Hangi konuşmaları canım whatsapp falan mı ? Eğer whatsapp falansa mail at konuşmalarıKızlar iphone da konuşmaları kaydeden bir program bileniniz varmı ?
aynennnvalla ben artik bu fal isini birakip bu hesabimi da kapatmak istiyorum,fala basladiktan sonra hersey ters gitmeye basladi hayatimda,halbuki dualarla ne mucizeler gerceklesmisti...
yalniz bence birseyin olacagi varsa dua mua da gerekmiyor..geriye donup baktigimda, mutlu ask iliskilerimde hep karsilikli aniden baslamis ve benim istedigim kadar hatta daha cok karsi taraf istemis ve cabalamis,pesimde kosup ikna etmeye cabalamis..e erkek sonucta..bizim degil onlarin peste kosmasi gerekki vad etsinler..yoksa boyle dualarla,goz yaslari beklemelerle hicbirsey elde edilmiyor,tecrubeyle sabitvalla ben artik bu fal isini birakip bu hesabimi da kapatmak istiyorum,fala basladiktan sonra hersey ters gitmeye basladi hayatimda,halbuki dualarla ne mucizeler gerceklesmisti...
Hayır tel konuşmasını kaydetmek istiyorumHangi konuşmaları canım whatsapp falan mı ? Eğer whatsapp falansa mail at konuşmaları
Automatic call reconder diye bir program varmış bende sormuştum burda ama denemedim daha bir bak bakalım .Hayır tel konuşmasını kaydetmek istiyorum
Apple storeda yok o program canımAutomatic call reconder diye bir program varmış bende sormuştum burda ama denemedim daha bir bak bakalım .
Hımm anladım canım ben denememiştim de daha bakmadım var mı yok mu diye?Apple storeda yok o program canım
Peess.. evon tapusunu da verelim!200 dedi canım ama diğer fal çeşitleri daha uygun galiba çalışmıyırum veremem yani mümkün değil şu an
Ben tubanın tarihlerini birebir yaşayan biriyim 2 sene boyuncada sürekli falcımdır. Aynı şekide yeterde çok tatlı bir kadın ona arada giderim ve düşünceleri çok güzel olur ben tarot baktrmıştım sonrasında kahveyede baktırmak istiyorum dedim güzel bakınca ne baktırcaksın söleyicegimi söledim dedi yani paracı bir kadın değil ama facorim tubadır.Bundan yaklaşık 10 gün önce (belki daha fazla olmuştur) 2.kez yetere gittim. Söylemiştim burda gideceğimi çünkü mayıs ayında baktırdığım herşeyin kasım ayında çıktığını anlayınca (ses kayıtlarını dinledim). Baktırdığım gün yazmıyorum buraya çünkü her ihtimali düşünüyorum artık. Eğer görürse falcılar vsvs. Yetere gittiğimde baya sıra vardı. Kadın resmen beni hatırlaması imkansız ötesi bir durumken kahve falına baktı. Konuşmaya başladı aynı şekilde ve snra kurdugu bazı cümlelerinde "bunu sana birkez daha söylemiş zaten yeter" dedi. Kadının enerjisi de söykedikleri de bana göre müthişti. Bir önceki falıyla tutarlı oluşu vs vs. Sonra ben yeterin tarotta karşının duygularını karşıdakinin bilinçaltına o an girerek okudugunu duymuştum ve ardından da tarot baktırdım. Bir de kart geçtiğini öğrenince, para kısmını kenara koydum.
Sonra kartta karşımdakinin bana söylediği cümlelerden tutun da hissettiklerime kadar herşeyi tek tek söyledi. Özellikle benim bilgim dahilinde olan bir konuda da aynı şeyleri söyledi. Bu sefer 2 kat beğendim yeteri anlatacağınız. Dedikleri çıkan falcı bulmak zor tavsiye ederim.
Burdan bi arkadaşla tanıştık pen kafede. O damlalar tugbaya da gidicem çok övdüler deyince ben bana da randevu al ardından geliyorum dedim. Oraya da gittim. Ben gittiğimde arkdaş sağolsun adımı yazdırmıştı çok sıra beklemedim. Sonraa anaa bir de ne göreyim burdan bir arkadşla orda karşılaştık @styx09
O da yine burdan başka bir arkadaşla gelmiş. Bildiğin damlalar kafe kadınlarklübü üyeleri çay saati gibi birşey yaşadı
Tugba içşn beni içeri aldılar görür görmez bu mu bakıcak falıma ya dedim gözüm hiç tutmadı. Karşıma geçti sert bi şekilde isim anne adı vs dedi. Sinirlerim tepeme geldi. Sonra falda öyle şeyler söyledi ki bayıldım kadına. Verdiği tarihler bile tutarlıydı. Eğitimle ilgili bildiğim tarihlerdi. Ve o onları da bildi. Aşkla ilgili müthiş karakter analizi var ve kısacası (baya uzattım) ben tuğbaya da yetere de bayılıyorum. Yetere zaten 2.ydi ve tavsiye ediyorum.İkisi de yardımcılarla çalışıyor bence. Lâkin yeter kötü bir enerji bırakmasa da tugba 2 gün agırlık yapıyor gece kabuslar falan gördüm ama umrumda değil. Tugbaya da yetere de tekrar giderim. Tugbada bi kendine aşırı güven havası var evet küstah tabırları başta canımı sıktı ama ben işime bakarım. Tavra takılmama kararı aldım o yüzden ki fal içinde baya samimileştik gülüş cümbüş. Baştaki gibi kalmadı. Yalnız o gün baya atraksiyonluydu her çıkan çıglık atıyor olamaz herşeyi bildi diye. Komediydi :))
Haklısın bir kaç romantik komedi güney kore dizisi hariç hiç bir toplumda görmedim.dusundumde bu kadar fal baktirma isi bir tek biz Turk kadinlarindami var acaba..mesela tanidigm Avrupali,Amerikali kadinlari gozumun onune getiriyorum, hic fal ne falan onu bile bilmiyorlar,akillarindan bile gecmiyor oyle birsey..sanirim toplumsal kadin yetistirilme farkindan kaynakli..bizler malesef hayatimizin odagina erkekleri koyuyor,kafayi hep iliskilere evlilige vs takiyoruz..onlara baktigimda daha gucluler,hayatlarinda baka ugraslari var ve o kadarda sallamiyor akisa birakiyorlar..biz niye oyle olmalayimki..mesela Beyonce yi dusunun yada Rihanna. veya anna kournikova..bu kadinlari hic gidip fal baktirirken akliniza getirebilirmisiniz? :)
yeter nerde bakiuor?Ben tubanın tarihlerini birebir yaşayan biriyim 2 sene boyuncada sürekli falcımdır. Aynı şekide yeterde çok tatlı bir kadın ona arada giderim ve düşünceleri çok güzel olur ben tarot baktrmıştım sonrasında kahveyede baktırmak istiyorum dedim güzel bakınca ne baktırcaksın söleyicegimi söledim dedi yani paracı bir kadın değil ama facorim tubadır.
Tek bişi söylicemBen tubanın tarihlerini birebir yaşayan biriyim 2 sene boyuncada sürekli falcımdır. Aynı şekide yeterde çok tatlı bir kadın ona arada giderim ve düşünceleri çok güzel olur ben tarot baktrmıştım sonrasında kahveyede baktırmak istiyorum dedim güzel bakınca ne baktırcaksın söleyicegimi söledim dedi yani paracı bir kadın değil ama facorim tubadır.
Taksim pen cafe canım.yeter nerde bakiuor?
Tek bişi söylicemAngelsnil saolsun tuğbayı tanıdım ve falını çok beğendim doğru düzgün bir fal dinledim bir falcım daha var zaten ama beklediğimin kat kat üstündeydi. Gerçi fal enerji isii ama tuğbanın falı gerçekten fal yani. Dobra ve doğruları söylüyo kız. Umarın enerjiniz tutar ve falınız çıkar. Bn artk iki kişiye gidicem toprağı bile eledim bu yüzden. Bakırköyde de kapı kapı falcı gezmeyn falcılar beş para etmezler.. Bunu bir kez daha anladım. Bu arada tuğba çok ukala gözüküyo ama ukala değil özünde sevdim yani :))
Ben tubanın tarihlerini birebir yaşayan biriyim 2 sene boyuncada sürekli falcımdır. Aynı şekide yeterde çok tatlı bir kadın ona arada giderim ve düşünceleri çok güzel olur ben tarot baktrmıştım sonrasında kahveyede baktırmak istiyorum dedim güzel bakınca ne baktırcaksın söleyicegimi söledim dedi yani paracı bir kadın değil ama facorim tubadır.
Arkadaslar uzun bir aradan sonra merhaba eskiler beni tanir yeniler icinde forumun en eskilerinden oldukca fazla fal tecrubesi olan biriyim... Simdi soze bir haberim var yigit fanlari yigit istanbula geri dondu bilginiz olsun... Hatta ben bugun gidiyorum benimle gelmek isteyen varsa ozelden yazsin ama cok zamanim yok acil bekliyorum...
Teşekkürler en azndan bu sitedeki en güvenilir yazılardan birini okudum :) her geleni iyice araştırmadan gitmeyelim :))Bu arada yeter ve tuğbayı ne kadar beğendiysem eşit derecede symbol kafe nihali öneriyorum. Bu 3.ü benim best'im şuan. Müthiş analizleri ve açık sözlülükleri ile ilk 3teler. Dedikleri aynıyı neredeyse tıpa tıp paralellikte. Verdikleri tarihler de aynı zatenyeterle nihal çok fazla gün konuşmuyor daha cok ay ve süreç konuşuyor. Bu benim daha çok sevdiğim bi yöntem. Sürekli tarih bekleyip durmuyoruz günü gününe. Çünkü gecikebiliyor. Tuğba veya yetere baktırıp falcı arayışında olan arkadaşlara beşiktaş symbol kafe nihal derim. Bu arada serttir ve dobra dobra herşeyi söyler. Gözlerinin içine baka baka söyler. Fal bakarken sesi biraz yükseliyor ama kırıcı veya haraketvari bi uslubu yok.
diğeri kim?Tek bişi söylicemAngelsnil saolsun tuğbayı tanıdım ve falını çok beğendim doğru düzgün bir fal dinledim bir falcım daha var zaten ama beklediğimin kat kat üstündeydi. Gerçi fal enerji isii ama tuğbanın falı gerçekten fal yani. Dobra ve doğruları söylüyo kız. Umarın enerjiniz tutar ve falınız çıkar. Bn artk iki kişiye gidicem toprağı bile eledim bu yüzden. Bakırköyde de kapı kapı falcı gezmeyn falcılar beş para etmezler.. Bunu bir kez daha anladım. Bu arada tuğba çok ukala gözüküyo ama ukala değil özünde sevdim yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?