bunu soylerim
aman yarabbi kız daha 2 saat önce baktırmıcam diyodum yine hevese geldim allahım alışkanlık olduKızlar bakın şimdiden söliyim Kayseri deki kadın büyü bozma şu bu işlemleride yapıyor bazı kişilere sende büyü var falan diyor bana da dedi ama ben es geçtim yani bunu baştan söliyim kadın sizi etkiler ve evet ben de var dıyorsanız yaptırın işlemci kadın ama fal mı yıldızname mi artık neye bakıyor bide bu kadının istanbuldan ünlüler falan da baktırıyormus ole solemıslerdı benım solecegım bu kadarben fal için baktırmıştım memnun kaldım tırstıgım için bidaha baktırmadım
Kızlar bakın şimdiden söliyim Kayseri deki kadın büyü bozma şu bu işlemleride yapıyor bazı kişilere sende büyü var falan diyor bana da dedi ama ben es geçtim yani bunu baştan söliyim kadın sizi etkiler ve evet ben de var dıyorsanız yaptırın işlemci kadın ama fal mı yıldızname mi artık neye bakıyor bide bu kadının istanbuldan ünlüler falan da baktırıyormus ole solemıslerdı benım solecegım bu kadarben fal için baktırmıştım memnun kaldım tırstıgım için bidaha baktırmadım
Ne kadara bakıyor? Pahalıdır kesin :)
Selam gecen gun yukardaki yaziyi yazdim bircok arkadsimiz ucvakit didemin telefonunu istedi yerini sordu 3 yil once gitigim icin teli yoktu yer konusundada hala ordami bilmiyordum bu gun gittim ayni yerde bakirkoyde telini almayi unutum ama face den aratirsaniz varmis gelelim bu gune gittim kapidan girdim hosgeldin dedi beni hatirladi musaiti ciktimi dediklerim dedi cikti dedim kahve istedim yok dedi senin falin falandi sana fal yok sen dimdi karar ver dedi 2 sikin var dedi 1 sana bukadar cektireni af edip duzelmistir mi diceksin ve onu kabul mu edeceksin yoksa o is biti mi diceksin biraz sohpet etik ve beni gonderdi sanirim ben kararimi verdim gitmek isteyenlere tavsiye ederim bu gun bana fal bakmamis olsada sevgiyle kalinHerkeze merhaba bi kac yil once uye oldum hatirlamiyorum yorum yazdim mi belki yazdim oda cok az amacim uye olup burdan tavsiye almakti sonra yorumlardan uc vakit didem de karar kildim ve gitim uzun uzadiya yazmicam o donem dideme gitim ve didem hakinda ne cok iyi nede kotu diye dusunmüstum bana oyle seyler soylemisti ki mumkun degil demistim soylediklerinin bi bolumune oda bana uzunnnn bi sure sonra sok olcaksin imkansiz dedigin olcak demisti ben umudumu keseli yilar oldu ve dedigi oldu yerimde duramiyorum bu hafta tekrar gidicem bu form sayesinde onu tanidim sizede faydasi olur belki ,mutissin ucvakit didem herkese sevgiler
o hatunu biliyorum bana da dediklerinden çıkanlar olmuştu,hatta enerjisi de mükemmeldi ama nedense ilk gittiğimde titremiştim korkudanSelam gecen gun yukardaki yaziyi yazdim bircok arkadsimiz ucvakit didemin telefonunu istedi yerini sordu 3 yil once gitigim icin teli yoktu yer konusundada hala ordami bilmiyordum bu gun gittim ayni yerde bakirkoyde telini almayi unutum ama face den aratirsaniz varmis gelelim bu gune gittim kapidan girdim hosgeldin dedi beni hatirladi musaiti ciktimi dediklerim dedi cikti dedim kahve istedim yok dedi senin falin falandi sana fal yok sen dimdi karar ver dedi 2 sikin var dedi 1 sana bukadar cektireni af edip duzelmistir mi diceksin ve onu kabul mu edeceksin yoksa o is biti mi diceksin biraz sohpet etik ve beni gonderdi sanirim ben kararimi verdim gitmek isteyenlere tavsiye ederim bu gun bana fal bakmamis olsada sevgiyle kalin
Haklisin azcik catlak gibi ama cokta seker sanki tarzi fal +iyi bir dinleyci gibi :))o hatunu biliyorum bana da dediklerinden çıkanlar olmuştu,hatta enerjisi de mükemmeldi ama nedense ilk gittiğimde titremiştim korkudansonrası haha hihi si bol olan fala dönüştü hatta tekrar gitcem de bi nasip olmadı
aynen ben sevmiştim..enerjisi güzel yani..benim arkadaşta nosu var onunHaklisin azcik catlak gibi ama cokta seker sanki tarzi fal +iyi bir dinleyci gibi :))
ne kadara bakıyor?Haklisin azcik catlak gibi ama cokta seker sanki tarzi fal +iyi bir dinleyci gibi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?