banada diyorlardı canım yaa . bu adam sana dönücek seni unutamaz . meğersem adam başkasıyla evlilik yolundaymış . fal bu ya işte çok bel bağlamamak lazım .bende hep bekledim kaç senem gitti . ama evlenince uyandım ... fal işi yalan dolan .. beklemeyin gidenin dönmesi zor helede uzun zaman geçmişse .Ya bi de şu falcıları anlamıyorum adam evlenmiş sana dönücek demişler yaa kız söylüyo evleniyo diye btn falcıları dövesim var. Dönck demek iyi grlmezki kız basit bi şeklde ayrılmamş vicdanı olan bn o falı bakamam demeliydi. Kızı psikologa psikiyatriste yönlendirmeliydi. Lütfen rica ediyorum fallara güvenmeyn olmaynca olmuo. Yazıklar olsn o kıza dönecek diye fal parası alanlara..şuan kızcağz daha kötü yaa( Allah sabırlar versn. İnş bu siteye evlendim mutluyum diye geri dönersin..
Doğru söylüyosun canm. Burada tavsiye vermiş olabilirim bi çoğunuza böyle bi durum için gerçekten kefil değilim ama çıkanları söylerim. Bel bağlamayn eğlence olarak baktırın çok üzldm arkadaşn durumuna . Ve mümknse iyi dostlar edinin onlarn bu gibi durumlarda yardımları çok olur. Umarım hiç birimiz duygularmzla sevdiklerimizlr sağlığımızla huzurumuzla ailemizle sınanmayız. Para kazanılır ama bu dediklerimn parayla satın alınablr tarafı yokbanada diyorlardı canım yaa . bu adam sana dönücek seni unutamaz . meğersem adam başkasıyla evlilik yolundaymış . fal bu ya işte çok bel bağlamamak lazım .bende hep bekledim kaç senem gitti . ama evlenince uyandım ... fal işi yalan dolan .. beklemeyin gidenin dönmesi zor helede uzun zaman geçmişse .
Yeteri beğendinmi cnm anı bildimi mesela:)
Berdeyse karşılaşıcakmışız ben 15:00 gibi ordaydımbıldı canım anı guzeldı ve dogru noktalara parmak pastı ama soyle bısey cok detaylı hayatımla ılgılı seylerı bılemedı acıkcası bence bır hande degıl,ama yınede ıyıdı özellikle karşı taraf ıcın tarot baktırdım onda cok ıyıdı
Nişantası symbolde mirza da iyidir canım fena degildi bana baktıgındakızlarrrrrr pazartesi şehir dışından arkadaşım gelecek. ben kıza handeye gideriz dedim ama hande pazartesi kapalıymış. bana acilen yüz yüze falcı tavsiye edin yaaa söz verdim gideriz diye. tabi bende baktırıcam. şimdi burada edi diye birinden bahsediliyordu, pen cafe yeterden bahsedilmiş, birde ben tubaya baktırdım ama heralde su falıda bakıyormuş nereye gidelim bacılarrrrrr ????????
Bende beğendim nihali yani diğer falcılara oranla iyidi[/QUOTE]B Bir arastırayım tatlım
kızlar burdaydı heralde yeter diye birinden bahsetmişlerdi o da abicim ne şans pazartesi izinli. birde göker diye biri varmış duydunuzmu?Nişantası symbolde mirza da iyidir canım fena degildi bana baktıgında
Bende beğendim nihali yani diğer falcılara oranla iyidi
tatlım buldunmu zehranın numarasınıKızlae ankaradaki zehranın numarasını atsanıza bana silinmiş bende acill
Ben biraz önce yorum yazdım gökere[/QUOTE]kızlar burdaydı heralde yeter diye birinden bahsetmişlerdi o da abicim ne şans pazartesi izinli. birde göker diye biri varmış duydunuzmu?
Ya gerçekten falcıların bişey bildiğind,bizlereen farklı 6. Duyuları falan olduklarına mı inanıyorsunuz bi kendinize gelin derim,yarın falcıya gitsin,merak etme boşanacak yürümez o iş dicek,inanılmaz bel bağlıyosunuz,yapmayın,çıktı mı çıkmadı mı,tarih geldi mi geçti mi,geleceği bildi mi,hee bildi müneccim boku yedi hepsi de bi kendilerinin kıytırık cafe kenarlarında fal bakıp 3 kuruş kazanmalarına çare bulamadılar,yazıkYa bi de şu falcıları anlamıyorum adam evlenmiş sana dönücek demişler yaa kız söylüyo evleniyo diye btn falcıları dövesim var. Dönck demek iyi grlmezki kız basit bi şeklde ayrılmamş vicdanı olan bn o falı bakamam demeliydi. Kızı psikologa psikiyatriste yönlendirmeliydi. Lütfen rica ediyorum fallara güvenmeyn olmaynca olmuo. Yazıklar olsn o kıza dönecek diye fal parası alanlara..şuan kızcağz daha kötü yaa( Allah sabırlar versn. İnş bu siteye evlendim mutluyum diye geri dönersin..
Buldun canım ama tlf açmıyor niye anlamadım mesaj attımtatlım buldunmu zehranın numarasını
Berdeyse karşılaşıcakmışız ben 15:00 gibi ordaydım
Ben bugün gittim valla bomboştu sohbet bile ettik. İlk falı ile ikinci falı tutarlı ben karşı taraf için baktırdım anlattıkları hatta bazı cümleler aynı. İlk falda verdiği tarih şimdi verdiği ile uyumlu kısacası ben memnunumben dün gıttım canımm :) baya kalabaıktı kı erken saatlerde gıttım bıde :S
sen begendın mı ?
Canım amacım seni üzmek değil asla. Doğulu da olsa batılı da olsa düşünme ve karar verme, değer, sevgi anlayışı seninle aynı olmalı ki birlikte yürüyebilin...Hayatına bak, güzel şeyler yaşamaya çalış. O da gitsin yaşasın seçtiği hayatısen durumu bilmiyorsunki,benim sevdigim erkek dogulu,onlarda oyle,benim de ailem istemiyor onu
Arkadaşlar gökeride toprağıda handeyide daha sonra tuğbayıda ben önermiştim.. Fal herkesn bildiği gibi enerji işi. Lütfen umut bağlamayn iyi de olsa kötü de olsa. Çnkü daha bugn arkadaşn yazdıkları beni derinden etkiledi ve çok üzüldüm.. Sizden tek isteğim sadece eğlence olarak görün şu falları. Önerdiğim herhangi bir falcıdan çok üzülenler olabilir onun için net çıkar diyemem. Yalnızca hayatınızı akışına bırakın tarih tutmayın unutun. Kafanızda sadece işiniz eviniz olsun. Önceki yorumumda belirttiğim gibi evlenen adama geri dönücek diye fal bakan falcılara çok kızgınım ve faldan aşırı derecede soğudum bu yüzden. Umarım mesajımı düzgün bir şeklde iletebilmişimdir. Hakkımızda hayırlısı olsun..Ben bugün pen cafedeki yetere gittim. 2 ay öncede gittiğimde açığını bulamamıştım ve beğenmiştim verdiği süre uzundu tekrar baktırmak istedim tabi arada geçen zamandaki değişiklikleri bildi ve çok ilginç beni hayatında bir kere 2 ay önce görüp hatırlama ihtimali yok ama birşey konusunda daha önce böyle düşünüyordum ama şimdi böyle düşünüyorum dedi o sırada yeter hanım falı kesip ben işk faldada böyle demişim dedi ve hakikaten ilk faldada öyle demişti eminim ses kaydını dinleyip gittim. İlk falda verdiği tarih ile şimdiki gene tutuyor. Enerjisi çok iyiydi hatta fal dışında kimse olmayınca dostca sohbet bile ettik
Ordan çıkışta nazar çayocağıı çok yakınmış gökeri bir arkadaş söylüyordu ona gittim. Falın hemen hemen hepsi mandal cafedeki tıprakla aynıydı. Zaten öneren arkadaşta ikisinide beğeniyordu. Bende toprağı olmusuzlukları söylediği ve yaşadığım için beğenirdim açıkcası gökeride beğendim. Ana konum aynı dönecek ve herşey toparlanacak hatta herşeyin toparlanması için göker net olarak 14 ocak dedi.
Ayyyy bir tek bu tuba bakamadı ana konu aynıda diğerleri berbattı sebebini bir türlü çözemedim
Size ufaktan deneyimlerimi paylaşayım dedim
Hayirli olsun canim :) cidden sevindim. Senin her seyi bildi bitti sanirim? Bilmedigi ya da ters bildigi bi sey yok di mi?slm kızlar..yoğunluktan daha yeni yazmaya fırsatım oldu..bugün bi olay daha oldu..beni acaip mutlu eden..tam da eylemin dediği gibi :) notlarıma baktım da..yani bi dediğini daha yaşamış bulunuyorum :)
Renkli gözlü birisi demi? Sana çıkmışmıydı?Nişantası symbolde mirza da iyidir canım fena degildi bana baktıgında
saol tatlımm :) şu ana kadar yok kuzum..Hayirli olsun canim :) cidden sevindim. Senin her seyi bildi bitti sanirim? Bilmedigi ya da ters bildigi bi sey yok di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?