Bende de ufak 2 sey disinda cikan yok eylemdenbi de eylemle ilgili sunu dusunuyorum olumlu olacagini dusundugumuz seylerle ilgili olumsuz, olumsuz dusunduklerimizle ilgili olumlu soyluyor sanki... Ben ve tanidigim iki kiside boyle oldu. Buradaki yorumlardan cogunlukta boyle olabilecegini dusunuyorum ne yazik ki
Yine cok baktirmanin dezavantaji olmus olabilirYok ya boyle bi stratejisi oldugunu sanmiyorum cunku ben onu aradim isim anne ismi ve medeni durum bilimi verdim direk konuya girdi şoyle olcak vs diye hic olumlu ya da olumsuz dusundugumu hissettirecegim bi cumle bile kurmadim.
Bide bana baktıpı fallarda sen aramıcanı düşünüyosun ama gelicek dedi yani bnm olumsuz düşünceme göre söleseydi sanırım aramaz derdiYok ya boyle bi stratejisi oldugunu sanmiyorum cunku ben onu aradim isim anne ismi ve medeni durum bilimi verdim direk konuya girdi şoyle olcak vs diye hic olumlu ya da olumsuz dusundugumu hissettirecegim bi cumle bile kurmadim.
Madem hakkı 40 lira niye 80 lira alıyomuş sormazlarmı adamaKonustum da yarisini iade edioms.. yarisi da harcadgm vakit bnm hakkim dedi
Bide bana baktıpı fallarda sen aramıcanı düşünüyosun ama gelicek dedi yani bnm olumsuz düşünceme göre söleseydi sanırım aramaz derdi
Ben begendim canlar. Gelecegi hangi falci tutturuyor ki? Ani bilmesi bana kafi geldi.Ben de sinir olmuştum o kadına, iyi saçmaladı, depresyona soktu
Bana da sen herşey bitti zannediyorsun ama gelecek dedi...gelen giden yok tabiiBide bana baktıpı fallarda sen aramıcanı düşünüyosun ama gelicek dedi yani bnm olumsuz düşünceme göre söleseydi sanırım aramaz derdi
Madem hakkı 40 lira niye 80 lira alıyomuş sormazlarmı adama
Iste bana oyle yapmisti, olumlu dusundugume olumsuz, olumsuza olumlu iddiayla geliyor demek istedigim belki de tesadufturBide bana baktıpı fallarda sen aramıcanı düşünüyosun ama gelicek dedi yani bnm olumsuz düşünceme göre söleseydi sanırım aramaz derdi
Hayırlısı ya çokta takılmamak lzm fal mevzularınaBana da sen herşey bitti zannediyorsun ama gelecek dedi...gelen giden yok tabii
Ya Allahin duasini okucak ki oda şaibeli okuyup okumayacagi. Sirke seker fln gondericekmis 1000tl istiyor. Baktirdigima bin pisman etti.
Yok artık ya para kaptırmayın bu tarz şeylere yazık günah yaIste bana oyle yapmisti, olumlu dusundugume olumsuz, olumsuza olumlu iddiayla geliyor demek istedigim belki de tesaduftur
eylem mi? bana da öyle dediBana da sen herşey bitti zannediyorsun ama gelecek dedi...gelen giden yok tabii
sirke ve şekere siz kendiniz de okursunuz dualarınızı... vermeyin aslaYa Allahin duasini okucak ki oda şaibeli okuyup okumayacagi. Sirke seker fln gondericekmis 1000tl istiyor. Baktirdigima bin pisman etti.
sirke ve şekere siz kendiniz de okursunuz dualarınızı... vermeyin asla
Ben Tarot baktirdim ama karta bakmiyo ki. Canim geleceği Rabbim bilir ama benim merak ettiklerim an ve gecmisle alakaliydi bana iyi geldi. Ayrildigim kişinin ismini soyledi sonra da annesinin adini söyledi. Sizi bu ayirmis dedi. Evet oyle birsey vardi ama inanmak istemiyordum dogruymus.
Sevgi terzi canim. Telefonda bakiyor mu bilmem ama web sitesinden nosunu alıp sorabilirsin.Canim kim bu sana bunlari soyleyen. Telefonda bakiyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?