fal bakmıyor ama cnm ..yani o fal değildi.. kıızz nazar değmesin tütütüSen bi tarafa biz bi tarafa arkadasim masallah :) eylemde de supersin gulayda da :) ben de baktircam sonunda galiba fal diyetimi bozup :)
Aman aman kızz bana da aynılarını dedi kız yaptırmıs büyü kesinlikle var sende uok onda var ondan sana uzak dedi off yaa bu da yalancı degildir ama sanmıyrm yaa belki de dogrumudur herkes yazaın kızlar baktıran yaaBaktırdım ama sevmedim cocukta büyü var arattırırım döndürürüm vs vs anda gecmişte basarılı evet ama bu kısmı beni iğreti etti.. Cocuk seni sevio aklındasın gecmişte bi kız büyü yapmıs aramaz ararsa gec arar dedi.. Anı gecmişi cok ii bildi.. Bnm falım budur.. Pişmanmıyım yine baktırdım diye evet
bana hiç büyü müyü bişey demedi
Inanmıyorum kizz uçan kaçan yok kimse kurtulmuyor elindenn.
Bu ne hız saskinim.
Eeee detaylı anlat hele
hahaha
bana büyü falan yok dedi,ailende de yok dedi yani hani herkese aynı şeyi dediğini sanmıyorum..bişeyleri bildi ama hakkını yiyemem..
hıhı evet cnmGulay mi sana buyu yok dedi
hıhı evet cnm
evet bende onu dşyorumSana buyu yok dediyse demk ki herkse buyu var demiyor iyi bari
Al şimdi de Gülay çıkardınız,arkadaş napıyosunuz böyle bir isim duydunuz mu hürraaaa,15 sayfa da Gülay dolaşır bundan sonra
Canım tuba genel olarak bildi mi ve tarih falan bir şeyler söyledi mi?kizlar ben bugun gittim tygbaya valla dediklerinden hicbisi anlamadim cok hizli konusuyor dedigi seyler de genel seylerdi zaten iste oglanin kalbinde sen arsin zoraki bi evlilik ailesi zorluyor fln ordan symbol cafeye gittim cemi tavsiye ettiler o da daha cok agzimdan laf aliyormus gibi konustubsanki bilemiyorum ama symboldaki kiz kadikoy symboldeki serkana mutlaka git dedi taniyip bileniniz varmi serkani?yarin gitmel istiyorum
Bn de baktirdim kayseriliye banada büyü var dedi keske azcik bekleseydm de yorumlari okusaydim.. fal büyü üzerine dönup durduu.. herkeste büyülü maşh.. cok sacma geldi bana..
başka neler dedi?Bn de baktirdim kayseriliye banada büyü var dedi keske azcik bekleseydm de yorumlari okusaydim.. fal büyü üzerine dönup durduu.. herkeste büyülü maşh.. cok sacma geldi bana..
2016 agustosa kadar bir bulusma var dedi bilmiyorum ama genel olarak soyledigi seyler dogruyduCanım tuba genel olarak bildi mi ve tarih falan bir şeyler söyledi mi?
Anladım canım sağ ol :) inşallah dedikleri çıkar2016 agustosa kadar bir bulusma var dedi bilmiyorum ama genel olarak soyledigi seyler dogruydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?