allah ikinize de sabır versin.benim durumum gecti artik evleniyor,o da cok mutsuz,ama ailesinin borcu var diye ve akrabalarinin da maddi durumu cok iyi diye anne babasi zorluyor o akrabayla evleneceksin diyeo orda aci cekiyor ben burda ama yapacak bisi yok
benim durumum gecti artik evleniyor,o da cok mutsuz,ama ailesinin borcu var diye ve akrabalarinin da maddi durumu cok iyi diye anne babasi zorluyor o akrabayla evleneceksin diyeo orda aci cekiyor ben burda ama yapacak bisi yok
fincan cafe şenay kelimenin tam anlamıyla "kötü". bir kere normal fal 30 tl, detaylı fal 40 tl demesi o kadar saçma ki. belli ediyo kendini yani. ben hiç beğenmemiştim. giden bir arkadaşım da beğenmedi.
Arkadaslar acil cevap rica ediyorum lutfen
Erkegin kocanin sevgilinin donup donmemesi disinda, is ya da belirli tarihteki bir olay ile ilgili eylemin olmayacak ya da olacak dedigi bir sey oldu mu hic sizde? Bazi konularda tarih gidisat ayni cunku yani ya olacak ya olmayacak. Ortasi yok ya da sonra olma ihtimali yok. Lutfen deneyiminizi paylasir misiniz?
evet daniska orada başlıyor zatenŞaka gibi ya, detaylı baktırmak istemezsen sallıyo herhalde
Eskiden Melekler Kahvesi'ndeydi sonra cihanfirde Ailem cafe actı, sonra evden bakmaya basladı. Efsane iyi bakardı ve tutardı hem bana hem çevreme..evde odaklanamıyor belki...Hangi gülşen bu ??
Canim cevap icin cok sagol. Yani hep ayni konulari konusuyoruz bence bu tip zaman siniri kendinden olan durumlar daha onemli. Diger iliskisel konular zamana yayilabiliyor cunkutam bir ay 2 falda kendini yırttı kredi cekcen diye ekim başı diye cektım de oyle sustu
Eylem bana da kredi cekeceksin dedi, hic aklimda yoktu, ihtimal bile vermemistim ama,cidden onunla konustuktan yaklasik 2 hafta sanirim tam da bilmiyorum yanlis olmasin ama cidden cektim kredi. 2 bin falan dedi 20 bin cektim.. Ve cidden hic aklimin ucundan bile gevmeyen biseydi..Arkadaslar acil ap rica ediyorum lutfen
Erkegin kocanin sevgilinin donup donmemesi disinda, is ya da belirli tarihteki bir olay ile ilgili eylemin olmayacak ya da olacak dedigi bir sey oldu mu hic sizde? Bazi konularda tarih gidisat ayni cunku yani ya olacak ya olmayacak. Ortasi yok ya da sonra olma ihtimali yok. Lutfen deneyiminizi paylasir misiniz?
Şenaya niye gittn kız söyledm ben burda çok kötü diye :)) kadın resmen öyle değil öyle değil diyo müdahale ettirmiyo falına. Aile bağlarnz kuvvetli diyo sonra lafı çeviriyo değil diyo yakalamaya çalışıyo bi yerden :)) koptm resmen hiç bi haltı da bilemiyo. İşe girdim kendin bulcaksn dedi ne alaka yanii işr torpille girdim böyle bi falcı taksim sıla cafenin 10 tl lik falında bile yok yani :)) 40 verince istediğini söyler 30 verince istemediklerini falan galibafincan cafe şenay kelimenin tam anlamıyla "kötü". bir kere normal fal 30 tl, detaylı fal 40 tl demesi o kadar saçma ki. belli ediyo kendini yani. ben hiç beğenmemiştim. giden bir arkadaşım da beğenmedi.
Bana da bi konuda 0 lari eksik soylemisti :) demek 0 lar degil ana sayi onemliEylem bana da kredi cekeceksin dedi, hic aklimda yoktu, ihtimal bile vermemistim ama,cidden onunla konustuktan yaklasik 2 hafta sanirim tam da bilmiyorum yanlis olmasin ama cidden cektim kredi. 2 bin falan dedi 20 bin cektim.. Ve cidden hic aklimin ucundan bile gevmeyen biseydi..
Canim o dua nedir acaba paylasir misin detayini?Bence sen artık fal baktırmayı bırak, sadece dua et. Hatta sana 1900 cumartesi duasunu söyleyebilirim, ben gerçekten faydasını gördüm. Eminim o zaman her şey daha güzel olacak senin için.
Valla bende hala çıkmadı eylemin tek kelimesiBana da bi konuda 0 lari eksik soylemisti :) demek 0 lar degil ana sayi onemli
Canim olaylarda gelisme mi yok? Yoksa tersi mi oldu?Valla bende hala çıkmadı eylemin tek kelimesi
Hiç bir gelişme yok balım ne ters ne düzCanim olaylarda gelisme mi yok? Yoksa tersi mi oldu?
arkadaşlar vilgeta nın sevdiği ona dönsün diye toplu sinerji yapalım.ucundan köşesinden hiç bir falcı hiç bir şey tutturamamış..içinizden geçirmeniz yeter..."vilgeta lakaplı kadınlar klubü üyemizin sevdiği gönlündeki vazgeçemediği kim ise dünya zamanı ile en kısa süre içinde vilgeta lakaplı üyemize geri dönmesini ve onu mutlu etmesini önce Allahtan sonra melekleri yardımı ile İSTİYORUZ...ve öyle de oldu" arkadaşlar bu toplu dua olayını burda gerçekten çok üzülmüş yıpranmış çaresiz insanlar için yapalım.boş verin falı falcıyı...canınız isteyince zaten yine gideceksiniz falcıya.kendinize ve kndi enerjinize inanın...sevgilerle
ne duasi o?Bence sen artık fal baktırmayı bırak, sadece dua et. Hatta sana 1900 cumartesi duasunu söyleyebilirim, ben gerçekten faydasını gördüm. Eminim o zaman her şey daha güzel olacak senin için.
Aman ters olmasin da sukur :)Hiç bir gelişme yok balım ne ters ne düz
Ya birsey yazardım bu duruma da siteye çok ayıp olacak... Aile kurmak için "erkek" lazım... sen emin misin bu adamın seni koruyup kollayabilecegine, aile kursanız baba olabilecegine? Sevgi col guzel birsey..ilk firsatta yeşilleniyor. Öte yandan gercekleri de gorebilmek lazım. Seni hakeden, ayakları üzerinde durabilen adam dile Allah'tanbenim durumum gecti artik evleniyor,o da cok mutsuz,ama ailesinin borcu var diye ve akrabalarinin da maddi durumu cok iyi diye anne babasi zorluyor o akrabayla evleneceksin diyeo orda aci cekiyor ben burda ama yapacak bisi yok
sen durumu bilmiyorsunki,benim sevdigim erkek dogulu,onlarda oyle,benim de ailem istemiyor onuYa birsey yazardım bu duruma da siteye çok ayıp olacak... Aile kurmak için "erkek" lazım... sen emin misin bu adamın seni koruyup kollayabilecegine, aile kursanız baba olabilecegine? Sevgi col guzel birsey..ilk firsatta yeşilleniyor. Öte yandan gercekleri de gorebilmek lazım. Seni hakeden, ayakları üzerinde durabilen adam dile Allah'tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?