ama kurana sorayım falan diyo bişiler söylüyo konusuyo değişik yani o kadar kaderinel ilgili falan bahsetmiyo ama en azından fa bakıyourm diiyp atıp tutanlardan iyi
Canım seni listeye ekledik okuyacaksin demiiMesela su zamanda sunlar olcak v.s diyor mu zaman veriyor mu yoksa yuvarlakca mi anlatiyor ? Deger mi yani sence baktirmaya
yok canım bana ole bişi demedi sadece yeni bir iş görüyorum olcak dedi hayatımdaki insanı güzel analiz etti bence değer gibi ama yine de kafanı karıştırmak istemem beklentine göre değişir sonucta büyü işlerine falan da giriyor varsaMesela su zamanda sunlar olcak v.s diyor mu zaman veriyor mu yoksa yuvarlakca mi anlatiyor ? Deger mi yani sence baktirmaya
Canım seni listeye ekledik okuyacaksin demii
Hangi liste canim ? Ben dun okumustm 1000 ya fettah ve 812 ya habir. Baska listede miyim kacirmism
Kim bu canım?Baktırdım ama sevmedim cocukta büyü var arattırırım döndürürüm vs vs anda gecmişte basarılı evet ama bu kısmı beni iğreti etti.. Cocuk seni sevio aklındasın gecmişte bi kız büyü yapmıs aramaz ararsa gec arar dedi.. Anı gecmişi cok ii bildi.. Bnm falım budur.. Pişmanmıyım yine baktırdım diye evet
Baktırdım ama sevmedim cocukta büyü var arattırırım döndürürüm vs vs anda gecmişte basarılı evet ama bu kısmı beni iğreti etti.. Cocuk seni sevio aklındasın gecmişte bi kız büyü yapmıs aramaz ararsa gec arar dedi.. Anı gecmişi cok ii bildi.. Bnm falım budur.. Pişmanmıyım yine baktırdım diye evet
Çok oardon nacizane olarak bir soru sorucam eğer işleö yapıyorsa cinleri olmadan nasıl yapıyor ??? Benmi yanlıl biliyorum cinleri olmayankar işlem yapamazki ??Gulaydan bahsediyorsan ben aradigimda sey dedi. Senin ve hayatindaki kisinin anne adini alirim ailende falan buyu varmi ya da onda hepsine bakip soylerim kurandan bakiyorum dedi. Sanirim yildizname gibi bisey ama 3 harflilerim yok dedi.
Bende kararsi kaldim ya roza gibi yalanci olmasin yine
Çok oardon nacizane olarak bir soru sorucam eğer işleö yapıyorsa cinleri olmadan nasıl yapıyor ??? Benmi yanlıl biliyorum cinleri olmayankar işlem yapamazki ??
Benim bildiğim olmadan yapamazlar. Sonuçta onları kullanıyorlarValla inan hic bilmiyorumbana oyle dedi benim 3 harflilerim yok diye . Bi arkadas ozelden huddami vardir diye bisey yazmis belki de boyledir konusunca sorucam ama bu sorunu nasil yapiyorsunuz diye.
Benim bildiğim olmadan yapamazlar. Sonuçta onları kullanıyorlar
Kayserili gulay canimKim bu ya ben kaçurdım
bana hiç büyü müyü bişey demediValla arkadaslar burada cogumuz kontrol odemedigimiz bizi uzen olagandisi sanssizliklari konusuyoruz. Bu nedenle ben buyu nazar vs gibi olaylara sahsen inanmaya basladimondan bana bu kadinin buyu var falan demesi tuhaf gelmiyor acikcasi... Hayatta bi suru kotu insan var ne yazik ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?