tugbaya baktirdinmiBazen gerçekleri kabullenmek gerekiyor. Kaçınızın esas oğlanı gidip de sizin için fal baktırıyor? Biz niye onlardan başka erkek yokmuş gibi davranıyoruz?
Benim bugüne kadar baktırdıklarımın hepsi patladı, içlerinden sadece Nihal'i biraz daha mantıklı bulduğumu söyleyebilirim. Diğerleri hep yalan.
tugbaya baktirdinmi
Onun yerne kapris cafe de tasulaya git bana ne dediyse çıkmştı vaktm olsa ona da giderim :))
reklama benziyor snkiArkdşlar cvp yok mu
Valla kendisi bana çok iddalı konuştu 2 haftaya dönecek bende burdayım dedi 4 ay oldu bu lafı söyleyeli.arkadaslar fincan cafe senaya baktiran varmi? ben gecen gun baktirdim superdi diyemem ama oyle seyler soylediki cok etkiledi beni,benim sevgilimi ailesi zorla baskasiyla evlendiriyor,senay dediki sen hicbisi yapma,karisma,cunki bu karisik surec o kisinin yasamasi gereken bi surec,sana donecek ama birak simdilik onun olmasi gereken yer orasi..
sana donmeyecek diyen falcilar oldumu peki hic?Valla kendisi bana çok iddalı konuştu 2 haftaya dönecek bende burdayım dedi 4 ay oldu bu lafı söyleyeli.
Özelden kınuşalım mısana donmeyecek diyen falcilar oldumu peki hic?
nasil yani dua edince donmus mu??arkadaşlar vilgeta nın sevdiği ona dönsün diye toplu sinerji yapalım.ucundan köşesinden hiç bir falcı hiç bir şey tutturamamış..içinizden geçirmeniz yeter..."vilgeta lakaplı kadınlar klubü üyemizin sevdiği gönlündeki vazgeçemediği kim ise dünya zamanı ile en kısa süre içinde vilgeta lakaplı üyemize geri dönmesini ve onu mutlu etmesini önce Allahtan sonra melekleri yardımı ile İSTİYORUZ...ve öyle de oldu" arkadaşlar bu toplu dua olayını burda gerçekten çok üzülmüş yıpranmış çaresiz insanlar için yapalım.boş verin falı falcıyı...canınız isteyince zaten yine gideceksiniz falcıya.kendinize ve kndi enerjinize inanın...sevgilerle
yaşadıklarını anlatmıştın, umarım içinde bulunduğun durumdan biran önce kurtulursun. senin yazdıklarını özellikle takip ediyorum gelişme var mı, düzeldi mi diye.nasil yani dua edince donmus mu??
benim durumum gecti artik evleniyor,o da cok mutsuz,ama ailesinin borcu var diye ve akrabalarinin da maddi durumu cok iyi diye anne babasi zorluyor o akrabayla evleneceksin diyeyaşadıklarını anlatmıştın, umarım içinde bulunduğun durumdan biran önce kurtulursun. senin yazdıklarını özellikle takip ediyorum gelişme var mı, düzeldi mi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?