İstanbul'da Fal - Falcılar

ne kadara bakıyor?

Bende aradim da aksam yatirabulirim suan okuldayim aksam bakicak bana. Sen aksamdan once baktirirsan yazar misin memnun kalip kalmadigini canim bizde bilgi sahibi olalim tekrar iyi bakabilecek mi ?
Birde bana benim 3 harflilerim yok allahtan gelen bir yetenek falan dedi
Su rozadan sonra guvenim acayip kirildi ya guvenemiuorum

daha önce buraya yazilmişti kayserili hoca; 3 harflileri yokmuş, rahmani soyundan geliyormus yeteneği yani dede soyundan geliyormus.
baktiranlar yorumlarini yazsin lütfen

daha önce buraya yazilmişti kayserili hoca; 3 harflileri yokmuş, rahmani soyundan geliyormus yeteneği yani dede soyundan geliyormus.
baktiranlar yorumlarini yazsin lütfen
Evet canım bana da ole dedi bende bişi yok diye ya ben daha önceden baktırdıgım için biliyorum ama lütfen kadını kandırmayalım kadın sonrada parayı yatırabilirsin diye iyi niyetiyle sölemiş sonra parasını yatırmamıs 3 ayrı kişi kadınlar kulunden bulduk diyen kızlar Çok ayıp

Evet oda ayip olmus hak geciyor sonucta. Ben aksam musait olunca yatiricam aksam baktiricam zaten. Sen ne zaman baktiricaksin canim. Gecmiste sana dedikleri cikmis miydi yani yakin tarih mi vermisti yoksa uzak tarih mi ?

Beşiktaş Hande'ye ulaşamadım ki bir türlü.
Sabahın köründe gidip kapısında mı dikilmek gerekiyor? Telefonunu açmıyor daa

12- 7 arası telefonları açılıyor ve randevu alabiliyorsunuz. Biz iki gün önceden randevu alıp gittik arkadaşımla. Açıkcası ben en çok Hande'yi beğendim, kadının çok farklı bir havası var ve gerçekten birşeyleri görebildiğini görebiliyorsunuz, hissediyorsunuz. Bana başka şeylerde söyledi ama online olsun, gerçek olsun kimse tarihi bilemedi. Hepsi aralık dedi ve çok daha erkenden oldu, he benim için problem değil ama tarihlere çok inanmayın derim.

Ne olduğuna dair burada detay vermek istemiyorum özelden mesaj atarsanız söyleyebilirim.

Kızlar baktırdım kayserideki kadına anı bildi aslında neler olacağını adamın sizin için ne düşündüğünü falan üzerinizde bişi varmı onları söledi hayırlısı bakalım :)

Kızlar baktırdım kayserideki kadına anı bildi aslında neler olacağını adamın sizin için ne düşündüğünü falan üzerinizde bişi varmı onları söledi hayırlısı bakalım :)
Ortalama kac dakika bakıyo peki uzun mu

aslında fal bakmıyo sole bole olcak demiyo sen soruyosun o cevap veriyo ve sürecin nasıl olacagından bahsediyo örneğin hayatımda biri var hayırlı mı diyosun hayırlı lcak diyo ya da hayırsız uzak dur diyo sole bi insan var mı diyo annene babana bakıyo büyü vs varsa soyluyo kurana soruyorum diyo biraz orası kafamı karıstırdı sadece açıkacası kurana bakarak fal bakılır mı bilemedim ama samimi bi kadın iyi niyetli gibi

Benim bildiğim yıldızname öyle Kuran'a bakarak bakılıyordu ve kaderdeki büyük şeyleri görüyorlar o şekilde bakanlar. Yani ölüm zamanın dahil ama tabi söylemezler bunu, söylememeleri lazım zaten. 70 tl idi değil mi?

80 miş canım

ama kurana sorayım falan diyo bişiler söylüyo konusuyo değişik yani o kadar kaderinel ilgili falan bahsetmiyo ama en azından fa bakıyourm diiyp atıp tutanlardan iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…