İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar ben hala kımseye baktırmadım söyleyin kime baktırsam yaaaaaaaa istanbuldayım :)

Damlalar Kafe tuğba, Pen kafe Yeter ve Symbol Kafe Nihal'e baktırabilirsin güvenilir başka isim veremicem canım. Burda bu 3ünün hiç reklamını görmedim. Sezmedim en azından. Ve hepsini deneyip bir daha fal baktırmak istediğimde gideceğim kişiler sadece bunlar.

kesinlikle . valla bu aşktan çok çekmiş bir insan olduğum için herşeyi denedim . falcılara sardım bir sürü para akıttım ama sonuç yalnızım .ilşkilerim gitmiyor hiç . zaten zor aşık oluyorum çok seçiciyim oluncada ama kör kütük aşık oluyorum .falcılar olumsuz da konuşabiliyor sadece olumlu konuşanlarada rast gelmedim . bu ara baktırmıyorum baktırmayacam artık çok param gitti elimde birşey yok . herşey olucağına varıyor ...

Yok

yok canım renkli gözlü degil esmer ufak tefek fena degildi bilmişti renkli gözlü olan ishak onun durum fallarıniyi

Mirza demişti kuzenim bir kez girmiştim Nişantaşında 2014 un Mayıs ayındaydi. Falıda çıkmadı ama anda ve kişinin fiziksel olarak betimlemesinde harikaydı sevgilimin çenesinin ortasında ki çukuru bile söylemişti ben o zamana kadar adamın sakallarindan farketmemistim faldan sonra baya bir dikkat ettim gerçekten varmış

symbol besiktas symbol degilmi?

ben okuduguma gore falcilara cinler bilgi veriyor gecmisi ve ani o yuzden iyi tutturuyorlar ama soyle birsey de var cinler 1000 yil ve daha uzun yasadiklari icin tecrubelerine dayanarak senin basina gele bilecek seyleri soyluyorlar yani cika da bilir cikmayada bilir yasadiklari bin yillarin tecrubelerine dayanarak gelecekle ilgili yorum yapiyorlar falcida cinin dediyini bize soyluyor,ama gecmisi ve ani tabi ki biliyorlar

aynen cnm
geçmişi ve anı bilmeleri ondan bu kadar kolay..

Eylem ablayla konuşan olursa rica ediyorum söylesin çok emin olduğu bi konu çıkmayınca napıyo? yargılamak için sormuyorum suçlamak için de merak ettm sadece çünkü çıkanı o kdr çok ki çıkmayan bizler merakta beklyoruz çok sevdim eylem ablayı ben ya nolur çıksın dedkleri

kendin kendisine sorsan?

kendin kendisine sorsan?
Onu da düşündüm ama rahatsız etmek istemyorum, "çıkmadı nolcak şmdi" gibi bi amaçla sormak istemyorum çnkü kırılmasını falan istemyorum her türlü helal olsun ona verdiğim para. ama şmdi bela gibi çıkmadı falan dersem ne blym vaktini almak istemyorum kadıncağızın. o yüzden baktıracak varsa dedim..

anladım ama senin sorman daha mantıklı..konuyu sen biliyorsun çünkü..

ben o dugun fotografni gordugum gunden beri neler cekiyorum ALLAH bilir,fotoya baksaniz oglan o kadar mutsuz ki aglayacak gibi,belki o evlendirdikleri kizin da kalbinde baska biri vardi?yazik gunah degilmi boyle insanlari bi araya getirip zorla evlendirmek???aileler nasil cevap verecek obur dunyada

Offf arkadaşlar ben tuba ve eylem'e fal baktırdım biliyorsunuz ikiside paralel konuştu zaten ve ikisinin dediği şeyler oluyor ama olumsuz şeyler söylemişlerdi onlar oluyor gerçi hayatımda olumlu bir şey yok o yüzden de olabilir . Özel hayatla ilgili değil ama ona daha var verdikleri tarihlerde .Neyse netice itibariyle çıkıyor mu?çıkıyor. Bu ara eylem'e tekrar baktırasım var. Son zamanlarda baktıran var mı?

Canım valla çok üzülüyoruz hem sana hem eski sevgiline. Ailesi para için çocuğunun mutluluğunu görmezden geliyorsa biz ne söylesek boş

Eyleme ne zaman baktirmistin canim ve dedikleri soyledigi zamanlarda mi olmaya basladi ?

Birde su acidan dusun sonucta evlenmek kader diye biliyorum. Demek ki senin kaderinde evlenmek icin baskasi yazili ve cok mutlu olacagin biri cikicak. Lutfen kendini bu kadar heba etme. Psikologa git bi sekilde duzelt kendini herkes kendi hayatina bakiyor malesef..

hayırlısı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…