Aynen öyle gitmenin bi anlamı yok artk çokta. Belirsiz durumlara giren herkes fala kaçıyo o da kötü de napıcaksın.. Bn çıktıkça söylerim ama tabi tam manasıyla tutmayabiliyor..aynen öyle. ben normalde falcıya gitmem zaten. anca cok moralim bozuk olacak öyle giderim ki şuan o moddayım:) bir daha uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum:)
öyle tabi fal sonuçta ne garantisi var ki:) adam iki güzel şey söylüyo o anlık rahatlıyosun moralin yerine geliyo falan :) Allah kimseyi falcılara düşürmesin valla zor işlerAynen öyle gitmenin bi anlamı yok artk çokta. Belirsiz durumlara giren herkes fala kaçıyo o da kötü de napıcaksın.. Bn çıktıkça söylerim ama tabi tam manasıyla tutmayabiliyor..
Sana ne söylesek ne desek yeterli gelmez. Şuan en güzeli iyi bir psikolog bulup gitmen yoksa büyük depresyonlara girebilirsin. Emin ol km aynı şeyi yaşasa kötü olur ağlamak üzülmek bile yetmz. Allah sana ne yazdıysa onu görüceksin . Lütfen kendini üzme yine de.sevdigim insanin profiline girip bakamiyordum korkumdan dugun fotografni gorurum diye ama bugun dayanamadim baktim ve gordum o fotoyu,kardesi yuklemis profiline,yikildim,ne yapacam ben?kalbim yerinden cikacak sanki simdi,nasil gececek bu aci?ne zaman gececek?unutmak da istemiyorum,onunla ilgili hersey o kadar guzelki,acilari bile
unutursun cnm zaman her seyin ilacı. bu süreçte bi daha onunla ilgili şeylere bakmamanı tavsiye ederim. yoksa hiç unutamazsın.sevdigim insanin profiline girip bakamiyordum korkumdan dugun fotografni gorurum diye ama bugun dayanamadim baktim ve gordum o fotoyu,kardesi yuklemis profiline,yikildim,ne yapacam ben?kalbim yerinden cikacak sanki simdi,nasil gececek bu aci?ne zaman gececek?unutmak da istemiyorum,onunla ilgili hersey o kadar guzelki,acilari bile
Hemde nasıl bilmezmiyim? Fala göre yaşamakta yanlş mesela. Yanlş bi tercih yapmama sebep olmuştu. Yani dönüyo birileri geliyo ama kimin geleceği belli olmuyo falan gibi oldu hep bana bn a kişisini beklerken b kişisi döndü hep böyle çıktı fallarım. O yüzden gitmeyi azaltalm artk psikolojmz bnce daha kötü olucak bu gidişle. Hele o şenayı fena yapıcam kızcağıza adam dönücek demiş adam evlenmiş yaa Allah korkusu yok bunların..öyle tabi fal sonuçta ne garantisi var ki:) adam iki güzel şey söylüyo o anlık rahatlıyosun moralin yerine geliyo falan :) Allah kimseyi falcılara düşürmesin valla zor işler
sevdigim insanin profiline girip bakamiyordum korkumdan dugun fotografni gorurum diye ama bugun dayanamadim baktim ve gordum o fotoyu,kardesi yuklemis profiline,yikildim,ne yapacam ben?kalbim yerinden cikacak sanki simdi,nasil gececek bu aci?ne zaman gececek?unutmak da istemiyorum,onunla ilgili hersey o kadar guzelki,acilari bile
aslında Allah ceza veriyo böyle inanmakla:/ beklentiye girmemek lazım. sonrası işte insanları böyle bunalıma sürüklüyorHemde nasıl bilmezmiyim? Fala göre yaşamakta yanlş mesela. Yanlş bi tercih yapmama sebep olmuştu. Yani dönüyo birileri geliyo ama kimin geleceği belli olmuyo falan gibi oldu hep bana bn a kişisini beklerken b kişisi döndü hep böyle çıktı fallarım. O yüzden gitmeyi azaltalm artk psikolojmz bnce daha kötü olucak bu gidişle. Hele o şenayı fena yapıcam kızcağıza adam dönücek demiş adam evlenmiş yaa Allah korkusu yok bunların..
yaaa hadi kızlarr yaaa cevappp versenize kime gidelimmkızlarrrrrr pazartesi şehir dışından arkadaşım gelecek. ben kıza handeye gideriz dedim ama hande pazartesi kapalıymış. bana acilen yüz yüze falcı tavsiye edin yaaa söz verdim gideriz diye. tabi bende baktırıcam. şimdi burada edi diye birinden bahsediliyordu, pen cafe yeterden bahsedilmiş, birde ben tubaya baktırdım ama heralde su falıda bakıyormuş nereye gidelim bacılarrrrrr ????????
Bakmayı bırak artık kendine iyilik yapmak istiyorsan...sevdigim insanin profiline girip bakamiyordum korkumdan dugun fotografni gorurum diye ama bugun dayanamadim baktim ve gordum o fotoyu,kardesi yuklemis profiline,yikildim,ne yapacam ben?kalbim yerinden cikacak sanki simdi,nasil gececek bu aci?ne zaman gececek?unutmak da istemiyorum,onunla ilgili hersey o kadar guzelki,acilari bile
Taksim göker beşiktaş hande ve ya taksim tuğba bana göre en iyileri ama garantim hiç birne yok..yaaa hadi kızlarr yaaa cevappp versenize kime gidelimm
cnm kadınlar kahvesine yıllar önce bende dadanmıştım. gitmediğim falcı kalmamıştı orada. ordaki falcıların hepsinin taktiği olmuş artık.. zaman verince atıyorum 3-13-23 yada 5-15-25 gibi sayılar veriyorlar hatta geçen arkadaşlarla bunun geyiğini yapmıştık kaç sene geçti unutmadık hala:))
sevdigim insanin profiline girip bakamiyordum korkumdan dugun fotografni gorurum diye ama bugun dayanamadim baktim ve gordum o fotoyu,kardesi yuklemis profiline,yikildim,ne yapacam ben?kalbim yerinden cikacak sanki simdi,nasil gececek bu aci?ne zaman gececek?unutmak da istemiyorum,onunla ilgili hersey o kadar guzelki,acilari bile
evet ona bende inanıyorum. baktırırsın ama sadece eğlencesine. kesinlikle ona göre hayatını yönlendirmeyeceksin. fal baktırınca olacağı varsada olmuyor işin büyüsü bozuluyor bence.3 sene önce baktırmıştım ben de zaten, o dönem çok kötüydüm gitmediğim falcı kalmamıştı. Pelin'in tek çıkan detayı bu oldu, yoksa ona göre evlenecektim o adamla, ama tabi ki yalan :)) Aslında falların hepsi yalan, fal baktırdıkça her şeyin daha kötüye gittiği de bir gerçek.
unutmak istemiyorumki ben,unutunca daha buyuk bosluga dusuyorum,simdi hic olmassa hatiralari var hatirlariyla yasayacam bi omur,evlenmeyecem,ona olan sevgime asla ihanet etmeyecem,bi omur yasayacak benimle..Sen artık fal baktırmayı kesinlikle bırakmalısın. Bir psikolog bul, emin ol falcılara para vermekten çok daha fazla işe yarayacak. Klişe olacak ama zaman gerçekten her şeyin ilacı. Unutmak istemiyorum dedikçe anıları hatırladıkça canın daha çok yanacak. Öncelikle bir psikolog bul sonra da kendini oyalayacak bir uğraş bul. Ne bileyim bir kursa git, bir dil öğren, bir müzik aleti çalmayı öğren. Farklı ortamlara gir. Hepsi geçecek bir gün.
unutmak istemiyorumki ben,unutunca daha buyuk bosluga dusuyorum,simdi hic olmassa hatiralari var hatirlariyla yasayacam bi omur,evlenmeyecem,ona olan sevgime asla ihanet etmeyecem,bi omur yasayacak benimle..
Beşiktaş handeye zamanında 3 kez gitmiştim ama anı iyi bilmişti sonrası yok. Bu dediğim 3 yıl once daha işk açtıgı zamanlar orayı şimdi nasıl bilemiyorumyaaa hadi kızlarr yaaa cevappp versenize kime gidelimm
Canım şuan unutamam onu sevdiğim gibi kimseyi sevemem asla diyorsun biliyorum aynı şeyleri bende diyorum ama şu aralar farkettim ki sadece kendime yapıyorum kötülüğüunutmak istemiyorumki ben,unutunca daha buyuk bosluga dusuyorum,simdi hic olmassa hatiralari var hatirlariyla yasayacam bi omur,evlenmeyecem,ona olan sevgime asla ihanet etmeyecem,bi omur yasayacak benimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?