İstanbul'da Fal - Falcılar

Aman aman kızz bana da aynılarını dedi kız yaptırmıs büyü kesinlikle var sende uok onda var ondan sana uzak dedi off yaa bu da yalancı degildir ama sanmıyrm yaa belki de dogrumudur herkes yazaın kızlar baktıran yaa

Inanmıyorum kizz uçan kaçan yok kimse kurtulmuyor elindenn.
Bu ne hız saskinim.
Eeee detaylı anlat hele
hahaha
bana büyü falan yok dedi,ailende de yok dedi yani hani herkese aynı şeyi dediğini sanmıyorum..bişeyleri bildi ama hakkını yiyemem..

Al şimdi de Gülay çıkardınız,arkadaş napıyosunuz böyle bir isim duydunuz mu hürraaaa,15 sayfa da Gülay dolaşır bundan sonra

kizlar ben bugun gittim tygbaya valla dediklerinden hicbisi anlamadim cok hizli konusuyor dedigi seyler de genel seylerdi zaten iste oglanin kalbinde sen arsin zoraki bi evlilik ailesi zorluyor fln ordan symbol cafeye gittim cemi tavsiye ettiler o da daha cok agzimdan laf aliyormus gibi konustubsanki bilemiyorum ama symboldaki kiz kadikoy symboldeki serkana mutlaka git dedi taniyip bileniniz varmi serkani?yarin gitmel istiyorum

Ya o değilde türk ailelerinde genellikle akrabalardan biri büyüyle ilgilenir ve bunu bilmesi çok da matah bir şey değil bana göre

Canım tuba genel olarak bildi mi ve tarih falan bir şeyler söyledi mi?

Bn de baktirdim kayseriliye banada büyü var dedi keske azcik bekleseydm de yorumlari okusaydim.. fal büyü üzerine dönup durduu.. herkeste büyülü maşh.. cok sacma geldi bana..

Hic ise yarar bi sey demedi sinirimi bozmkla kaldm.. kendisi büyü üzernden konusp durdu.. merk ettm buyuyu bozmk icn ne kadar istycegini onun icin de bakim yapip buyunun turune gore belirlioms..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…