ne kadara bakıyor?
Kızlar benide gaza getirdiniz ben şimdi yine baktırcam aradım kayserideki kadını gecen sene baktırmıstım size dedım evet dedi arkadasım baya baktırdıgı için ondan hatırladı. Gülay hanım bana kadınlar kulubunden 2 gün içinde 3 kişiye baktım ve bana paramı odemedıler dedı o yüzden ben de para yatırılmadan bakmıyorum artık dedı yanı nasıl olurda baktırıp para yatırılmaz insan hakkı yenir gercekten cok ayıp ben şimdi parasını yatıyorum bakalım 1 sene sonra neler dıcek bır de sızın ısminızı annenizin ismini erkek arkadasınız ismi annesınin ismini istiyor bilginize
daha önce buraya yazilmişti kayserili hoca; 3 harflileri yokmuş, rahmani soyundan geliyormus yeteneği yani dede soyundan geliyormus.
baktiranlar yorumlarini yazsin lütfen
Evet canım bana da ole dedi bende bişi yok diye ya ben daha önceden baktırdıgım için biliyorum ama lütfen kadını kandırmayalım kadın sonrada parayı yatırabilirsin diye iyi niyetiyle sölemiş sonra parasını yatırmamıs 3 ayrı kişi kadınlar kulunden bulduk diyen kızlar Çok ayıpBende aradim da aksam yatirabulirim suan okuldayim aksam bakicak bana. Sen aksamdan once baktirirsan yazar misin memnun kalip kalmadigini canim bizde bilgi sahibi olalim tekrar iyi bakabilecek mi ?
Birde bana benim 3 harflilerim yok allahtan gelen bir yetenek falan dedi
Su rozadan sonra guvenim acayip kirildi ya guvenemiuorum
Evet canım bana da ole dedi bende bişi yok diye ya ben daha önceden baktırdıgım için biliyorum ama lütfen kadını kandırmayalım kadın sonrada parayı yatırabilirsin diye iyi niyetiyle sölemiş sonra parasını yatırmamıs 3 ayrı kişi kadınlar kulunden bulduk diyen kızlar Çok ayıp
Beşiktaş hande'nin, kadınlar kahvesi duygu'nun falı çıktı bana, bilginize efem
Beşiktaş Hande'ye ulaşamadım ki bir türlü.Beşiktaş hande'nin, kadınlar kahvesi duygu'nun falı çıktı bana, bilginize efem
Çıkmış olmasına sevindim bu arada, dilerim hayırlı şeylerdir. Kadınlar Kahvesi Duygu'yu da ilk kez duydum bu arada.. isim falan veriyor mu?Beşiktaş hande'nin, kadınlar kahvesi duygu'nun falı çıktı bana, bilginize efem
Beşiktaş Hande'ye ulaşamadım ki bir türlü.
Sabahın köründe gidip kapısında mı dikilmek gerekiyor? Telefonunu açmıyor daa
Beşiktaş Hande'ye ulaşamadım ki bir türlü.
Sabahın köründe gidip kapısında mı dikilmek gerekiyor? Telefonunu açmıyor daa
Kızlar baktırdım kayserideki kadına anı bildi aslında neler olacağını adamın sizin için ne düşündüğünü falan üzerinizde bişi varmı onları söledi hayırlısı bakalım :)
Ortalama kac dakika bakıyo peki uzun muKızlar baktırdım kayserideki kadına anı bildi aslında neler olacağını adamın sizin için ne düşündüğünü falan üzerinizde bişi varmı onları söledi hayırlısı bakalım :)
Ortalama kac dakika bakıyo peki uzun mu
35 tl galiba bu sefer bana bakmadi o yuzden emin dilimne kadara bakıyor?
nası bakıyo?15-20 dk bakıyo canım ben de baktırdım bende de aynısı söyledi diğer falcılardan farklı konustu ilk kez , ama fal gibi bakmıyo zaten bakalım hayırlısı
Benim bildiğim yıldızname öyle Kuran'a bakarak bakılıyordu ve kaderdeki büyük şeyleri görüyorlar o şekilde bakanlar. Yani ölüm zamanın dahil ama tabi söylemezler bunu, söylememeleri lazım zaten. 70 tl idi değil mi?aslında fal bakmıyo sole bole olcak demiyo sen soruyosun o cevap veriyo ve sürecin nasıl olacagından bahsediyo örneğin hayatımda biri var hayırlı mı diyosun hayırlı lcak diyo ya da hayırsız uzak dur diyo sole bi insan var mı diyo annene babana bakıyo büyü vs varsa soyluyo kurana soruyorum diyo biraz orası kafamı karıstırdı sadece açıkacası kurana bakarak fal bakılır mı bilemedim ama samimi bi kadın iyi niyetli gibi
Telefonda bakıyor muydu peki?35 tl galiba bu sefer bana bakmadi o yuzden emin dilim
80 miş canımBenim bildiğim yıldızname öyle Kuran'a bakarak bakılıyordu ve kaderdeki büyük şeyleri görüyorlar o şekilde bakanlar. Yani ölüm zamanın dahil ama tabi söylemezler bunu, söylememeleri lazım zaten. 70 tl idi değil mi?
Benim bildiğim yıldızname öyle Kuran'a bakarak bakılıyordu ve kaderdeki büyük şeyleri görüyorlar o şekilde bakanlar. Yani ölüm zamanın dahil ama tabi söylemezler bunu, söylememeleri lazım zaten. 70 tl idi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?