İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar 15 gun ıcınde 3 kere aynı kısıye baktırmak olmaz zaten ne kdr sey farkedebilir ki paranıza yazık.
ben bi gecen hafta baktırdım bır daha baktırmam zaten eyleme ılkını bilenler snrasını bılmıyor bence duruma gore sallıyorlar.
catist78 bende kendımı salak gibi hissettim su roza ve kayserılı kadına hemen atlamam nasıl oldu dıuorum hala kendı kendıme. dolandırıcılarla muhattap oluyoruz şaka gibi..

Ufak ufak dedikleri cikinca gaza gelip baktiriosun iste... Bi de 2.hep baktiririm teyit tutarlilik icin :) mesela tugba 2de kaldi bende

bana da 2li bir vakıt dedı 2 hafta ya da 2 ay ıcınde gelıcek dedı. gecen hafta bugun baktırdım 1 hafta oldu bakalım dedıgı cıkacak mı ?

Bana da ay basinda baktirdigimda 2 saat 2 gun 2 hafta ayin 2si 12si dikkat demisti sonra ayin 20si oldu tik olmadi yarin 22si hic sanmiyorum dogruya dogru ne diyeyim

kızlar, bana da 2 li bi vakit, 12, 20, 22 en geç 2si dedi...snırım hepimize aynı şeyi demiş

Kizlar bu arada ne dersem diyim şu büyü olayi benim kafama takildi. Buradan sagolsun 2 arkadastan tavsiye aldim.
Birisi kartalda huseyin dede diye biriymis unlu biri roportajlari fln var arastirdim netten
Ikinciside gaziosmanpasa pazaricinde fatma hoca diye biri. Bu ikisine gidicem pazartesi.
Aranizda daha once gitmis ya da duymus olanlar var mi merak ettim?

valla bisi diyim mi ben buraya yazana kadar ne dediyse cikti ondan sonra cikan seyler oldu ama son 2 faldan sifira sifir
simdi fallari yazdiklarimi hem okuyorum hem atiyorum ekimin 13 unde baktirdigim falda cikanlar olmus en son ondan sonrasi bitik
Genelde bütün falcılarda böyle olur, ilk fal tutar sonrasında ezbere bağlarlar pek tutmaz.

dün moderatör tarafından uyarı geldi cin,büyü,hoca vb konuların kapatılması ile ilgili. iyiki de geldi. rahatsızlık veriyor çünkü. müsamaha gösterilirse güzel olur :)

dün moderatör tarafından uyarı geldi cin,büyü,hoca vb konuların kapatılması ile ilgili. iyiki de geldi. rahatsızlık veriyor çünkü. müsamaha gösterilirse güzel olur :)

Gormedim o uyariyi ya. Merak edip sordum sadece gidenler varsa tavsiyede bulunur belki diye. Oyle cok rahatsizlk vericek bi soru degil. En fazla bakar gecersin.

Ve hanımlar lütfen Büyü, hoca, cin, peri gibi konulara girmeyiniz, fal ve falcılar için açıldı bölüm ve konular.

görmediğini bilmiyordum. bana rahatsızlık verdiğinden değil, moderatör uyardı diye söyleme gereği duydum, yoksa istediğin kadar konuşabilirsin :) rahatsızlık kısmı benim fikrimdi sadece.

Ben de bi sure fal olayıni kapattim ama tum falcilarin telini silmek cok buyuk karar valla helal olsun:)

Kızlar slm,kayserili gülay bunu iletmemi istedi

Eklentiler

• image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 173
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…