İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende de ufak 2 sey disinda cikan yok eylemden bi de eylemle ilgili sunu dusunuyorum olumlu olacagini dusundugumuz seylerle ilgili olumsuz, olumsuz dusunduklerimizle ilgili olumlu soyluyor sanki... Ben ve tanidigim iki kiside boyle oldu. Buradaki yorumlardan cogunlukta boyle olabilecegini dusunuyorum ne yazik ki

Yok ya boyle bi stratejisi oldugunu sanmiyorum cunku ben onu aradim isim anne ismi ve medeni durum bilimi verdim direk konuya girdi şoyle olcak vs diye hic olumlu ya da olumsuz dusundugumu hissettirecegim bi cumle bile kurmadim.

Yok ya boyle bi stratejisi oldugunu sanmiyorum cunku ben onu aradim isim anne ismi ve medeni durum bilimi verdim direk konuya girdi şoyle olcak vs diye hic olumlu ya da olumsuz dusundugumu hissettirecegim bi cumle bile kurmadim.
Yine cok baktirmanin dezavantaji olmus olabilir

Bide bana baktıpı fallarda sen aramıcanı düşünüyosun ama gelicek dedi yani bnm olumsuz düşünceme göre söleseydi sanırım aramaz derdi

Bide bana baktıpı fallarda sen aramıcanı düşünüyosun ama gelicek dedi yani bnm olumsuz düşünceme göre söleseydi sanırım aramaz derdi

Evet bende dusuncemize gore cevap verdiigni sanmyorum cunku ben bi dusunce dile getirmemistim. Ama 1 kere baktirdim diger kisiler 3 4 kere baktirdigi icin artik kadin mevzuyu biliyor ona gore kendi yorumunu katmis olabilir

Bana da sen herşey bitti zannediyorsun ama gelecek dedi...gelen giden yok tabii

Iste bana oyle yapmisti, olumlu dusundugume olumsuz, olumsuza olumlu iddiayla geliyor demek istedigim belki de tesaduftur

Kızlar seda turanı duyan varmı instagramda gördüm osho , çin tarotu bakıyomuş iddialı geldi bana bilen varmı???

Canim kim bu sana bunlari soyleyen. Telefonda bakiyormu

avrupa yakasında ya da bağdat caddesinde önerebileceğiniz iyi falcı var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…