Hic ise yarar bi sey demedi sinirimi bozmkla kaldm.. kendisi büyü üzernden konusp durdu.. merk ettm buyuyu bozmk icn ne kadar istycegini onun icin de bakim yapip buyunun turune gore belirlioms..
Arkadaşlar aklıma geldi bir de ne dicem hani bi ara konuşuyorduk ya acaba falcılar beyin mi okuyor diye bana bir falcı birinin geçmişiyle ilgili bir şey sölemişti biliyor musun diye bende hayır demiştim sonra öğrendim mesela öyleymiş cidden. Benim bilmediğim bir bilgi sonuçta.
kızlar istanbulda gittiğimiz falcılar kimler,neredeler,tarot mu daha çok çıkar kahvemi,bilgilerimizi paylaşalım.... kaydirigubbakcemile2
Aynen bende fal sırasında demiştim bilmiyorum ,daha sonra konuşurken ağzından aldım o kişinin. Nerden geliyor bu bilgi bilmiyorum ama en azından akıl okumadıklarını anladımbunu ben de merak etmişimdir yani başka bi kaynaktan bilgi geliyo gibi. ben symbol levent'ten çok tatmin olmasam da bi bilgi verdi bana karşı tarafın geçmişiyle ilgili ''bunu biliyo muydun'' dedi çok şaşırdım mesela.. dedim bilmiyorum şu an öğrenemem doğruluğunu ama zamanla öğrenebileceğim bi şey
Aynen bende fal sırasında demiştim bilmiyorum ,daha sonra konuşurken ağzından aldım o kişinin. Nerden geliyor bu bilgi bilmiyorum ama en azından akıl okumadıklarını anladım
Aynen bende fal sırasında demiştim bilmiyorum ,daha sonra konuşurken ağzından aldım o kişinin. Nerden geliyor bu bilgi bilmiyorum ama en azından akıl okumadıklarını anladım
symbol leventin tarihleri patladi bendebunu ben de merak etmişimdir yani başka bi kaynaktan bilgi geliyo gibi. ben symbol levent'ten çok tatmin olmasam da bi bilgi verdi bana karşı tarafın geçmişiyle ilgili ''bunu biliyo muydun'' dedi çok şaşırdım mesela.. dedim bilmiyorum şu an öğrenemem doğruluğunu ama zamanla öğrenebileceğim bi şey
symbol leventin tarihleri patladi bende
daha dogrusu tarih degil olay patladi sana donecek demisti ama adam evlendi :)))bana 2 tarih vermişti, ilki patladı şimdilik
daha dogrusu tarih degil olay patladi sana donecek demisti ama adam evlendi :)))
arkadaslar yarin dejavu cafe ediye gitmeyi dusunuyorum avcilardan dejavu cafeye nasil gide bilirim yardimci olurmusunuz?incirli bakirkoyde indikten sora cokmu yurumem lazim?
yok canim ben ediye baktiracam da nasil gidecem yolu bilmiyorumCanim ben ona 2 3 yil once gitmistim bana siz 21 aralikta o zamna ki sevgilimle konusup bariscaksiniz demisti hic unutmam ciddi o tarihte konusup barismistik. Baska neler dedi hatirlamiyorum ama bu donemler sanki dedikleri cikmiyor falan diye seyler okumustm birdaha da gitmedim.
Bu arada kisa sure bakmisti bana oyle 10 15 dk bile degildi diye hatirliyorum.
Ama orada yigit ve adini hatirlamadigim iki kadin var biriis kapali birisi acik 40 yaslarinda siyah sacli bi kadin sakin onlara baktirma asiri sacma sapan falcilar. Beni unlu falan yapmislardi dusun:)
yok canim ben ediye baktiracam da nasil gidecem yolu bilmiyorum
Canım tuğba bildi mi sende? Nasıldı tam olarakçok ilginç hakikaten, ben bi falcıyla elektriğimin tutup tutmadığını benle ilgili çok özel tam bana ait bi bilgi verince anlıyorum.. ama tuğba ile jübilemi yaptım artık baktırmıyorum.. olacağı varsa da ertelenecek diye korkuyorum. ama levent biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası, kötü değildi ama benim beklentim çok yüksekti. ha vadeler var çıkarsa haber ederim tabi
Olabilir valla3 harfillerden olabilir mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?