İstanbul'da Fal - Falcılar

ben bitirdim artik bu fal isini,gecmisi ve ani en iyi yorumlayan en iyi falci bile adam aralikta donecek diyor ya nasil donecek adamin dugunu,artik bosuna umutlanmak istemiyorum,fal baktirmaya son,bir az aci cekerim aglarim sizlarim,3 ay 5 ay 1 yil 3 yil ama en azindan bosuna umut icinde beklemem sora eniden ayaga kalkarim,

selam arkadaşlar, biraz evvel kadıköy sevgi cafe sevgi terzi'nin yanindan ayrildim. Tavsiye ediyorum. Gelecek konusunda cikar mi bilmem ama isim vererek baktı beni urpertti. Varliklarla baktigindan eminim çünkü kadini cok rahatsiz ettiler.

O kadının kendi rahatsız bana dediği tek birşey bile çıkmadı

Evet bildi canım ben hemde su falı baktırmıştım
Ben Tarot baktirdim ama karta bakmiyo ki. Canim geleceği Rabbim bilir ama benim merak ettiklerim an ve gecmisle alakaliydi bana iyi geldi. Ayrildigim kişinin ismini soyledi sonra da annesinin adini söyledi. Sizi bu ayirmis dedi. Evet oyle birsey vardi ama inanmak istemiyordum dogruymus.

O kadının kendi rahatsız bana dediği tek birşey bile çıkmadı
Ben de sinir olmuştum o kadına, iyi saçmaladı, depresyona soktu

Yeni isimler lazım
Bi de eylemde patlayan fallarıda yazalım çıkanlar kadar. En son topluca onu denedik. Bizde özelle ilgili bi gelişme henüz yok. Sizde durum ne

Bana 2 hafta icerisinde ya da 2 ay icersinde gelecek dedi 1 hafta oldu bakalim gelirse yazicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…