cumartesi duasi cumayi cumartesiye baglayan gece okumaya baslayabilirsin cumartesi bitmeden 1900 u tamamlaman lazimne duasi o?
tatlım sen tuğbaya su falı baktırmışmıydın?Taksim pen cafe canım.
Kızlar birde lütfen fala bakan kişiler hakkında burda hakarete varcak yazılar yazmayın enerjisi size tutmaya bilir ama ben birebir dediklerini yşayan burda yönlendirdiğim bir çok kişininde beğendiği sölediklerini yaşadıkları bir kız tuba ilk gittiğimde bu ne kadar gergin demiştim şimdi masasından kalkasım gelmiyor gülmekten fala bakamıyor yanı bu sizinde vereceğiniz enerjıylede alakalı bunu genel olarak tüm falcılar için sölüyorum onlarda kendısıyle alakalı yorumları burdan okuyabılır ve benm Sevdıgım bır ınsanın burda sırf falı cıkmadı diye hakaret edildiğini okumak istemiyorum.bu rahatdız edıcı bende çıkmayan fallarımı hakaret dolu yazsam 3 sayfa dolu dolu yazarım okumaktan sıkılırsınız zorlamı fala baktılar ben kendı istek ve arzumla dünya yollar gıdıp karsılarına oturdum o yüzden hakaret etme lüksüm olamaz çıkmayabilir lüksünü alarak masaya oturdugumuzu unutmayalım.
Ne cikmadi canim? Eylem mi? Ters gelisme var mi peki?Banada çıkmadı henüz
Tasulaya iki yl önce gittim baya iyi tutturmuştu. Ama iyi günüydü galiba yoksa sallıyolar. Bebekleri var yanlarnda onla ilgileniyolar hep o da enteresan bi durum şuan gitsen ne olur bilmem. Gerçi fal enerji işi bn artk kefil olmıcam kmseye üzülen çok çnkü..Canım onu da öven olduğu kadar fos diyen de var. Ben çok merak ettim sen böyle yazdıktan sonra. Nasıl bakıyor ne baktırdın ve çıkan fallarını özel değilse örnekler misin?
Bi örnek sevgilim geri dönmüştü o yıllarda o yani ama çatır çatır ayrıldık. Tarihi tarihine tutmştu hatta. ama övgü amaçlı söylemiyorum kefilde değilim. Şans meselesi..Canım onu da öven olduğu kadar fos diyen de var. Ben çok merak ettim sen böyle yazdıktan sonra. Nasıl bakıyor ne baktırdın ve çıkan fallarını özel değilse örnekler misin?
Eğer o senin kısmetinde varsa istemesende olur. Sen hiç üzülme. Adamlığını yargılayamam ama madem ailesinin borcu var taşı sıksa suyunu çıkartır. Bn erkek olsam asla sevdiğim insandan vazgeçmem aileme de direk olurum ki bu halimle öyleyim kadın halimle . Üzülme ama boşver artık onu. Seninse ztn geri döner her neye mal olrsa olsun.sen durumu bilmiyorsunki,benim sevdigim erkek dogulu,onlarda oyle,benim de ailem istemiyor onu
Bi örnek sevgilim geri dönmüştü o yıllarda o yani ama çatır çatır ayrıldık. Tarihi tarihine tutmştu hatta. ama övgü amaçlı söylemiyorum kefilde değilim. Şans meselesi..
Ya onu da geçtim bizim ilişkilerimiz iyi gitmiyoki evlenmesi kaldı :)) ben şahsen yolunda giden bi ilişki istiyorm ya bana onu söyleyen yok . Faldan umudumu kesince de inatla oluyo falan artk ne yapacağımı şaşırdım boşa geçen zamanıma acıyrum sadece. Fallarn hepsi aynı bi adam var o gelcek evlenceksin. Bi de evlilik tarihi yakn hangi ara tanıycaksn adamı hangi ara güzel anılarınız olcak... Doğru düzgn bi zaman geçiremicksem evlnenmem yaa. Büyük konuşmiim ama bu resmen şeye dönüyo. Birlkte olamadğn için evlenmeye sonra sıkılnca ayrılmaya gibi oluyo valla çok güzl kader çiziyo bu falcılar öldürücekler beniAynısını kadınlar kahvesi pelin'de yaşamıştım ben. Ayrıldığım adam için ayın 7-17-27'sinde saat 7-17'de haber alacaksın demişti. 17 ağustos saat 17.07'de mesaj atmıştı :) Pelin'e göre kesinlikle evlenecektik ama sonrası daha kötü oldu :)
Ya onu da geçtim bizim ilişkilerimiz iyi gitmiyoki evlenmesi kaldı :)) ben şahsen yolunda giden bi ilişki istiyorm ya bana onu söyleyen yok . Faldan umudumu kesince de inatla oluyo falan artk ne yapacağımı şaşırdım boşa geçen zamanıma acıyrum sadece. Fallarn hepsi aynı bi adam var o gelcek evlenceksin. Bi de evlilik tarihi yakn hangi ara tanıycaksn adamı hangi ara güzel anılarınız olcak... Doğru düzgn bi zaman geçiremicksem evlnenmem yaa. Büyük konuşmiim ama bu resmen şeye dönüyo. Birlkte olamadğn için evlenmeye sonra sıkılnca ayrılmaya gibi oluyo valla çok güzl kader çiziyo bu falcılar öldürücekler beni
Ya bana yıldızın düşük diyolar. Kısmetinde sıkıntı var diyo. O yüzden işsizsin kurşun döktür diyo. Büyük bi şirketin genel müdürü bana torpil oluyo kadının haberi yok. Ayrılık yaşıyorum kadn sevgilinle mutlusun fln diyo ama evlenme teklifi etmesi lazm gel bi kurşun döktür diyo yahu adamla hem ayrıldk hemde beş parasız. Zaten yaşıma göre ufak duruyorum ama ondan söylüyo kadın. Bi de üstüne hani ayrıldm evet ama yeni bi işle yeni bi ortamla level atladım kadınnn hbri yok kadın işsiz ondan fal bakıp kurşun döküyo yani bence onun kurşuna ihtiyacı var. Günümüz türkiyenin durumu bu :))Falcılara göre ayrıldığım, yakında evlenecek olan adamla evleniyorum, çok zengin oluyorum, çok başarılı bir hukukçu oluyorum falan filan
Kime gittin :)) şenaya gittim deme o tam bir fiyasko..Amannnn fasa fiso hepsi... dün de salak gibi gittim 30 lirayı baydım. noldu sanki ne geçti elime. olan paracıklarıma oldu
cnm kadınlar kahvesine yıllar önce bende dadanmıştım. gitmediğim falcı kalmamıştı orada. ordaki falcıların hepsinin taktiği olmuş artık.. zaman verince atıyorum 3-13-23 yada 5-15-25 gibi sayılar veriyorlar hatta geçen arkadaşlarla bunun geyiğini yapmıştık kaç sene geçti unutmadık hala:))Aynısını kadınlar kahvesi pelin'de yaşamıştım ben. Ayrıldığım adam için ayın 7-17-27'sinde saat 7-17'de haber alacaksın demişti. 17 ağustos saat 17.07'de mesaj atmıştı :) Pelin'e göre kesinlikle evlenecektik ama sonrası daha kötü oldu :)
Yalnız bişi dicem beşiktaştaki hande de iyi uzun zaman için bakmştı hala çıkıyo dedikleri kızlar. Deneyin ama garanti veremiyorum yne de çkmadı diyen oluyo. Bende öyle demiştim fakat çıktı yani.. Şahıs olarak çıkmıyo farklı bi insan hayatına girebiliyo yalnızca onu söyleyeblrm. Bana öyle oldu çnkü. Ama baya uzun zaman için gidn tavsiyem bu.cnm kadınlar kahvesine yıllar önce bende dadanmıştım. gitmediğim falcı kalmamıştı orada. ordaki falcıların hepsinin taktiği olmuş artık.. zaman verince atıyorum 3-13-23 yada 5-15-25 gibi sayılar veriyorlar hatta geçen arkadaşlarla bunun geyiğini yapmıştık kaç sene geçti unutmadık hala:))
yok cnm sembol kafe var kadıköyde. orda bi adama baktırdım.Kime gittin :)) şenaya gittim deme o tam bir fiyasko..
Sembol öldü yaaa. Sembolda hande vardı o çok iyiydi cidden. Bahsettiğim beşiktaştaki hande o tabi. Diğerleri bildiğin kasadan fala geçen insanlar. Oralara hiç gitme :)) hatta fala hiç gitme. İyi konuşsalarda kötü konşsalarda bi cacık oldğu yok oluyoda dediğim gibi uzun bi zaman diliminde oluyo en fazla o kdr yani :))yok cnm sembol kafe var kadıköyde. orda bi adama baktırdım.
aynen öyle. ben normalde falcıya gitmem zaten. anca cok moralim bozuk olacak öyle giderim ki şuan o moddayım:) bir daha uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum:)Sembol öldü yaaa. Sembolda hande vardı o çok iyiydi cidden. Bahsettiğim beşiktaştaki hande o tabi. Diğerleri bildiğin kasadan fala geçen insanlar. Oralara hiç gitme :)) hatta fala hiç gitme. İyi konuşsalarda kötü konşsalarda bi cacık oldğu yok oluyoda dediğim gibi uzun bi zaman diliminde oluyo en fazla o kdr yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?