Hicranin telini ozelden rica etsem tatlim? Bi de neye ne kadar sure bakiyor? Bildikleri ozel degilse nedir? :)) cok sordummEvet hicran hanım...hemde uygun bi fiyata bakıyor...
Edi için sıradayım bekliyorum:)
Bide Gülce var ondan hiç bahsetmiyorum henüz
Canım kahve ve su falına bakıyo..ben kahve baktırdım...ailede birinin hiç haberimiz olmayan hastalığını bildi ve iş yerindeki birine güvenmemem gerektiğini..sonra o kişinin yüzüme gülen arkadan iş çeviren bi insan olduğunu öğrendim...an geçmiş ve kişilik analizleride iyiydi.... Ama dediğim gibi özel hayat biraz karışık anlatıldı...kafam karıştı :)))Hicranin telini ozelden rica etsem tatlim? Bi de neye ne kadar sure bakiyor? Bildikleri ozel degilse nedir? :)) cok sordumm
Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. çok da memnun kaldim 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
gerçekten hayatimda nedenini bulamadiğim sorunlarda bana ışık tuttu.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)
kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.
isteyenlere özelden mesaj ile numarasini verebilirim.
Gülay kuzenime okunmus sirke, okunmus tuz, evine koymasi için dua yollayacağini söyledi. okunmus sirke ile evi silin, sirkeli su ile kendiniz yikanin,hem tuzu hem sirkeyi yemeklerde kullanin demiş. bir de tütsüler yolluyormus evdeki nazari agirligi alsin diye. bu tarz işlemler için malzeme yolladiktan sonra 41 gün geçince bozulmaya basliyormus. 41 gün içinde de koruma dulari yolluyormus.
ustte yazan arkadas cok memnun kalmış o Yüzden deneyeyim dedim ama sen böyle yazınca kafam karıştıDidem sana ya elli ya yüz dick burdaki çoğu üye bendde dahil memnun değiliz. Dediği tek bişi çıktı bana o da lazım olmayan bişi yani :)) baktırmaya kararlımsn gerçekten ?
Reklam yaptığını veya 2-3 üyelik aldığını düşündüğünüz kişileri mesajların altındaki K.İ.B butona basarak mutlaka bildirin.Demiştim
Merak ettim ediyi bekliyoruz yorumu olmadı yarında ben gidicemCanım kahve ve su falına bakıyo..ben kahve baktırdım...ailede birinin hiç haberimiz olmayan hastalığını bildi ve iş yerindeki birine güvenmemem gerektiğini..sonra o kişinin yüzüme gülen arkadan iş çeviren bi insan olduğunu öğrendim...an geçmiş ve kişilik analizleride iyiydi.... Ama dediğim gibi özel hayat biraz karışık anlatıldı...kafam karıştı :)))
Diğer falcılarla Esas mesele konusunda çelişti... Olumsuzlarıda söylüyor..bilginize
kim bu???Merak ettim ediyi bekliyoruz yorumu olmadı yarında ben gidicem
İş konusunda eylemin her dediği oldu ve pek öyle genel herkesin hayatındaki şeyler değildiCanim eylemin dedikleri ufak seyler disinda cikmiyor hep genel hepimizin basina gelecek seyler soyluyor hasta olabilirsin dikkat et, maddiyatina dikkat et, etrafinda kizlar var, bir erkege sinir olacaksin, bir kadina sinir olacaksin, sunu gorursen takma, bunu duyarsan takma vs. Bi de erkegi kadini tarif etse bari :) hepimizin etrafinda cesitli bay ve bayanlar var yani :)) bendeki tarihler gecti gitti gidisati da gorecegiz bosver baktirma hem dun cok baktirmissin
Canim hayirlisi olur insallah devami gelir bence :)İş konusunda eylemin her dediği oldu ve pek öyle genel herkesin hayatındaki şeyler değildi
Bugün itibari ile iş konusunda tüm dedikleri oldu
Tanışıcak ve iş yapcaksın dediği iki erkek ile az önce bi iş için ortaklık kurdum şoktayım
Birini tanıyodum diğerini yeni tanıdım
Özel hayat ise bu ayın sonu ama umudum yok
Kötü şeyler oluyor ama eylem ani görüşme dedi
Sadece 10gün kaldı
İş tuttuyo da özel tutsun öfffff işten bizene
Valla bn birtane didem biliyorum bu kafe de falan bakmiyor telefonda bakiyor. Eylemden once hep bahsi gecen hic ulasilmayan zor randevu alinan die bahsedilen onceki sayfalara bak anlarsinKAç tane didem var? Üçvakit didem cafe'de bakıyormuş çünkü de. Bu Didem'lerden hangisi daha iyi?
Özel çıkmadıktan sonra gerisi umrum değil yaCanim hayirlisi olur insallah devami gelir bence :)
Ve hep kaça kaybolan tel no değişenValla bn birtane didem biliyorum bu kafe de falan bakmiyor telefonda bakiyor. Eylemden once hep bahsi gecen hic ulasilmayan zor randevu alinan die bahsedilen onceki sayfalara bak anlarsin
Hayatim bana baya cok onemli biseyi cikti da o yuzden tekrar yazdim evet ama diger konularda haklisinVe hep kaça kaybolan tel no değişen
AradığınıZDA açmayab falıda çıkmayan didem
Evet an itibariyle fal olayına bi müddet ara vermiş bulunuyorum :)Merak ettim ediyi bekliyoruz yorumu olmadı yarında ben gidicem
Çok iyi trktör kullandığı için lakabı motor ayşe.Motor ayse de ne talihsiz bir lakap
bende demiştim ve kıllanmıştımda. Kendi kendime acaba roza dan etkilendimdemi kıllanıyorum gene demiştimDemiştim
edi cok guzel ya ben cok begenmisdimEvet an itibariyle fal olayına bi müddet ara vermiş bulunuyorum :)
Hemen yorumlara geçeyim :)
Edi ve Halil birine paralel şeyler söyledi ama benim için edi bir adım önde...
Gidiş amacım belliydi ikiside direk konuya odaklandı...
Ediyi daha gerçekçi buldum...Halil daha sempatik... İkiside benzer tarihler ve benzer sonlar çizdi..o yüzden kıyaslama yapmak çok doğru olmayacak sanırım....
Dejavu sakın laf Cafe çok gürültü....
Böyle denemek isteyenlere edi ve hicranı tavsiye ederim... En azından kendi adıma beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?