ben artik bu fal meselesine son vermeye karar verdim,onceleri ben dua okurdum dualar ederdim hayatimda mucizeler gerceklesirdi,simdi falcilara sardim hersey ters gidiyor,hersey daha da berbad oldu
Öyle akıl vermek değil amacım, gerçekten. Ben o kadar yıprandım ki bu fal yüzünden. Güzel bir şey duyabilmek için kalktım en saçma yere bile gittim. Arka bölmelerde perde arkasında fal baktıran adamların yanına bile gittim. Kim vurduya gidecektim neredeyse :) Maddi manevi çöktüm. Keşke gerçekten elime bir şey geçseydi de bunları yazmak zorunda kalmasaydım.
Haklısın, kim ne derse desin bazı şeyler tecrübeyle daha iyi anlaşılıyor. Yine de belki benim kadar vahim durumda olmazsınız, sizin fallarınız çıkar :) Eğer sizin için hayırlısı oysa çıksın da zaten :)
Canım seni suçlamıyoruz yanlış anlama seni suçlasak biz niye fal baktırıyoruz o zaman, kendimizle çelişmek olur . Ben senin için gerçekten üzüldüm bende aynı şeyleri yaşıyorum emin ol anlıyorum. Sadece kendini harap etme bu kadar yoksa istediğin kadar falcılara git kimsenin haddine değil seni yargılamak.bir gunde 4 falciya gittin diye sucluyorsunuz,sevdigim ve beni deli gibi seven insani ailesi zorla evlendiriyor akrabasiyla ya,ne yapayim elimden hicbisi gelmiyor
birinden daha kasim sonu yuzukle geliyor diye duyarsam ascam kendimiEyleme baktırdım kızlar bu sefer karlımdaki kişinin adına baktırdım onun düşüncesini anlatsın diye ilkine göre fal tutarlı her an arayabilir diyo kasım sonu gibi dedi bakalım düşüncesinde yüzük var çok ani olcak dedi aynı şeyi yiğitte sölemişti beklemeye devam yani:)
aslinda falcilara gitmek nekadar anlamsiz bisey kizlar,ani ve gecmisi kendimiz de biliyoruz zaten,gelecegi de bekleyip gorecegiz ne oldugunu yani ne anlami var bu kadar para dokmenin,en iyisi unutmak ve yoluna devam etmek yoksa bu fal isinin sonu kotu olacak hem tarot baktirmak cok gunah ya dinden ALLAHdan duadan da uzaklasiyoruz
aynen bi an once bu hastaliktan kurtulup yolumuza devam etmemiz lazimtabı kendımıze bu kotuluklerı yaparken bır yandan da falcıları zengin ediyoruz :)
aynen bi an once bu hastaliktan kurtulup yolumuza devam etmemiz lazim
Kasım sonu yüzük demedi arıcak dedi 2 vakit dedi daha doğrusu kasım sonu gibi olabilir dedibirinden daha kasim sonu yuzukle geliyor diye duyarsam ascam kendimi
hayir hepsi hepimizeayni seyleri nasil tutturuyor bi de alakasiz alakasiz insanlar diyenler
Bilmiyorum ya bnde fala bu kdr takılı kaldıpım için sinir oluyorum kendime of ya kurtulalım şu illettenKasım sonu yüzük demedi arıcak dedi 2 vakit dedi daha doğrusu kasım sonu gibi olabilir dedi
Bilmiyorum ya bnde fala bu kdr takılı kaldıpım için sinir oluyorum kendime of ya kurtulalım şu illetten
Bana da ay basinda baktirdigimda 2 saat 2 gun 2 hafta ayin 2si 12si dikkat demisti sonra ayin 20si oldu tik olmadibana da 2li bir vakıt dedı 2 hafta ya da 2 ay ıcınde gelıcek dedı. gecen hafta bugun baktırdım 1 hafta oldu bakalım dedıgı cıkacak mı ?
Bana da ay basinda baktirdigimda 2 saat 2 gun 2 hafta ayin 2si 12si dikkat demisti sonra ayin 20si oldu tik olmadiyarin 22si hic sanmiyorum dogruya dogru ne diyeyim
valla bisi diyim mi ben buraya yazana kadar ne dediyse cikti ondan sonra cikan seyler oldu ama son 2 faldan sifira sifirkımısıne cıkıyor kımısıne cıkmıyor artık enerjı işi kısmını geçip sallıyorlarda tutuyor mu desem ya da hıslerının ıyı oldugu zamanlar var o zaman denk gelırsen tutuyor sonra sureklı baktıktran snra tutmuyor mu desem bılemedım.
Tatlim 3 kere baktirdim eyleme 15 gun icindekımısıne cıkıyor kımısıne cıkmıyor artık enerjı işi kısmını geçip sallıyorlarda tutuyor mu desem ya da hıslerının ıyı oldugu zamanlar var o zaman denk gelırsen tutuyor sonra sureklı baktıktran snra tutmuyor mu desem bılemedım.
Ya kisa vadeyi ozellikle soyluyor bence daha cok baktiralim diye bi de karisik gunluk konulari da araya koyuyor ki olasilik artsin valla boyle dusunuyorumayni seyler hep iki vakit ikili vakit bak gorursun vakti ramak kaldi
hayir simdi kendime sinirleniyorum ben ne ara bu kadar salak bir kadin oldum
ciktim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?