İstanbul'da Fal - Falcılar

unutmak istemiyorumki ben,unutunca daha buyuk bosluga dusuyorum,simdi hic olmassa hatiralari var hatirlariyla yasayacam bi omur,evlenmeyecem,ona olan sevgime asla ihanet etmeyecem,bi omur yasayacak benimle..
Saçmalama bence bu kadar ileri gidecek kadar değmiyor ona şuan görmüyorsun ama seven adam bırakmaz. Niye evlenmeyeceksin neden yani hatıralar ne kadar tutacak seni ayakta.

Kizlar insanlar evleniyor cocugu falan oluyor bosaniyor. Sonra tekrar evlenip yuva kuruyor. Her uzuntumuzde boyle dusunmeyelim. Bende oyleydim akil vermek degil amacim ama psikiyatra gittim ilac kullandim psikologa gittim ve suan cok iyiym hatta cevremdekiler sasiriyo nasil boyle toparladin diye. Belki antidepresan kullanmak istemezsiniz ama ben kullaniyorm cokta faydasini goruyorum suan..eskiden uzulup agladiklarim smdi umrumda olmuyor. Bazen gemileri yakip hayatimiza bakmak lazim. Hayatimizi kurmak mutlu olmak lazim bunun icinde hergun adamlarin resmlerine bakarak napiyor diye arastirarak falcilara gidip doncek dendiginde saf saf o gunu bekleyerek ya da depresyon sarkilari dinleyerek sadece kendimize uzuntu veriyoruz. Bende oyleydim ama artik aklim basima geldi. Burada da cikti cogunun dolandirici oldugu. Mantikli dusunuldugunde insanlarin anneleri babalari vefat eidyor onlarsiz yasiyorlar sevdiigmiz bir erkegi kaybettik diye hayattan kopmayalim hersey kafada bitermis onu anladim. Birde ilahi adalet var herkes uzdugu kadar uzuluyor buna da inanin. Artk kendimizi toplayalim falcilari da zengin etmeyelim lutfen. Kendimiz iciin ne gerekiuorsa onu yapalim duygusal degil mantkli olalim. Ben artik bu sekilde bakiyorum ve uzuldugum zamanlarima aciyorum.

Aynen canım valla çok güzel yazmışsın dediğin gibi millet evlenip boşanıyor biz iki aşık olduk diye hemen depresyona giriyoruz , giden gidiyor . Artık zaten olabildiğince geriye bakmayıp ileriye bakacağım. Zaten sevecek olan ve düşünen insan her şekilde yanımızda olur.

Aynen egoları tavan yapıyor. Ne yapsam zaten yanımda bu kişi diyip istediklerini yapıyorlar. Gerçekten onlar kim ki?

unutmak istemiyorumki ben,unutunca daha buyuk bosluga dusuyorum,simdi hic olmassa hatiralari var hatirlariyla yasayacam bi omur,evlenmeyecem,ona olan sevgime asla ihanet etmeyecem,bi omur yasayacak benimle..

Sen böyle düşünürken o şuan başka biriyle mutlu ve evli. Kendini başka kanallara yönlendirmen hem kendi sağlığın için hem de hiçbişeyden habersiz yeni evli başka bir kadının huzurunun bozulmaması açısından daha iyi olur canım, unutmaya çalış. Hiçkimse şuan birlikte olduğu kişinin geçmişi yüzünden üzülmek istemez. Bir insanı çok aşırı düşündüğümüzde o kişiye ve çevresine olumsuz yönde etki ediyor bu durum. O yüzden hem kendi mutluluğun hem de diğer insanların saadeti için unutmanı dilerim. Umarım yaparsın bunu..

Tatlım ="fldnglsn, post: 43763407, member: 682737"]Taksim göker beşiktaş hande ve ya taksim tuğba bana göre en iyileri ama garantim hiç birne yok..[/QUOTE]
Tatlım tubaya gittim, Hande dedik olsun merak ediyordu kız da ama şansına pazartesi günleri cafe kapalı şansa.

Angelsnikapalı t: 43764356 .!.:
Beşiktaş handeye zamanında 3 kez gitmiştim ama anı iyi bilmişti sonrası yok. Bu dediğim 3 yıl once daha işk açtıgı zamanlar orayı şimdi nasıl bilemiyorum
Hande pazartesi kapalıymis tatlım. Kız zaten 1 günlük geliyor.off ya

kızlar pen yetere gıttım enerjısını sevdım kadının cok tatlı ve damlalar tuğba gıbı agırlık vermedı bana hıc başka memnun kalan,çıkan var mı ? ayrıca eyleme nıyetlenmıstım ama bilmiyorum neden sonra vazgectim ve yetere gittim uzun zamandir belkide netten fal baktirdigim icin yuzyuze istedim bide göker denmis o nerdedir nasil bakar ? :)

ember: 408344"]Symbol beşiktaş nihal de iyidir, en azından saçmalamaz. Ona da gidebilirsiniz, yalnız izin gününü bilmiyorum maalesef [/QUOTE]
B Bir arastırayım tatlım

Göker taksim de nazar çay ocağında bakıyo istiklal caddesinde. Trot kahve 30 tl o da iyi enerjimiz tutuyo onla da size nasl olur bilmem ...

Yani cnm anı ve kişilerin düşüncelerini bildi heran olabilir dedi esas konu için ama ne bilim daha bi gelişme yok diğer konulardada yok
Tersi olursa yazalim cunku aksi olana kadar bence zaman onemli degil ozel konularda ama is vs icin zaman sart yani sonuc evet ya da hayir ondan sordum

Yeteri beğendinmi cnm anı bildimi mesela:)

bu fal isi hic duserli olmadi bana,bitti artik hersey hesabimi da kapatacam
sana yazmak istedim çünkü sen şu anda benim iki yıl önce yaşadığımı yaşıyorsun . biliyorum çok zor seni en iyi ben anlarım heralde . biliyorum imkansız geliyor şu an . bir zamanlar elini tuttuğun öptüğün evlilik hayellerini birlikte kurduğun benim dediğin adam başkasının artık .başkasının kocası başkasının sevgilisi hatta başkasının babası olucak bir gün . inanamıyorsun değil mi ?başta inanamadım . sabah kalktığımda kabus olsun istedim . zaten rüyasınıda aylar önce görmüştüm .dünya ağır geliyor dar geliyor gece olsun hemen yatağıma girip ağlayayım istedim . işimde çalışamıyordum ağlama krizleri vs vs .iş arkadaşlarım bile üzülüyordu benim için kız eriyip gidecek diyorlardı . ailem canım babam bile üzülüyordu ben üzüldüğüm için .o pislik ise mutlu mutlu fotolarda sırıtıyordu . neden dedim neden neden benle oynadı madem ?benimki eski sevgilisine dönmüştü çünkü . madem onu seviyordu benle niye oldu dedim neden girdi lanet olası hayatıma . ama soruların cevabını bulamadım hatta ayılırken bu soruları onada sordum cevap veremedi . ne diyecekti ki ?bir hevestin ilişkimden sıkılmıştım ondan senle oldum mu diyecekti ?özürler diledi af diledi benden gitmeden önce ama gitti ...bir daha başkasını sevemem sandım . ama sonra yine sevdim gerçi oda terk etti sanırım benim kaderim bu . şimdi başka biri için aşk acısı çekiyorum . o ise mutlu hatta bebeği olmuş resmini gördüm .içimde ona karşı birşey kalmadı . içim buruldu tabi bebeği görünce ama hemen geçti . bitti gitti yani . bitmez gibi geliyor ama biter ...
fal baktırma . dönmesini sakın bekleme . dönmez çünkü . eğer cesur olsaydı ailesine resti çeker senle evlenirdi . o zaman buna cesaret edemeyen adam karısından boşanmayı hiç göze alamaz . acı biliyorum ama alışacaksın unutucaksın yine seviceksin inadına yine aşık olucaksın . ve bir gün gerçekten o kişiye gittiği için teşekkür edeceksin çünkü o senin aşkını göz yaşlarını hak etmedi ..etseydi yanında olurdu inan bana ..aşk bu kadar basit değil . ailem onu istedi evlendim diyen bir adam adam değildir net .

Ya bi de şu falcıları anlamıyorum adam evlenmiş sana dönücek demişler yaa kız söylüyo evleniyo diye btn falcıları dövesim var. Dönck demek iyi grlmezki kız basit bi şeklde ayrılmamş vicdanı olan bn o falı bakamam demeliydi. Kızı psikologa psikiyatriste yönlendirmeliydi. Lütfen rica ediyorum fallara güvenmeyn olmaynca olmuo. Yazıklar olsn o kıza dönecek diye fal parası alanlara..şuan kızcağz daha kötü yaa ( Allah sabırlar versn. İnş bu siteye evlendim mutluyum diye geri dönersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…