İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen öyle. ben normalde falcıya gitmem zaten. anca cok moralim bozuk olacak öyle giderim ki şuan o moddayım:) bir daha uzun bi süre gitmeyi düşünmüyorum:)
Aynen öyle gitmenin bi anlamı yok artk çokta. Belirsiz durumlara giren herkes fala kaçıyo o da kötü de napıcaksın.. Bn çıktıkça söylerim ama tabi tam manasıyla tutmayabiliyor..

sevdigim insanin profiline girip bakamiyordum korkumdan dugun fotografni gorurum diye ama bugun dayanamadim baktim ve gordum o fotoyu,kardesi yuklemis profiline,yikildim,ne yapacam ben?kalbim yerinden cikacak sanki simdi,nasil gececek bu aci?ne zaman gececek? unutmak da istemiyorum,onunla ilgili hersey o kadar guzelki,acilari bile

Aynen öyle gitmenin bi anlamı yok artk çokta. Belirsiz durumlara giren herkes fala kaçıyo o da kötü de napıcaksın.. Bn çıktıkça söylerim ama tabi tam manasıyla tutmayabiliyor..
öyle tabi fal sonuçta ne garantisi var ki:) adam iki güzel şey söylüyo o anlık rahatlıyosun moralin yerine geliyo falan :) Allah kimseyi falcılara düşürmesin valla zor işler

Sana ne söylesek ne desek yeterli gelmez. Şuan en güzeli iyi bir psikolog bulup gitmen yoksa büyük depresyonlara girebilirsin. Emin ol km aynı şeyi yaşasa kötü olur ağlamak üzülmek bile yetmz. Allah sana ne yazdıysa onu görüceksin . Lütfen kendini üzme yine de.

unutursun cnm zaman her seyin ilacı. bu süreçte bi daha onunla ilgili şeylere bakmamanı tavsiye ederim. yoksa hiç unutamazsın.

öyle tabi fal sonuçta ne garantisi var ki:) adam iki güzel şey söylüyo o anlık rahatlıyosun moralin yerine geliyo falan :) Allah kimseyi falcılara düşürmesin valla zor işler
Hemde nasıl bilmezmiyim? Fala göre yaşamakta yanlş mesela. Yanlş bi tercih yapmama sebep olmuştu. Yani dönüyo birileri geliyo ama kimin geleceği belli olmuyo falan gibi oldu hep bana bn a kişisini beklerken b kişisi döndü hep böyle çıktı fallarım. O yüzden gitmeyi azaltalm artk psikolojmz bnce daha kötü olucak bu gidişle. Hele o şenayı fena yapıcam kızcağıza adam dönücek demiş adam evlenmiş yaa Allah korkusu yok bunların..

Kesinlikle psikolog ve psikiyatra git. Bende 4 ay once cok kotuydum 4 aydir gidiyorum iyilesiyorum. Mutlaka git.

aslında Allah ceza veriyo böyle inanmakla:/ beklentiye girmemek lazım. sonrası işte insanları böyle bunalıma sürüklüyor

yaaa hadi kızlarr yaaa cevappp versenize kime gidelimm

Bakmayı bırak artık kendine iyilik yapmak istiyorsan...

3 sene önce baktırmıştım ben de zaten, o dönem çok kötüydüm gitmediğim falcı kalmamıştı. Pelin'in tek çıkan detayı bu oldu, yoksa ona göre evlenecektim o adamla, ama tabi ki yalan :)) Aslında falların hepsi yalan, fal baktırdıkça her şeyin daha kötüye gittiği de bir gerçek.

Sen artık fal baktırmayı kesinlikle bırakmalısın. Bir psikolog bul, emin ol falcılara para vermekten çok daha fazla işe yarayacak. Klişe olacak ama zaman gerçekten her şeyin ilacı. Unutmak istemiyorum dedikçe anıları hatırladıkça canın daha çok yanacak. Öncelikle bir psikolog bul sonra da kendini oyalayacak bir uğraş bul. Ne bileyim bir kursa git, bir dil öğren, bir müzik aleti çalmayı öğren. Farklı ortamlara gir. Hepsi geçecek bir gün.

evet ona bende inanıyorum. baktırırsın ama sadece eğlencesine. kesinlikle ona göre hayatını yönlendirmeyeceksin. fal baktırınca olacağı varsada olmuyor işin büyüsü bozuluyor bence.

unutmak istemiyorumki ben,unutunca daha buyuk bosluga dusuyorum,simdi hic olmassa hatiralari var hatirlariyla yasayacam bi omur,evlenmeyecem,ona olan sevgime asla ihanet etmeyecem,bi omur yasayacak benimle..

unutmak istemiyorumki ben,unutunca daha buyuk bosluga dusuyorum,simdi hic olmassa hatiralari var hatirlariyla yasayacam bi omur,evlenmeyecem,ona olan sevgime asla ihanet etmeyecem,bi omur yasayacak benimle..

Benimde yakin arkadasim nisanlisindan ayrilinca boyle diyordu suan hayatnda biri var gayet mutlu ve evlsnmeyi dusunuyor. Kimse kimsenin arkasindan bir omur yas tutmaz. Sen suan duygu yogunlugu nedeniyle boyle dsunuyorsun yasadigin aci bir durum. Ama mutlaka bi psikologa git en azindan inan 3 4 ay sonra daha iyi olacaksin ve bu dusuncelerin gidicek. Hayatina yeni biri girince bi zaman sonra boyle dusunmeyeceksin ama mutlaka destek al derim.

Canım şuan unutamam onu sevdiğim gibi kimseyi sevemem asla diyorsun biliyorum aynı şeyleri bende diyorum ama şu aralar farkettim ki sadece kendime yapıyorum kötülüğü o yüzden lütfen böyle konuşma hayatını güzelleştirmeye bak çünkü bir daha bu yaşların gelmicek. Bir gün belki kim bilir hayatına öyle biri girer ki seni asla bırakmaz , seni çok sever. Şuan yapman gereken bilmiyorum çalışıyor musun veya okuyor musun? Kariyerine falan odaklan, arkadaşlarınla vakit geçir... Elbet geçecek bu acı sende biliyorsun sadece zaman gerekli ,inan burda kimse sana akıl vermek için söylemiyor, gerçekten üzüldük hepimiz

Kızlar bu Ankara daki zehradan memnun kalan ve çıkan falı olan var mı? Ben 2 ay önce baktırdım şimdi bi dinledim anı ve çıkan bir kaç şeyi olmuş yine mi baktırsalar dedim bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…