- 15 Kasım 2015
- 81
- 39
- 88
- 37
Edinin bana verdigi tarihte tuttu bu zaman kadar banada gecen sene 26 aralikta barisixaksiniz dedi baristik sonra dedigi bazi seyleri yine yasadim ama beni ezberledigi icin artik cok fazla gitmek istemiorumCanim ben ona 2 3 yil once gitmistim bana siz 21 aralikta o zamna ki sevgilimle konusup bariscaksiniz demisti hic unutmam ciddi o tarihte konusup barismistik. Baska neler dedi hatirlamiyorum ama bu donemler sanki dedikleri cikmiyor falan diye seyler okumustm birdaha da gitmedim.
Bu arada kisa sure bakmisti bana oyle 10 15 dk bile degildi diye hatirliyorum.
Ama orada yigit ve adini hatirlamadigim iki kadin var biriis kapali birisi acik 40 yaslarinda siyah sacli bi kadin sakin onlara baktirma asiri sacma sapan falcilar. Beni unlu falan yapmislardi dusun:)
Canım tuğba bildi mi sende? Nasıldı tam olarakaynen bende elektiriğimin tutup tutmamasına öyle bakıyorum hadi hayırlısı inşallah çıkar
Tamam canım aklımda olsun, ben de falcılara ara verdim ama aralıkta tubaya gitcem gibi sağolbaya iyiydi.. fiziken baya ağırlık çökmesine rağmen favorimdir.. umarım hepimize hayırlısı olur
Tamam canım aklımda olsun, ben de falcılara ara verdim ama aralıkta tubaya gitcem gibi sağol
Duru görü diye bişey duydunuz mu?Duymamış oldugunuzu zannediyorum,nasıllara soru aradığınıza göre.Wikipedia da bile konu olarak yer bulmuş metafiziksel bir olaydır.Ve falcı diye adı geçen kişiler genelde-özellikle isim bilen durum bilenler,hatta baktıkları falları çıkanlar- bu yetenekleri gelişmiş insanlar
Hahahaha öyleymiş evet yaparım canım ,tavsiyen için çok sağ olmutlaka ses kaydı yap canım. evde 2-3 kez daha dinleyince tam anladım ne dediğinimaşallah motora bağlıyor
Anne adi alanlarin cogunda 3 harfliler varmis ama bana bizzat kendisi demisti bi falci.
onlar genelde yanıltırlar, hele geleceği bilmeleri zaten mümkün değil.o zaman o varlıklar yanıltabiliyor diyebilir miyiz? çünkü anne adı alanların da patladığı çok oluyor :/
o zaman o varlıklar yanıltabiliyor diyebilir miyiz? çünkü anne adı alanların da patladığı çok oluyor :/
o zaman o varlıklar yanıltabiliyor diyebilir miyiz? çünkü anne adı alanların da patladığı çok oluyor :/
O varlıklar canım zaten çok çok fazla yalan söylüyorlarmis!!!!!
Benim gittiğim çok da sevdiğim bir falcim bakarken onlarla konuşuyor..
Bir olayım vardı nolur doğru söyle dedim o da onlara sordu olumlu cevap verdiler , bu sefer daha sert bir ifadeyle ve sesini yükselterek doğru söyleyin dedi yine olumlu dediler...
Ama olan bişey yokk daha
tüylerim ürperdi yav
kızlar bu damlalar tugbanın dedıgını anlayan var mı allah askına bir insan bu kadar hızlı nıye konusur beynım yandı
anlamadım bısey ve durmadan telefonla ılgılendı bu durumda hıc hosuma gıtmedı acıkcası
belkıde benım enerjım tutmadı kendisiyle bilemiycem kotu baktı diyemiycem bildiği seyler oldu ama anlamaya çalışana kadar başım ağrıdı valla
resmen aynı şeyleri söylemiş bize üzüldüm şimdi paramaValla banada sende yok onda var dedi ailende eskiden varmıs şimdi yok dedi.. Anı gecmişi cok iyi bildi yalan diyemem ama bu iş bnm midemi bulandırdı yok onun eski kız arkı yaptırmıs filan arattırırım ne demek yani büyü resmen neyse bidaha asla baktırmam ararsa zor arar gec arar dio sorada istanbula gelirse arar dio e be hatun gelip gelmiceni sen söliceksin bana düşünüo dio anlıcanız yok sevmedim.. Seni düşünüo senden baskasına deger vermio dedi ok ama yinede sevmedim..
Aynen bende gitti paramiz yineRe
resmen aynı şeyleri söylemiş bize üzüldüm şimdi parama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?