İstanbul'da Fal - Falcılar

ben artik bu fal meselesine son vermeye karar verdim,onceleri ben dua okurdum dualar ederdim hayatimda mucizeler gerceklesirdi,simdi falcilara sardim hersey ters gidiyor,hersey daha da berbad oldu

Bak bunu demek istiyorum işte, belki ben de o dönem fal yerine dualara yönelseydim şu an her şey daha farklı olacaktı. Bir taraftan fal baktırıp diğer taraftan olsun diye dua etmek çok saçma oluyodu. Ki sonunda da olmadı.

Biraz ara ver en azından, ya da baktıracaksan bile fala göre yaşama, fala göre şartlama kendini.

Estağfurullah canım amacımız zaten burda yaşadıklarımızi paylasmak değil mi?
Doğru söylüyorsun ben kalktım bi falcının evine gittim.
Hani çok şükür bişey olmadı ama yaa olsaydı.
Haberlerde izleyip duyuyunca hiç mi akıl yok derdimm .
Online baktırdım yetmedi telefon da baktırdım.
Evetttt galiba benim için bitti çünkü artık baktırmak isteğim yokk çok şükür.

Var olan gerçeği görüyorum artık.

ve ayrica son bir haftadir bunu dusunuyorum elimden geldigince de uygulamaya calisiyorum.
saldim cayira modunda ilerliyorum gelicek adam gelir seven adam sevdigini secer bu saatten sonra ne donen adamdan hayir gelir ne de benden . hadi karsimizdaki kendini toparladi geldi.e bizi kim toparlayacak sevilmeyecek geregi olmayan adamlari seviyoruz sonra kendimde dahil salak salak falci pesinde kosuyoruz. sonuc bir ayda unutup hayatimiza bakmamiz gerekirken biz sigir gibi oturup beklerken adamlar vur patlasin cal oynasin
seven adam kimseyi takmaz catir catir gelir
negatif konusmus olabilirim ama gercekleri kabuletmememiz problem.
problem vazgecmek istemememiz ki coktan vazgecilmisken
herkesin hakkinda hayirlisi insallah

bir gunde 4 falciya gittin diye sucluyorsunuz,sevdigim ve beni deli gibi seven insani ailesi zorla evlendiriyor akrabasiyla ya,ne yapayim elimden hicbisi gelmiyor
Canım seni suçlamıyoruz yanlış anlama seni suçlasak biz niye fal baktırıyoruz o zaman, kendimizle çelişmek olur . Ben senin için gerçekten üzüldüm bende aynı şeyleri yaşıyorum emin ol anlıyorum. Sadece kendini harap etme bu kadar yoksa istediğin kadar falcılara git kimsenin haddine değil seni yargılamak.

Eyleme baktırdım kızlar bu sefer karlımdaki kişinin adına baktırdım onun düşüncesini anlatsın diye ilkine göre fal tutarlı her an arayabilir diyo kasım sonu gibi dedi bakalım düşüncesinde yüzük var çok ani olcak dedi aynı şeyi yiğitte sölemişti beklemeye devam yani:)

birinden daha kasim sonu yuzukle geliyor diye duyarsam ascam kendimi
hayir hepsi hepimizeayni seyleri nasil tutturuyor bi de alakasiz alakasiz insanlar diyenler

Bu arada dün dedim ya tuba'ya baktırdım diye . Dedi ki gelecek bak eminim. Bende dedim ki hayır çok inatçı hayatta gelmez. Ben ne adamlar gördüm herkesin kedine göre inadı vardır, isteyen ADAM gelir zaten. Gerçekten arkadaşlar biz falcı falcı gezip duruyoruz bir umut bekliyoruz ilişkilerimiz için ama onlar ne yapıyor? Yıpratmayalım kendimizi, birbirimize destek olmak adına yazıyorum yoksa ben her gün kendine acıyorum bu durumu kendime yaşattığım için. Umarım hepimizin yüzü bir an önce güler.

aslinda falcilara gitmek nekadar anlamsiz bisey kizlar,ani ve gecmisi kendimiz de biliyoruz zaten,gelecegi de bekleyip gorecegiz ne oldugunu yani ne anlami var bu kadar para dokmenin,en iyisi unutmak ve yoluna devam etmek yoksa bu fal isinin sonu kotu olacak hem tarot baktirmak cok gunah ya dinden ALLAHdan duadan da uzaklasiyoruz

tabı kendımıze bu kotuluklerı yaparken bır yandan da falcıları zengin ediyoruz :)

aynen bi an once bu hastaliktan kurtulup yolumuza devam etmemiz lazim

ben gecen hafta eyleme baktırdım bıde bu hafta aptal gibi kayserıli kadına baktırdım oda herkese aynı seyı demıs adamda buyu var diye kımseye baktırmıcam artık hep bosa giden paralar. hele rozaya verdıgım paraya nasl acıyorum aslında parasından degıl o kadar yalancı bı kadına baktırdım dıye burada asyayla konustm meger kadın oymus hala aklıma gelıyo :)

Bilmiyorum ya bnde fala bu kdr takılı kaldıpım için sinir oluyorum kendime of ya kurtulalım şu illetten

bana da 2li bir vakıt dedı 2 hafta ya da 2 ay ıcınde gelıcek dedı. gecen hafta bugun baktırdım 1 hafta oldu bakalım dedıgı cıkacak mı ?

bana da 2li bir vakıt dedı 2 hafta ya da 2 ay ıcınde gelıcek dedı. gecen hafta bugun baktırdım 1 hafta oldu bakalım dedıgı cıkacak mı ?
Bana da ay basinda baktirdigimda 2 saat 2 gun 2 hafta ayin 2si 12si dikkat demisti sonra ayin 20si oldu tik olmadi yarin 22si hic sanmiyorum dogruya dogru ne diyeyim

Bana da ay basinda baktirdigimda 2 saat 2 gun 2 hafta ayin 2si 12si dikkat demisti sonra ayin 20si oldu tik olmadi yarin 22si hic sanmiyorum dogruya dogru ne diyeyim

kımısıne cıkıyor kımısıne cıkmıyor artık enerjı işi kısmını geçip sallıyorlarda tutuyor mu desem ya da hıslerının ıyı oldugu zamanlar var o zaman denk gelırsen tutuyor sonra sureklı baktıktran snra tutmuyor mu desem bılemedım.

valla bisi diyim mi ben buraya yazana kadar ne dediyse cikti ondan sonra cikan seyler oldu ama son 2 faldan sifira sifir
simdi fallari yazdiklarimi hem okuyorum hem atiyorum ekimin 13 unde baktirdigim falda cikanlar olmus en son ondan sonrasi bitik

Tatlim 3 kere baktirdim eyleme 15 gun icinde

ayni seyler hep iki vakit ikili vakit bak gorursun vakti ramak kaldi
hayir simdi kendime sinirleniyorum ben ne ara bu kadar salak bir kadin oldum
ciktim ya
Ya kisa vadeyi ozellikle soyluyor bence daha cok baktiralim diye bi de karisik gunluk konulari da araya koyuyor ki olasilik artsin valla boyle dusunuyorum yoksa ben de isterdim farkli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…