İstanbul'da Fal - Falcılar

Kimseye suç bulmak gibi olmasın ama falcı abi adı ustunde evlenen adam doner mı donmez mı bılınmez.
ama fala gore hayatını duzenleyen ınsanlarda da kabahat fal faldır.çıkar cıkmaz bu enerjı ısıdır.
Allah'tan baska kımse gelecegı bılemez.olmuyorsa da bir sebebı vardır. Bunu olduracak olan da falcılar degıldır.
Hayırlısıyla dua edin zaten hayırlı ıse sızın ıcın sızın hakkınızı sızden baskası yıyemez.
Ortada donenen bır buyu olayı varsa ısının ehlıne bozdurursun ve hala olmuyorsa aslında hayırlı olan odur.

Allah herkese kolaylık mutluluk huzur versın.Ama gözünüzü seveyim falcılara umut baglamayın.
İlk once Allaha sonra kendınıze guvenın.O kullarının kotulugunu ıstemez ve kendınız dısında hıc kımse sıze zarar veremez.

Yiğitin telefonunu atabilir misiniz bana rica etsem..

Kizlar uzulerek bildiriyorum ki tarihi sabit evet hayir li bir olayda eylem duygu kimya patladi digerleri de cok yakin bildirmeye devam edecegim.

tugba ya gıtmem ben gergın kadınım oyle manyak manyak hareketler yapar doverım ben onu...

toprak ıcın de bır sene once gıtmıstım bekar ve cocugu olmayan adam ıcın evlı ve ıkı cocuklu demıstı
ayyy çok güldüm yaa, sadece fal bakarken garip oluyor tuğba, sonra normal bir şekilde gayet güler yüzlü kız canım, şimdi yalan söylemiyim. ama mekandanmıdır nedir bende acayip bir başağrısı yaptı

Son düzenleme:
Sende iyi başağrısı yapmış ben neye uğradığımı şaşırdım zaten söylediklerini anlamakta zorluk yaşıyorum anladıklarımda saçma sapan benim halimi düşün

Bu tuğba nerdeydi telini verirmisin
Bide onu deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…