İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlar bisi soracam ya hani falcilar bize hadi kart sec dediginde bbizim sectigimiz kartlar cok mu onem tasiyor yorum bakimindan??yoksa falcinin hisleri mi daha onemli?mesela ben karti secerken tam yogunlasamiyorum hatta bazen icimden baska karti secmek geliyor ama ben baskasini seciyorum

Farklı varlklarla bakan için bi önem taşımıyor..

arkadaslar simdiye kadar bi falcinin yada falcilarin olumsuz dediyi bi olayin olumlu sonuclandigi oldugumu hic?olumlu soylediklerinin olumsuz sonucandiklari coook olmustur ama tersi oldu mu peki?

arkadaslar simdiye kadar bi falcinin yada falcilarin olumsuz dediyi bi olayin olumlu sonuclandigi oldugumu hic?olumlu soylediklerinin olumsuz sonucandiklari coook olmustur ama tersi oldu mu peki?

Sini mantı Elif'in olumsuz dediği bir şey olumlu sonuçlanmıştı.

Bendeki butun konularda tarihler gecti duygu eylem tugba 3. De patlamis vaziyette. Yine de gidisat icin bekliyorum..

evet oldu.. Gülşen bana efsane bakardı.. 3 ayda 1 mutlaka giderdim. tarihleri olayları tutmuştu hep. Geçen haziranda gittim en son.. hiç görünmüyor dediği olayda yanıldı ki ana konuydu o.. Hislerime güvenirim, olacaktı, oldu da... Sonra ayrıldık o ayrı :)) ama hiç bir araya gelmeyeceğimizi iddia etmişti. İnanmayıp çıkmıştım zaten.. Çıkış o çıkış Gülşen'den....

Gunaydin kizlar :) hepiniz bugun guzel haberler alin insallah. Gidisat bekleyen biri olarak bir sorum olacak: Eylem in olmaz olmayacak dedigi bir sey oldu mu? Yani fallarin tersi cikmadikca gidisat olumlu olabilir diye dusuuyorum da

Çok iddialıyım falım çıkmasın ben falı bırakırım gel burdayım diyen ve tam tersi oldu deyince telefonuma bi daha çıkmayan falcılar.
Haftada en az iki kez para kazanırdınız benden bazen her gün.
Hepinizi 31 aralıkta yazıcam . İddianız batsın

Hangi gülşen bu ??

Selam kizlar. Uzun zmn oldu foruma bakmiyodum cunku burda kendimi soyleyip cok iyi bakiyo vilgeta bayildim desem 'numarasini atar misin?' Dicek kadar caresiz insanlar var ve bunu yargilamiyorum ama gorunce cok uzuluyorum cunku hepimiz bi seklde caresiz durumdayiz.. Ne sarlatan tugba(ki bana olmlu konusmus dinleyince gordum), ne pembeci duygu, ne guvendigim eylem, hicbiri cikmadi, cikmaz da.. Gelen giden falan yok, olmayacakta. Hepsi catir catir patladi. Artik para yedirmeyin cikmayan falcilara. Enerjiniz tuttuysa yedirin tabi bsey dyemem :) yeni biriyle tanistim, yogun biseyim yok ama vakit geciyor iste.. Eskiyi ozlemeden dusunmeden gecirdigim bi gun yok... Uzuluyorum cok ama kabullendim artik. Ettigim dualarin da kabul olmamasinin vardir daha iyi bi sebebi diyorum ve sizlere iyi sanslar diliyorum :)

bu tugba damlalar tugba mi??cikmadimi dedikleri?bide belki tarihler sarkmisdir belki cikacaktir olamazmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…