İstanbul'da Fal - Falcılar

bir gunde 4 falciya gittin diye sucluyorsunuz,sevdigim ve beni deli gibi seven insani ailesi zorla evlendiriyor akrabasiyla ya,ne yapayim elimden hicbisi gelmiyor

Canim hic arayip konustun mu ne diyor ? Bi erkek bu kadar kolay kolay sevmedigi biriyle nasil evlenir ki ?
onlarda oyle canim dogulu oldugu icin baba sozunu dedi mi bitti,bana dedi artik konusmayacaz birdaha ,yanindaki o sevmedigi insana ihanet olmasin diye benden vazgecti konusmuyor,ben de zaten boyle bi insan oldugu icin onu sectim onu sevdim kiza baksan 40 yas verirsin ya nasil evleniyor onunla bu nasil bir fedakarliktir aile icin

Valla bu adam ailesi istedi diye hayatini nasil boyle karartiyo daha dugun olmadi ama dimi belki hersey degisir belki de senin karsina baska daha iyi biri cikar ama uzuldum Allah yardimcin olsun

yok tugba da bana dedi zaten sen artik kimseyi sevemessin senin kalbini yerinden sokup almislar dedi

Ya falcilarin sozune bu kadar inanma bence. Millet mutlulugu bulunca gecmisini anmiyor bile. Suan icinde bulundugun durum kotu ve zor bi donemden geciyorsun ama hersey gecer boyle dusun

bir gunde 4 falciya gittin diye sucluyorsunuz,sevdigim ve beni deli gibi seven insani ailesi zorla evlendiriyor akrabasiyla ya,ne yapayim elimden hicbisi gelmiyor
kimse seni bu konuda suclayamaz ama soyle bir sey var falci falci gezmek kendini avutmaktan baska bir ise yaramaz

kimse seni bu konuda suclayamaz ama soyle bir sey var falci falci gezmek kendini avutmaktan baska bir ise yaramaz

Aynen oyle bazen icimde biyerlerde bitiriyorum bi falci cikiyo doncek su zamanlarda diyo hooop yine beklemeye basla . Birisi diyo adamda buyu var bozdur bilmem ne . Yine giriyoruz cikmazlaraa

Canım seni kimse suçlamıyor. Aynı yollardan geçtim sayılır, yaşadıklarımı biliyorum, kimsenin aynı şeyleri yaşamasını istemem.
Evet, ben de çok baktırdım, ama bak hiçbiri çıkmadı. Dünya kadar falcıya gittim, benim de günde 2 fal baktırdığım oldu ama sana yemin ederim o kadar falcının arasından bir tane bile gerçekten bugünü bilen olmadı.

Her baktırdığım falcı bana gereksiz ümitler verdi, o dönem belki çok daha kolay unutabilirdim ama fal baktırdıkça daha da zorlaştı. Ayrıca bana da kimseyi böyle sevemeyeceksin diyen falcılar oldu ama o da çıkmadı :)

Sürekli baktırdıkça negatif enerjiyi üzerine çekiyorsun, inan bana. Olabilecek iyi şeyleri de engelliyorsun. O yüzden Eylem'miş başkasıymış lütfen biraz ara ver. Hem bak dünya kadar para gidiyor böyle, para kolay kazanılmıyor ki. Git başka şeyler yap kendini mutlu et. Her şeyi akışına bırak, hakkında hayırlısı neyse o olsun, onun olmasını bekle. Fal baktırarak onu engelleme.

Ben artık fallarla falcılarla olan bütün ilişiğimi kesiyorum.Bugün bu kararı aldım,önce telefonumdan bütün numaraları sildim.Sonra yemin ettim bir daha fal baktırmamaya.Nihayet anladım ki çözümüm fallara kalmışsa eğer yanmışım ben.Sonucum Allahta,eğer olacaksa ondan olacak ya da olmayacaksa zaten olmayacak.Boşa ümit etme,beni yığratıyor sadece,farkettim ki artık eskisi gibi yüzüm gülmüyor.Bu saatten sonra yapabileceğim tek şey dilemek kalbimi fikrimi ele geçirmiş şeyleri.

sen kimlere baktirdin?

Ben senin yazdıklarını canı gönülden destekliyorum.
Ziraa aynı yollardan gectim ve hala da geçiyorum bitmedi.
Ama bitmesi için mücadeleye başladım yavaş yavaş olacak.

Şu da bir gerçek kii ne desek ne soylesek de bu süreci herkes yaşamadan geciremiyor.

sen kimlere baktirdin?

O kadar çok kişiye baktırdım ki inan artık birçoğunun adını bile hatırlamıyorum. Hatırladıklarımı tekrar sayayım sana. Dilek, Pelin, Ahmet, Zümrüt, Biriz, Ayhan, Emre, Mine, Elif, Yeşim, Deniz, Zeynep, Ayşe, Sema, Burak, İlhan, Nevin, Remziye, Arzu, Kimya, Şehriban, Can, Roza, Tasula, Zerrin, Evren, İzmit Sıla cafede adını hatırladığım 2 kişi, Nostradamus'ta isimlerini unuttuğum falcılar, Kadıköy Kadınlar Kahvesi'nin sürekli değişen falcıları, Işıl... Eminim unuttuğum çok falcı vardır, ve hepsinin olacak dediği asıl konu olmadı. Dünya kadar para verdiğimle kaldım, ha bir de elimde bozulan bir psikoloji kaldı.

ve yikilan umutlar

Öyle akıl vermek değil amacım, gerçekten. Ben o kadar yıprandım ki bu fal yüzünden. Güzel bir şey duyabilmek için kalktım en saçma yere bile gittim. Arka bölmelerde perde arkasında fal baktıran adamların yanına bile gittim. Kim vurduya gidecektim neredeyse :) Maddi manevi çöktüm. Keşke gerçekten elime bir şey geçseydi de bunları yazmak zorunda kalmasaydım.

Haklısın, kim ne derse desin bazı şeyler tecrübeyle daha iyi anlaşılıyor. Yine de belki benim kadar vahim durumda olmazsınız, sizin fallarınız çıkar :) Eğer sizin için hayırlısı oysa çıksın da zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…