- 30 Eylül 2015
- 286
- 276
- 18
- 47
Asıl olay vardı bizim beklenen hala bekliyoruz vallasaol tatlımm :) şu ana kadar yok kuzum..
Arkadaşlar gökeride toprağıda handeyide daha sonra tuğbayıda ben önermiştim.. Fal herkesn bildiği gibi enerji işi. Lütfen umut bağlamayn iyi de olsa kötü de olsa. Çnkü daha bugn arkadaşn yazdıkları beni derinden etkiledi ve çok üzüldüm.. Sizden tek isteğim sadece eğlence olarak görün şu falları. Önerdiğim herhangi bir falcıdan çok üzülenler olabilir onun için net çıkar diyemem. Yalnızca hayatınızı akışına bırakın tarih tutmayın unutun. Kafanızda sadece işiniz eviniz olsun. Önceki yorumumda belirttiğim gibi evlenen adama geri dönücek diye fal bakan falcılara çok kızgınım ve faldan aşırı derecede soğudum bu yüzden. Umarım mesajımı düzgün bir şeklde iletebilmişimdir. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Yiğitin telefonunu atabilir misiniz bana rica etsem..Moral seviyeni yükseltecek birini arıyorsan yigit derim, enerjisi çok güzel, çok keyifli biri. Nokta atışları da var, pat diye isim söylüyor falan. Ha dedikleri çıkar mı çıkmaz mı onu bilemem, bana söylediklerinin daha zamanı var, bekliyorum :) ama ben en çok ona baktırdıktan sonra kendimi iyi hissediyorum :)
Yiğitin telefonunu atabilir misiniz bana rica etsem..
sen tugbayla topraga baktirmismiydin?eylem de dahil hepsi bende patladı asıl onemlı olanlar konusunda....
tarih marih olay molay hepsi hikaye oldu anlayacagınız
Aynen canim haftaya tamamen patlayacak hattaeylem de dahil hepsi bende patladı asıl onemlı olanlar konusunda....
tarih marih olay molay hepsi hikaye oldu anlayacagınız
tugba ya gıtmem ben gergın kadınım oyle manyak manyak hareketler yapar doverım ben onu...sen tugbayla topraga baktirmismiydin?
mandal cafe toprakmi?cikti mi dedikleri?tugba ya gıtmem ben gergın kadınım oyle manyak manyak hareketler yapar doverım ben onu...
toprak ıcın de bır sene once gıtmıstım bekar ve cocugu olmayan adam ıcın evlı ve ıkı cocuklu demıstı
mandal cafe toprakmi?cikti mi dedikleri?
toprak ıcın de bır sene once gıtmıstım bekar ve cocugu olmayan adam ıcın evlı ve ıkı cocuklu demıstı sence cıkmıs mı ?
adam kendi kendine olmayan bir senaryo üretti
ayyy çok güldüm yaa, sadece fal bakarken garip oluyor tuğba, sonra normal bir şekilde gayet güler yüzlü kız canım, şimdi yalan söylemiyim. ama mekandanmıdır nedir bende acayip bir başağrısı yaptıtugba ya gıtmem ben gergın kadınım oyle manyak manyak hareketler yapar doverım ben onu...
toprak ıcın de bır sene once gıtmıstım bekar ve cocugu olmayan adam ıcın evlı ve ıkı cocuklu demıstı
Sende iyi başağrısı yapmış ben neye uğradığımı şaşırdım zaten söylediklerini anlamakta zorluk yaşıyorum anladıklarımda saçma sapan benim halimi düşünayyy çok güldüm yaa, sadece fal bakarken garip oluyor tuğba, sonra normal bir şekilde gayet güler yüzlü kız canım, şimdi yalan söylemiyim. ama mekandanmıdır nedir bende acayip bir başağrısı yaptı
evet canım zehra hanımhangisi bunu diyen canım zehra mı?
ulaşabildin mi canım?Buldun canım ama tlf açmıyor niye anlamadım mesaj attım
Bu tuğba nerdeydi telini verirmisinayyy çok güldüm yaa, sadece fal bakarken garip oluyor tuğba, sonra normal bir şekilde gayet güler yüzlü kız canım, şimdi yalan söylemiyim. ama mekandanmıdır nedir bende acayip bir başağrısı yaptı
Özelden yazıyorum :)kızlar ben hala kımseye baktırmadım söyleyin kime baktırsam yaaaaaaaa istanbuldayım :)
çook teşekkür ederim :)Özelden yazıyorum :)
bnm de var biraz daha zaman..bakalımAsıl olay vardı bizim beklenen hala bekliyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?