İstanbul'da Fal - Falcılar

valla ben artik bu fal isini birakip bu hesabimi da kapatmak istiyorum,fala basladiktan sonra hersey ters gitmeye basladi hayatimda,halbuki dualarla ne mucizeler gerceklesmisti...
yalniz bence birseyin olacagi varsa dua mua da gerekmiyor..geriye donup baktigimda, mutlu ask iliskilerimde hep karsilikli aniden baslamis ve benim istedigim kadar hatta daha cok karsi taraf istemis ve cabalamis,pesimde kosup ikna etmeye cabalamis..e erkek sonucta..bizim degil onlarin peste kosmasi gerekki vad etsinler..yoksa boyle dualarla,goz yaslari beklemelerle hicbirsey elde edilmiyor,tecrubeyle sabit

Ben tubanın tarihlerini birebir yaşayan biriyim 2 sene boyuncada sürekli falcımdır. Aynı şekide yeterde çok tatlı bir kadın ona arada giderim ve düşünceleri çok güzel olur ben tarot baktrmıştım sonrasında kahveyede baktırmak istiyorum dedim güzel bakınca ne baktırcaksın söleyicegimi söledim dedi yani paracı bir kadın değil ama facorim tubadır.

Haklısın bir kaç romantik komedi güney kore dizisi hariç hiç bir toplumda görmedim.

yeter nerde bakiuor?

Tek bişi söylicem Angelsnil saolsun tuğbayı tanıdım ve falını çok beğendim doğru düzgün bir fal dinledim bir falcım daha var zaten ama beklediğimin kat kat üstündeydi. Gerçi fal enerji isii ama tuğbanın falı gerçekten fal yani. Dobra ve doğruları söylüyo kız. Umarın enerjiniz tutar ve falınız çıkar. Bn artk iki kişiye gidicem toprağı bile eledim bu yüzden. Bakırköyde de kapı kapı falcı gezmeyn falcılar beş para etmezler.. Bunu bir kez daha anladım. Bu arada tuğba çok ukala gözüküyo ama ukala değil özünde sevdim yani :))

Arkadaslar uzun bir aradan sonra merhaba eskiler beni tanir yeniler icinde forumun en eskilerinden oldukca fazla fal tecrubesi olan biriyim... Simdi soze bir haberim var yigit fanlari yigit istanbula geri dondu bilginiz olsun... Hatta ben bugun gidiyorum benimle gelmek isteyen varsa ozelden yazsin ama cok zamanim yok acil bekliyorum...

yeter nerde bakiuor?
Taksim pen cafe canım.
Kızlar birde lütfen fala bakan kişiler hakkında burda hakarete varcak yazılar yazmayın enerjisi size tutmaya bilir ama ben birebir dediklerini yşayan burda yönlendirdiğim bir çok kişininde beğendiği sölediklerini yaşadıkları bir kız tuba ilk gittiğimde bu ne kadar gergin demiştim şimdi masasından kalkasım gelmiyor gülmekten fala bakamıyor yanı bu sizinde vereceğiniz enerjıylede alakalı bunu genel olarak tüm falcılar için sölüyorum onlarda kendısıyle alakalı yorumları burdan okuyabılır ve benm Sevdıgım bır ınsanın burda sırf falı cıkmadı diye hakaret edildiğini okumak istemiyorum.bu rahatdız edıcı bende çıkmayan fallarımı hakaret dolu yazsam 3 sayfa dolu dolu yazarım okumaktan sıkılırsınız zorlamı fala baktılar ben kendı istek ve arzumla dünya yollar gıdıp karsılarına oturdum o yüzden hakaret etme lüksüm olamaz çıkmayabilir lüksünü alarak masaya oturdugumuzu unutmayalım.

Biz de gittikten sonra baktırdıktan sonra anladık ki tuğba cidden reklam değilmiş. Burdaki onlarca reklam falcıyla kıyaslanmaz yeter de tuğba da. Ben ilk başlarda tuğbayı da reklam diye düşünmüştüm burda. İnsan hrp bu tarz yorumlar görünce napalım artık herşeyden şüpheleniyor ama o gün yeterde tanıştıgım arkadaş sağolsun bana vesile oldu tuğbaya geçtik yeterden hrmen sonra :)
Bu ikisi hem görsel olarak karşınızda, hem de söyledikleri çıkıyor. Tuğbanın verdiği yakın tarihli birşey de dün gece çıktı mesela. Darısı tüm dediklerinin başına. Yeter zaten bir numara benim için hele o tarotundan sonra aşk yaşıyorum fallarıyla.
Bu arada aynen katılıyorum, olumsuz yorumlar bana karalama gibi geliyor tabi bilemeyiz işin özünü de. Memnun kalmadım denir ama tuğbanın karşısındaki kişinin hayatını tamamen evliye bekar bekara evli dicek kadar bilemiceğine inanamadım yani orda tanıdık 5 kişiydik 5imiz de baktırdık ve hepimize bilmişti. İstisnasız. Abartı geliyor bekara evli demesi falan.

Son düzenleme:

Canım yiğit benim favori falcılarımla paralel konuşmuştu ama tarihleri hep patladı
O yüzden çıkmadı mı desem bilemedim. Ama konuştuğu genel şeyler hep paraleldi benim favorilerle.

Bu arada yeter ve tuğbayı ne kadar beğendiysem eşit derecede symbol kafe nihali öneriyorum. Bu 3.ü benim best'im şuan. Müthiş analizleri ve açık sözlülükleri ile ilk 3teler. Dedikleri aynıyı neredeyse tıpa tıp paralellikte. Verdikleri tarihler de aynı zatenyeterle nihal çok fazla gün konuşmuyor daha cok ay ve süreç konuşuyor. Bu benim daha çok sevdiğim bi yöntem. Sürekli tarih bekleyip durmuyoruz günü gününe. Çünkü gecikebiliyor. Tuğba veya yetere baktırıp falcı arayışında olan arkadaşlara beşiktaş symbol kafe nihal derim. Bu arada serttir ve dobra dobra herşeyi söyler. Gözlerinin içine baka baka söyler. Fal bakarken sesi biraz yükseliyor ama kırıcı veya haraketvari bi uslubu yok.

Teşekkürler en azndan bu sitedeki en güvenilir yazılardan birini okudum :) her geleni iyice araştırmadan gitmeyelim :))

diğeri kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…