İstanbul'da Fal - Falcılar

evet aslinda ani ve gecmisi cok guzel bildi o yuzden korkuyorum gelecek de cikacak diye

Ben topraga baktirmadim orada murata baktirmistim 2 ay once falan.
Ama toprak icin kendi arkadasim da burada da bikac kisiden cikmadi dendigini okumustum. Fazla takma o kadar ya bakirkoyde cafe falcilari cok saglam degil bence. Bide herkes ani ve gecmisi biliyor olagan bi durum :)

Canım benim geçmişimi ve anımı bilipte geleceğimi bilmeyen çok falcı oldu merak etme dert etme bugüne kadar bütün falın çıktı mı, hayır çıkmadı o yüzden kafanı yorma

Ben atakoy cansuya gitmistim 3 ay once oturdugum gibi gecmisimi takir takir saymaya basladi snaki benimle yasamis gibiydi şok olmustum cidden ve 4 kiz gitmistik 4umuzde sok olmustuk. Ama gelecek icin verdigi tarihin uzerinden 2 ay gecti ne bana ne de diger arkadaslarima dedigi 1 sey bile cikmadi
Ayni sekilde mandal da murat sahinede baktirmistim takir takir saydi oda herseyi ama onun da verdigi tarihin uzerinden baya bi gcti baska seylerde demisti hicbirisi cikmadi artik gecmisi ve ani bileni onemsemiyorum :)

Hangi falına baktırdın canım çıkar belkide uzun zamanmı verdi bilinçaltı falan ilgimi çekti benim
Osho baktırdım,yani verdiği tarihler ocak şubat eğer çıkarsa çok iyiydi diyebilirm.ama durumumu falan iyi anlatmıştı.bende instagramdan görüp baktırdım ama gerçekten çıkan birinden duysak daha inandırıcı olcak gibi o oaylaştığı mesajlar beni cezbetmişti sonra acaba reklam amaçlımı diye düşünmeye başladım

Aynen benimde geçmişimi ve anımı genellikle hepsi biliyor böyle şok oluyorum sonra bakıyorum çıkmamış valla geleceği bilen çok zor bulunuyor

Ya kizlar bildigim kadariyla osho zen tarotu suani anlatir gelecekten haber veren bisey degildir. Zaten normal tarottan acayip farkli bende de var osho zen kartlari ama bilemiyorum tabi o kadin kadar prof. Degilim. Ama mesela normal tarot ya da katina gelecekten haber veriyorda osho zenin gelecekle ne alakasi var bilemedim

Hatta bakin kutusunun uzerinde de yaziyor. Geleneksel tarot gecmis ve gelecek Osho zen suani anlatir diye.

Optimize edici özelliği vardır. Hayatınıza dair hertürden (iş, aşk, aile, sosyal) ilişkiyi %45 e kadar iyileştirir, onarır.

Varsa merak ettiğiniz bir konu ya da kişi ya da partneriniz ya da geçmişte bırakamadığınız biri ve hertür mahremine kadar tespitler yapar size öngörüler verir ve yönergelerde bulunur (böyle cevap verdi bana falcı)
Hatta bakin kutusunun uzerinde de yaziyor. Geleneksel tarot gecmis ve gelecek Osho zen suani anlatir diye.[/QUOTE]

[/QUOTE]

Olabilir ben osho zeni pek bilmiyorum zaten ama bende bi keresinde baktirmistim gelecek icin dedikleri cikmadi osho zenden.
Iyilestirir onarir derken normal kart gibi degil bi nevi meditasyon turunde bisey zaten sende arastirabilirsin kartlari netten. Ama gelecek icin emin olamadim umarim cikar sana :)

[/QUOTE]
Bütün bunları kartların karıştırılma kombinasyonu mu veriyor?üstten 3. Değil 4.kartı seçmişsen,elin ona gitti diye kaderin o mu oluyor,yapmayın kızlar allahaşkına,hadi kahve falında cisim yorumluyorlar neye benzetirlerse,biraz da öngörüleri varsa eyvallahta,o kartlarla açılan fallar nedir ya?

Bütün bunları kartların karıştırılma kombinasyonu mu veriyor?üstten 3. Değil 4.kartı seçmişsen,elin ona gitti diye kaderin o mu oluyor,yapmayın kızlar allahaşkına,hadi kahve falında cisim yorumluyorlar neye benzetirlerse,biraz da öngörüleri varsa eyvallahta,o kartlarla açılan fallar nedir ya?[/QUOTE]
Bende hiç bilmediğim için sordum ama baya iddaalı ve ün yapmış biri galiba biraz pahalı geldi belki ilerde baktırırım ama sadece fal gibi değil meditasyon bilinçaltı gibi bir şey bu anlatılana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…