İstanbul'da Fal - Falcılar

Zaten kart falan seçmiyosun arıyosun o direk başlıyo anlatmaya sana birşey sormuyor örneğin bana direk başladı sen işte koç burcusun özelliğimi falan saydı şöyle bi durumlar olmuş dedi yani ama dedğim gibi gelecek ile ilgili çok net konuştuda ben artık fallara güvenmediğim için ondan beklentim kalmadı

Brn genelde şu kartlarla açılan fallardan bahsediyorum,tarot falan.soru sor diyor,soruyorsun "arayacak mı",şeytan kartı çıktı yok diyor :) komik geliyor bana kart yorumlama işi

Brn genelde şu kartlarla açılan fallardan bahsediyorum,tarot falan.soru sor diyor,soruyorsun "arayacak mı",şeytan kartı çıktı yok diyor :) komik geliyor bana kart yorumlama işi

O sekilde degil aslinda. Ciddi bi sekilde yogunlasip bakarak cekiyorsun karti. Yani elin 3.ye gitti 4.ye gitse baska olacakti durumu yok. Yogunlasmissin ve o karti secmissin. Sonucta rastgele sallamayarak secmiyorsun. Tabi ki inanma meselesi bisey diyemem ben tarota kahveden daha cok inanirim :) sonucta kahve de sekil vs cikabilir ama o kisinin yorumlamasina ve hislerine bagli biraz ama tarot kahveye gore cok daha nettir bazi seylerde.

Neye güvenip bu kadar para isteyebiliyorlar, anlamıyorum.

yok artık
çalışsan verecek misin gerçekten?
Ben fal baktırmam normalde hiç online de baktırıyodum oda hiç tutmuyo bıraktım yani en fazla 20 lira vermişimdir yaniYıldızname falan dikkatimi çekiyo sadece Şu sıra iş konusu vs acayip ikilemde kaldım ne yapıcağımı bilmiyorum baktırılcaksada çok iyi biri olmalı ama gerçekten fiyat fazla

Bundan yaklaşık 10 gün önce (belki daha fazla olmuştur) 2.kez yetere gittim. Söylemiştim burda gideceğimi çünkü mayıs ayında baktırdığım herşeyin kasım ayında çıktığını anlayınca (ses kayıtlarını dinledim). Baktırdığım gün yazmıyorum buraya çünkü her ihtimali düşünüyorum artık. Eğer görürse falcılar vsvs. Yetere gittiğimde baya sıra vardı. Kadın resmen beni hatırlaması imkansız ötesi bir durumken kahve falına baktı. Konuşmaya başladı aynı şekilde ve snra kurdugu bazı cümlelerinde "bunu sana birkez daha söylemiş zaten yeter" dedi. Kadının enerjisi de söykedikleri de bana göre müthişti. Bir önceki falıyla tutarlı oluşu vs vs. Sonra ben yeterin tarotta karşının duygularını karşıdakinin bilinçaltına o an girerek okudugunu duymuştum ve ardından da tarot baktırdım. Bir de kart geçtiğini öğrenince, para kısmını kenara koydum.
Sonra kartta karşımdakinin bana söylediği cümlelerden tutun da hissettiklerime kadar herşeyi tek tek söyledi. Özellikle benim bilgim dahilinde olan bir konuda da aynı şeyleri söyledi. Bu sefer 2 kat beğendim yeteri anlatacağınız. Dedikleri çıkan falcı bulmak zor tavsiye ederim.
Burdan bi arkadaşla tanıştık pen kafede. O damlalar tugbaya da gidicem çok övdüler deyince ben bana da randevu al ardından geliyorum dedim. Oraya da gittim. Ben gittiğimde arkdaş sağolsun adımı yazdırmıştı çok sıra beklemedim. Sonraa anaa bir de ne göreyim burdan bir arkadşla orda karşılaştık S styx09
O da yine burdan başka bir arkadaşla gelmiş. Bildiğin damlalar kafe kadınlarklübü üyeleri çay saati gibi birşey yaşadı
Tugba içşn beni içeri aldılar görür görmez bu mu bakıcak falıma ya dedim gözüm hiç tutmadı. Karşıma geçti sert bi şekilde isim anne adı vs dedi. Sinirlerim tepeme geldi. Sonra falda öyle şeyler söyledi ki bayıldım kadına. Verdiği tarihler bile tutarlıydı. Eğitimle ilgili bildiğim tarihlerdi. Ve o onları da bildi. Aşkla ilgili müthiş karakter analizi var ve kısacası (baya uzattım) ben tuğbaya da yetere de bayılıyorum. Yetere zaten 2.ydi ve tavsiye ediyorum.İkisi de yardımcılarla çalışıyor bence. Lâkin yeter kötü bir enerji bırakmasa da tugba 2 gün agırlık yapıyor gece kabuslar falan gördüm ama umrumda değil. Tugbaya da yetere de tekrar giderim. Tugbada bi kendine aşırı güven havası var evet küstah tabırları başta canımı sıktı ama ben işime bakarım. Tavra takılmama kararı aldım o yüzden ki fal içinde baya samimileştik gülüş cümbüş. Baştaki gibi kalmadı. Yalnız o gün baya atraksiyonluydu her çıkan çıglık atıyor olamaz herşeyi bildi diye. Komediydi :))

Canim bence iyiki kurtulmussun..erkekler o kadar guzel oyuncularki,biz malesef daha saf daha temiz oldugumuz,hislerimizle hareket ettigimiz icin kaniyoruz bu tarz sozlere..sadece sana soylemiyordur,bazi erkeklerin dili oyle guzel laf yapiyorki,istediklerini elde edebilmek icin herseyi soyluyorlar..arkadasim bir cocuk var,onune gelen kiza ayni klise sozleri soyluyor, sahipleniyor kiskaniyor numarasi bile yapiyor..arkalarindan guluyor..evlilik lafi bile ediyor..cok utanmaz erkekler var gercekten..senin bu bahsettigin adam yalama olmus zaten,sevgilisi olmasi bile baskalarina bakmasini degistirmiyor,bence bir tek sen bile olmayabilirsin boyle pesinde kostugu..donup arkana bakma bile..

mary jane o gün ilk ben fenalaştım sonra art arda gittik hahah

Ahah p sen bildiğin çarpılıyodun tekrar tekrar ses kaydı dinlemeler vs ama diğer arkadaşta (sen onun çıkışını görmedin) bütün masalar dönüp baktı oha abi bu kadar olur ben iptal vs deyişine shshsh

Bu arada pen kafede tanıştıgımız arkadaşın kullanıcı adını unuttum o yüzden etiketleyemedim ama o tuğbayı daha cok beğendim demişti msjdan bana. Bu arada bir watsap grubu kuralım artık baya kişi oldu

Hevesinizi kacirmak istemem ama Yeter 2 defa gitmistim,gelecek cikmadi..pembe tablo..Tugbaya daha fazla gittim,hem enerjim bozdu hemde sadece cok kisa gelecek biraz ucundan tutuyor..agzi cok iyi laf yapar ama insanlari bir sekilde oyalayip kendine bagliyor..surekli gider hale geliyorsun ama ortada elle tutulur birsey olmuyor sonnucunda

e kadın döktürünce tekrar dinlememek elde değil tabi

damlalar tugbaya kimbilir kac defa gittim,konustu konustu konustu..soyledigi seyi alsan kendiyle carpsan ikiye bolsen,su online falcilarin bildigi sey kadar bile sonuc cikmaz..eger gelmeyecek asklarinizin gelmesini beklemeye devam etmek istiyorsniz tugba ve yetere gitmeye devam edin..bagimli gibi insanlari oraya baglamak adina bir parca bal calip insnlari uyutuyorlar..damlalardaki tugbada kendini bi bok zannediyor ama hicbirsey degil

iyi de şahsen bana pembe tablo çizmedi bu yüzden sevdim zaten? ki kendisinin çıkan falları da var, genelleme yapmak yersiz

Ben yetere 2.ye gidiyorum sanırım enerjiler uyuştu canım. Ben mayıs fallarımı dinlerken yeterin verdiği tarihleri (2 tanesi agustos 1 tanesi eylül diğeri de ekim) 4ü de çıktı. Hem ses kaydı dinledim hem deftere geçirmiştim o defteri bulup okudum. Ama burdan bi arkdşla orda tanıştık demiştim ya o da mesela tugbayı beğendi daha cok. Yeter pembeci geldi dedi. Demek ki herkese uymuyor her falcı. Yeteri beklerken bi kadın geldi her hafta gelirim ben dedi. Partilerle ilgili dahi kim seçilicek bilmiş hatta kadın malum parti seçilemez diye bahse girmiş. Kaybetceksin o bahsi malesef, demiş. Hem de msjdan yazmış bunu. Onlar baya samimilerdi.

Tuğbayı bekleyip görücez ama bir dediği çıktı şimdiden. Diğerleri bakalım ne olucak. Bi arkdşa olumlu olumsuz karışık, bir diğerine de olumsuz konuştu bana olumsuz konuştugu noktalar da vardı mesela benim herşeyi kafama takmam ve olmayan şeyleri oluyomuş gibi tahminler edip kendimi üzmem. "Bu aptal saptal düşünceleri bırak artık" dedi .d.d

iyi de şahsen bana pembe tablo çizmedi bu yüzden sevdim zaten? ki kendisinin çıkan falları da var, genelleme yapmak yersiz
yani canim ben acikcasi tugbaya tepkiliyim,neden dersen beni kac ay olmayacak bir herif icin oyaladi oyaladi..en sonundada bakti bir halt cikmayacak,cark etti..bu heriften birsey cikmaza dondu.. e kardesim ben sna bastan beri bunu dedim zaten,o herifle benim arami yap diye sana gelmedimki,kendin sokuysun yok yere aklima sonrada olmayinca cark ediyorsun..ayrica hareket tarzida hic hos degil,,kendini goren iliskilerde super basarili,tum erkekleri pesinden kosturuyor sanir..kelin ilaci olsaymis..o kadar havaya girecek bir falci degil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…