Ben öyle anlamadım...parası iade olan yazsın lütfen, biz de bilelimParanizi iade edio istee.. cok icime oturmustu o 80 lira.. dogru bi sey yapti kadin sonunda..
sanırım..ne yazıyorsa o :)Gercekten mi?? Baktiran herkesn parasini mi yolluycak??
anlamayacak bişey yok ki,kadının yazısını resimledim..Anlayan var mı??
:):)Ya ben anlamadim acikcasi
aynen iade ediyorParanizi iade edio istee.. cok icime oturmustu o 80 lira.. dogru bi sey yapti kadin sonunda..
Ay almıyım, saolun bilgilendirme icin. Bir tane de üçvakit cafede didem varmış. Deneyebilirim onuVe hep kaça kaybolan tel no değişen
AradığınıZDA açmayab falıda çıkmayan didem
evet didemi boşverAy almıyım, saolun bilgilendirme icin. Bir tane de üçvakit cafede didem varmış. Deneyebilirim onu
O kadının kendi rahatsızselam arkadaşlar, biraz evvel kadıköy sevgi cafe sevgi terzi'nin yanindan ayrildim. Tavsiye ediyorum. Gelecek konusunda cikar mi bilmem ama isim vererek baktı beni urpertti. Varliklarla baktigindan eminim çünkü kadini cok rahatsiz ettiler.
O kadının kendi rahatsızbana dediği tek birşey bile çıkmadı
Evet bildi canım ben hemde su falı baktırmıştımPeki geçmiş ve ani bildi mi?
Ben Tarot baktirdim ama karta bakmiyo ki. Canim geleceği Rabbim bilir ama benim merak ettiklerim an ve gecmisle alakaliydi bana iyi geldi. Ayrildigim kişinin ismini soyledi sonra da annesinin adini söyledi. Sizi bu ayirmis dedi. Evet oyle birsey vardi ama inanmak istemiyordum dogruymus.Evet bildi canım ben hemde su falı baktırmıştım
selam arkadaşlar, biraz evvel kadıköy sevgi cafe sevgi terzi'nin yanindan ayrildim. Tavsiye ediyorum. Gelecek konusunda cikar mi bilmem ama isim vererek baktı beni urpertti. Varliklarla baktigindan eminim çünkü kadini cok rahatsiz ettiler.
Ben de sinir olmuştum o kadına, iyi saçmaladı, depresyona soktuO kadının kendi rahatsızbana dediği tek birşey bile çıkmadı
Yeni isimler lazım
Bi de eylemde patlayan fallarıda yazalım çıkanlar kadar. En son topluca onu denedik. Bizde özelle ilgili bi gelişme henüz yok. Sizde durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?