yani canim ben acikcasi tugbaya tepkiliyim,neden dersen beni kac ay olmayacak bir herif icin oyaladi oyaladi..en sonundada bakti bir halt cikmayacak,cark etti..bu heriften birsey cikmaza dondu.. e kardesim ben sna bastan beri bunu dedim zaten,o herifle benim arami yap diye sana gelmedimki,kendin sokuysun yok yere aklima sonrada olmayinca cark ediyorsun..ayrica hareket tarzida hic hos degil,,kendini goren iliskilerde super basarili,tum erkekleri pesinden kosturuyor sanir..kelin ilaci olsaymis..o kadar havaya girecek bir falci degil bence
yani canim ben acikcasi tugbaya tepkiliyim,neden dersen beni kac ay olmayacak bir herif icin oyaladi oyaladi..en sonundada bakti bir halt cikmayacak,cark etti..bu heriften birsey cikmaza dondu.. e kardesim ben sna bastan beri bunu dedim zaten,o herifle benim arami yap diye sana gelmedimki,kendin sokuysun yok yere aklima sonrada olmayinca cark ediyorsun..ayrica hareket tarzida hic hos degil,,kendini goren iliskilerde super basarili,tum erkekleri pesinden kosturuyor sanir..kelin ilaci olsaymis..o kadar havaya girecek bir falci degil bence
Canim Yeter bende ani falan bildi,ama gelecek icin hic birseyim olamayan bir adamla 2 ay sonra sana evlilik teklif edecek diye iddia edince olay koptu,gecen yilbasiydi bu dusun..Ben yetere 2.ye gidiyorum sanırım enerjiler uyuştu canım. Ben mayıs fallarımı dinlerken yeterin verdiği tarihleri (2 tanesi agustos 1 tanesi eylül diğeri de ekim) 4ü de çıktı. Hem ses kaydı dinledim hem deftere geçirmiştim o defteri bulup okudum. Ama burdan bi arkdşla orda tanıştık demiştim ya o da mesela tugbayı beğendi daha cok. Yeter pembeci geldi dedi. Demek ki herkese uymuyor her falcı. Yeteri beklerken bi kadın geldi her hafta gelirim ben dedi. Partilerle ilgili dahi kim seçilicek bilmiş hatta kadın malum parti seçilemez diye bahse girmiş. Kaybetceksin o bahsi malesef, demiş. Hem de msjdan yazmış bunu. Onlar baya samimilerdi.
Tuğbayı bekleyip görücez ama bir dediği çıktı şimdiden. Diğerleri bakalım ne olucak. Bi arkdşa olumlu olumsuz karışık, bir diğerine de olumsuz konuştu bana olumsuz konuştugu noktalar da vardı mesela benim herşeyi kafama takmam ve olmayan şeyleri oluyomuş gibi tahminler edip kendimi üzmem. "Bu aptal saptal düşünceleri bırak artık" dedi .d.d
canim zaten adamin tavirlarindan belliydi bir halt cikmayacagi,soyluyordu ya yok o herif netlesmez falan filan..boyuna yok seviyor,korkuyor vs vs..g.zekalisen olumsuz olacağını biliyordun da tuba'nın da mı öyle konuşmasını istemiştin en baştan?
Canim Yeter bende ani falan bildi,ama gelecek icin hic birseyim olamayan bir adamla 2 ay sonra sana evlilik teklif edecek diye iddia edince olay koptu,gecen yilbasiydi bu dusun..
Tugba konusunda ise,dedikleri cikmiyor degil,ama oyle minik minik seyler cikiyorki mesela evet dedigi zamanda adamdan bir ses cikiyor ,yada birsey oluyor..o da 1 aylik donem sadece..ama iyi bir falci olsaydi,adam seni 1 aya aricak vidi vidi diye kisa donem bilgiler verip verip beni oraya baglayip zamanimi bosa harcatacagina,beni uyarirdi bak bu adam seni arayacak ama bunla birsey olmaz arasa bile vs diye..Ya falalem oguzhan bile 10 satirlik kahve falinda soyledi bunu bana,ustelik yeni tanisacagim insani,nasil tanisacagimi,ozelliklerine varana kadar..sen kimsinki havaya giriyorsun o kadar ya.. alti ustu g.tu boklu bir cafe falcisisin ustelik superde bilemeyen..birde insanlara ustten bakip akil vermiyormu..hey allam
canim zaten adamin tavirlarindan belliydi bir halt cikmayacagi,soyluyordu ya yok o herif netlesmez falan filan..boyuna yok seviyor,korkuyor vs vs..g.zekali
canim adama zaten bel baglamadim,aramda birsey de yok adam akilli..ara sira arayan bir herif,tugbanin isi..ben tugba dedi diye adamimi bekledimki,kactane iliski yasadim o arada :) ama tugbayi bildigim icin simdi burada boyle cok birsey biliyormus gibi algi yaratilmasin..isin bu tarafida varcanım tamam da adamı en iyi tanıyan sensin, bu kadar fala bel bağlayıp tugba'nın tavsiyesine ihtiyacın olmamalıydı? neyse ne demişler fala inanma, falsız kalma
canim adama zaten bel baglamadim,aramda birsey de yok adam akilli..ara sira arayan bir herif,tugbanin isi..ben tugba dedi diye adamimi bekledimki,kactane iliski yasadim o arada :) ama tugbayi bildigim icin simdi burada boyle cok birsey biliyormus gibi algi yaratilmasin..isin bu tarafida var
neyse ya isteyen baktirsin,gorsun mudavimi de olabilir..ben sadece basima geleni paylasip uyarmak istedim,herkes ozgur tabiki..insanlar bazi seyleri kendileri tecrube etmeden anlayamazlar..sonucta bende gittim zamaininda kac kere..ama benden yasca buyugum belki bir cogunuzdan,bir ablaniz olarak tavsiye..fal baktirmaniza sebep olacak adamdan birsey cikmaz..birseyler olacaksa, ve dogruysa oyle gumbur gumbur oluyorki hemde karsilikli oluyor..dogru adam zaten falcilara gitmenize sebep olmaz
canim ben tugbayi cikmadi diye degil bazi seyleri dogru olmayacagini bildigi halde sirf kendine baglamak,bosa umutla oraya baglamak icin kasitli yaptigini dusunuyorum..iyi niyet algilamiyorum ondan,bu biryerde kotuluktur..zaten dedigim gibi kisa donemli cikiyordu dedikleri,cikiyorduki gidiyordum boyuna..ama sonuc hayal kirikligiben andaç örneğini veriyorum hep mesela, genelleyerek eleştirmiyorum. başkalarına çok çıkan falı var ama bana çıkmadı. bana çıkmadı diye adamı komple eleştirmem, benim eleştiri stilime tarz. bana çıkmadı diye başkalarına çıkmayacak diye bir şey de yok mesela.
canim ben tugbayi cikmadi diye degil bazi seyleri dogru olmayacagini bildigi halde sirf kendine baglamak,bosa umutla oraya baglamak icin kasitli yaptigini dusunuyorum..iyi niyet algilamiyorum ondan,bu biryerde kotuluktur..zaten dedigim gibi kisa donemli cikiyordu dedikleri,cikiyorduki gidiyordum boyuna..ama sonuc hayal kirikligi
Dedigim gibi herkesin kendi secimi,begeneni olabilir..gecen sene belki bende burda methedebilirdim..ama su oguzhan kadar birseyi diyemedi ya,hemde kac kez gittigim halde,ustune birde kustah tavirlari..almiyayim kalsin..cafesinin onunden bile hzila geciyorum valla,o negatif enerjisi gelmesin diye :)tamam ben anlıyorum seni, ama burada herkes öznel yorumunu yazıyor. senin belli ki gelecek olarak olmamış. özellikle bir algı yaratma söz konusu dahi olamaz, kendisi hakkında ta geçmişten beri yazılar var en azından yeni çıkmış biri değil
o cafede sevmedigim birsey de bu iste,sana fal bakiyor,ozel hayatini herkes dinliuor nerdeyse..bir defa tepki vermistim,ben bu insanlarin yaninda anlatmak zorundamiyim diyeAyy bu arada damlalar kafede başımıza gelen bişyi söylicem eğer o şahıslar buraya üyeyse ve okuyolarsa içimde kalmamış olsun sayayım bi güzel
Beni fala aldılar tam. Hemen de yan masada koltuklu uzun bir masa düzinesi var görenler görmüştür. Tabi biz randevuluyuz diye sonradan geldiğimiz halde bize sıra verdiler. Çünkü tuğba özellikle tembih etmiş randevusuzlar erkenden gelse bile beklerler arayan ve önceden randevu alan müşterilerimi öne alın diye. Neyse orda 3lü bir afedersiniz sma görgüsüz betsiz bir grup. Baya topluca sarı kısa saçlı bir kadın (bu arada yaşlı değil kadın) koltuk kısmına oturmuş. Önündeki sandalyelerde de 2 arkadaşı. (Ay keşke burayı okuyo olsalar ya o görgüszler)
Başta o sarı kısa saçlı olanı olmak üzere fal boyunca bizi dinlediler. Sinir krizi gelmişti. Sürekli bakıyolar kafalarını hiç çevirmeden. Falımızın içine girdiler utanmasalar yorum yapcaklar lafa karışıp kız S styx09
Sonradan tuğbayı baya sinir ettiler ve tugba sana arkada biyerde dışarda baktı hatta. Yani bu da böyle bi anım. Aklıma geldi şimdi. Tugbaya kaç kez haber gönderdiler bize ne zaman bakcak vs. Tuğba artık bağırarak aracıya "bakıcam kardeşim sırasını beklesinler" dedi. Valla ben tugba olsam enerjim tutmazdı onlarla. Herneyse okuyolarsa bi daha böyle yapmayın azıcık sabredin biz de deli olmayalmkadın o sinirle bana bi adımı sordu ödüm patladı.
valla ben artik bu fal isini birakip bu hesabimi da kapatmak istiyorum,fala basladiktan sonra hersey ters gitmeye basladi hayatimda,halbuki dualarla ne mucizeler gerceklesmisti...dusundumde bu kadar fal baktirma isi bir tek biz Turk kadinlarindami var acaba..mesela tanidigm Avrupali,Amerikali kadinlari gozumun onune getiriyorum, hic fal ne falan onu bile bilmiyorlar,akillarindan bile gecmiyor oyle birsey..sanirim toplumsal kadin yetistirilme farkindan kaynakli..bizler malesef hayatimizin odagina erkekleri koyuyor,kafayi hep iliskilere evlilige vs takiyoruz..onlara baktigimda daha gucluler,hayatlarinda baka ugraslari var ve o kadarda sallamiyor akisa birakiyorlar..biz niye oyle olmalayimki..mesela Beyonce yi dusunun yada Rihanna. veya anna kournikova..bu kadinlari hic gidip fal baktirirken akliniza getirebilirmisiniz? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?