İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet hicran hanım...hemde uygun bi fiyata bakıyor...
Edi için sıradayım bekliyorum:)
Bide Gülce var ondan hiç bahsetmiyorum henüz

Evet hicran hanım...hemde uygun bi fiyata bakıyor...
Edi için sıradayım bekliyorum:)
Bide Gülce var ondan hiç bahsetmiyorum henüz
Hicranin telini ozelden rica etsem tatlim? Bi de neye ne kadar sure bakiyor? Bildikleri ozel degilse nedir? :)) cok sordumm

Hicranin telini ozelden rica etsem tatlim? Bi de neye ne kadar sure bakiyor? Bildikleri ozel degilse nedir? :)) cok sordumm
Canım kahve ve su falına bakıyo..ben kahve baktırdım...ailede birinin hiç haberimiz olmayan hastalığını bildi ve iş yerindeki birine güvenmemem gerektiğini..sonra o kişinin yüzüme gülen arkadan iş çeviren bi insan olduğunu öğrendim...an geçmiş ve kişilik analizleride iyiydi.... Ama dediğim gibi özel hayat biraz karışık anlatıldı...kafam karıştı :)))
Diğer falcılarla Esas mesele konusunda çelişti... Olumsuzlarıda söylüyor..bilginize

Iki üyelikte aynı kişiye ait.

Ve hanımlar lütfen Büyü, hoca, cin, peri gibi konulara girmeyiniz, fal ve falcılar için açıldı bölüm ve konular.

U
Didem sana ya elli ya yüz dick burdaki çoğu üye bendde dahil memnun değiliz. Dediği tek bişi çıktı bana o da lazım olmayan bişi yani :)) baktırmaya kararlımsn gerçekten ?
ustte yazan arkadas cok memnun kalmış o Yüzden deneyeyim dedim ama sen böyle yazınca kafam karıştı

Tarot her zaman tekrarladığım gibi bir bilinçaltı okuma sanatıdır. Bilinçaltınızda yaşayacağınız her olayı zaten biliyor olduğunuz felsefesine dayanır. Bilinçüstünüzde-bilinçli halinizde ise hiç bir fikriniz yoktur başınıza ne geleceğine dair. Ortada bir fal ve falcı yoktur aslında. Bilici-falcı-medyum sizsinizdir. Soruyu sorandır cevabı bilen.
ne kadar guzel anlatmis ve cok dogru

Merak ettim ediyi bekliyoruz yorumu olmadı yarında ben gidicem

İş konusunda eylemin her dediği oldu ve pek öyle genel herkesin hayatındaki şeyler değildi
Bugün itibari ile iş konusunda tüm dedikleri oldu
Tanışıcak ve iş yapcaksın dediği iki erkek ile az önce bi iş için ortaklık kurdum şoktayım
Birini tanıyodum diğerini yeni tanıdım
Özel hayat ise bu ayın sonu ama umudum yok
Kötü şeyler oluyor ama eylem ani görüşme dedi
Sadece 10gün kaldı
İş tuttuyo da özel tutsun öfffff işten bizene

Canim hayirlisi olur insallah devami gelir bence :)

KAç tane didem var? Üçvakit didem cafe'de bakıyormuş çünkü de. Bu Didem'lerden hangisi daha iyi?
Valla bn birtane didem biliyorum bu kafe de falan bakmiyor telefonda bakiyor. Eylemden once hep bahsi gecen hic ulasilmayan zor randevu alinan die bahsedilen onceki sayfalara bak anlarsin

Valla bn birtane didem biliyorum bu kafe de falan bakmiyor telefonda bakiyor. Eylemden once hep bahsi gecen hic ulasilmayan zor randevu alinan die bahsedilen onceki sayfalara bak anlarsin
Ve hep kaça kaybolan tel no değişen
AradığınıZDA açmayab falıda çıkmayan didem

Merak ettim ediyi bekliyoruz yorumu olmadı yarında ben gidicem
Evet an itibariyle fal olayına bi müddet ara vermiş bulunuyorum :)
Hemen yorumlara geçeyim :)
Edi ve Halil birine paralel şeyler söyledi ama benim için edi bir adım önde...
Gidiş amacım belliydi ikiside direk konuya odaklandı...
Ediyi daha gerçekçi buldum...Halil daha sempatik... İkiside benzer tarihler ve benzer sonlar çizdi..o yüzden kıyaslama yapmak çok doğru olmayacak sanırım....
Dejavu sakın laf Cafe çok gürültü....
Böyle denemek isteyenlere edi ve hicranı tavsiye ederim... En azından kendi adıma beğendim

edi cok guzel ya ben cok begenmisdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…