İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaslar tarihler tam olmasa da civar olarak olmali yoksa aksini gormedikce gidisati bekliyoruz malesef sizden ricam aksini yasayanlar yazsin ki ona gore enerji umut para dokmeyelim daha fazla

Bazen gerçekleri kabullenmek gerekiyor. Kaçınızın esas oğlanı gidip de sizin için fal baktırıyor? Biz niye onlardan başka erkek yokmuş gibi davranıyoruz?

Benim bugüne kadar baktırdıklarımın hepsi patladı, içlerinden sadece Nihal'i biraz daha mantıklı bulduğumu söyleyebilirim. Diğerleri hep yalan.

tugbaya baktirdinmi

vazgecin abicim seven adam falcılara gerek bırakmaz, seven adam zaten seni bırakmaz basit net
kabullenin artık şunu onunuze bakın
keyfi fal ( birbirimize baktırdıklarımız dısında ) baktırın kitlenmeyin onunuze bakın.

arkadaşlar vilgeta nın sevdiği ona dönsün diye toplu sinerji yapalım.ucundan köşesinden hiç bir falcı hiç bir şey tutturamamış..içinizden geçirmeniz yeter..."vilgeta lakaplı kadınlar klubü üyemizin sevdiği gönlündeki vazgeçemediği kim ise dünya zamanı ile en kısa süre içinde vilgeta lakaplı üyemize geri dönmesini ve onu mutlu etmesini önce Allahtan sonra melekleri yardımı ile İSTİYORUZ...ve öyle de oldu" arkadaşlar bu toplu dua olayını burda gerçekten çok üzülmüş yıpranmış çaresiz insanlar için yapalım.boş verin falı falcıyı...canınız isteyince zaten yine gideceksiniz falcıya.kendinize ve kndi enerjinize inanın...sevgilerle

Onun yerne kapris cafe de tasulaya git bana ne dediyse çıkmştı vaktm olsa ona da giderim :))

Canım onu da öven olduğu kadar fos diyen de var. Ben çok merak ettim sen böyle yazdıktan sonra. Nasıl bakıyor ne baktırdın ve çıkan fallarını özel değilse örnekler misin?

arkadaslar fincan cafe senaya baktiran varmi? ben gecen gun baktirdim superdi diyemem ama oyle seyler soylediki cok etkiledi beni,benim sevgilimi ailesi zorla baskasiyla evlendiriyor,senay dediki sen hicbisi yapma,karisma,cunki bu karisik surec o kisinin yasamasi gereken bi surec,sana donecek ama birak simdilik onun olmasi gereken yer orasi..

Valla kendisi bana çok iddalı konuştu 2 haftaya dönecek bende burdayım dedi 4 ay oldu bu lafı söyleyeli.

fincan cafe şenay kelimenin tam anlamıyla "kötü". bir kere normal fal 30 tl, detaylı fal 40 tl demesi o kadar saçma ki. belli ediyo kendini yani. ben hiç beğenmemiştim. giden bir arkadaşım da beğenmedi.

aslında hepimiz olmayacak şeyleri bilinçaltımızda olmasını dilediğimiz için teselli arıyoruz ve o falcı senin bu falcı benim dolaşıyoruz. çaresizlik çok kötü, istediğimiz şeylerin olmayacağını bilmek çok kötü. pembeci dediklerimize öyle olduğunu bile bile gitmek istiyoruz çünkü umutlanmak istiyoruz. gerçeği duymak istemiyoruz. maalesef hayatta her şey istediğimiz gibi olmuyor.

nasil yani dua edince donmus mu??

yaşadıklarını anlatmıştın, umarım içinde bulunduğun durumdan biran önce kurtulursun. senin yazdıklarını özellikle takip ediyorum gelişme var mı, düzeldi mi diye.
benim durumum gecti artik evleniyor,o da cok mutsuz,ama ailesinin borcu var diye ve akrabalarinin da maddi durumu cok iyi diye anne babasi zorluyor o akrabayla evleneceksin diye o orda aci cekiyor ben burda ama yapacak bisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…