Canım kasım başıydı baktırdım ve aynen dediği tarihlerde gerçekleşiyor ama beğenmeyen de var bu forumda . Ben baktırdığımda tak tak söyledi benim hem hayatımı hem kasım ayımın tamamını. Sen baktımadın galiba. Valla ilk önce bana reklam falan olabilir mi diye geldi, sonra baktırdım içim rahatladı o konuda bir şüphen olmasın.Eyleme ne zaman baktirmistin canim ve dedikleri soyledigi zamanlarda mi olmaya basladi ?
Böyle gönül ilişkilerinde yorum yapmak haddime değil ama,biraz da gönlün yanına mantıgı koymak gerekiyor be canım.Ailesi doğuluysa,çocukta doğulu,doğulularda sevdiğini böyle gözü yaşlı bırakmak var da,verilen sözden mi dönmek yok?Ayrıca,cebinde parası yokmuş geçinecek,siz birarada olup evlenseydiniz de üç ay sonra geçim sıkıntısı başladı mı aşk mı kalırdı sanıyorsun?yeni evlisin,kocanla gezmek tozmak hayatı yakalamak varken,evin kirasını elektriğini,ay sonunu nasıl getireceğini düşünüyorsun.İş mi bu tatlım allahaşkına?hersey icin cok gec ama dua edin ikimiz icin de neolur
hayırlısı olsun cnm[/QUOTEaynen hayırlısı olsun demekten başka çare yok
aynen canım hayırlısı oldun artık yapacak bir şey yok , çok sağol .hayırlısı olsun cnm
Canım kasım başıydı baktırdım ve aynen dediği tarihlerde gerçekleşiyor ama beğenmeyen de var bu forumda . Ben baktırdığımda tak tak söyledi benim hem hayatımı hem kasım ayımın tamamını. Sen baktımadın galiba. Valla ilk önce bana reklam falan olabilir mi diye geldi, sonra baktırdım içim rahatladı o konuda bir şüphen olmasın.
He anladım Canım valla gerçekleşiyor istemesem deYok canim ben bir hafta once cumartesi baktirdim bana da zaman verdi de ondan sordum gerceklesiyor mu diye merak ettim bende falindan memnun kaldim ama zamanlar var biraz benim :)
He anladım Canım valla gerçekleşiyor istemesem deilk defa istemedim falımın çıkmasını ama çıktı. İnşallah sana da çıkar :) benim enerjim tuttu galiba çünkü hemen saymaya başladı ama anlık hayatını bilemediyse belki çıkmayabilir ama bildiyse bekle bakalım:)
Ay çıkarsa yaz tatlım merak ettim, umarım güzel şeylerdir de çıkar hepsi :) bende baktırcam yine galibaya bildi hayatımı sorunlarımı falan :) bende enerjımın tuttugunu dusunuyorum aslında kotu bı enerjı almadım ıns bana da cıkarr :)
ya tarihe takilmayin onemli olan olaylarin gerceklesmesiTugba da verdigi son tarihte patladi kizlar
Bi sure baktirmicam artik sinirden
Bi kac konu birden coktu
Benm tuğba ve gökerle enerjim aşırı anlamda tuttu. Handeyle de tuttu ama hande 45 yaşıma kdr neler yaşıcam onları söyledi ona baya bi uzun süre gidemem heralde . Tuğba baya iyi yaa beğendim yani kendi adıma tavsiye eden arkadaşa teşekkür ediyorum :)) bi de bu hayatta hep bi olumsuzlk var dört dörtlük değiliz hiç bi konuda illaki bi eksik olur. Ağır ve çok üzücü bişi değilse takma lütfen. Borçlularm kapıya dayandı bn bile takmıyorum o durumdaymOfff arkadaşlar ben tuba ve eylem'e fal baktırdım biliyorsunuz ikiside paralel konuştu zaten ve ikisinin dediği şeyler oluyor ama olumsuz şeyler söylemişlerdi onlar oluyorgerçi hayatımda olumlu bir şey yok o yüzden de olabilir . Özel hayatla ilgili değil ama ona daha var verdikleri tarihlerde .Neyse netice itibariyle çıkıyor mu?çıkıyor. Bu ara eylem'e tekrar baktırasım var. Son zamanlarda baktıran var mı?
Canım o kesin ishak bana da eski erkek arkadasımın benim bile dikkat etmediğim herseyini söylemişti ama gelecekte hiç kimseden bişi beklemeyin ben artık baktırırsam keyfe keder baktırxam cok denedim bel bağlayıp fal baktırınca enerjim cok düşüyor iyi hissetmiyorum kaderde ne varsa o başa gelir dua edelim kızarMirza demişti kuzenim bir kez girmiştim Nişantaşında 2014 un Mayıs ayındaydi. Falıda çıkmadı ama anda ve kişinin fiziksel olarak betimlemesinde harikaydı sevgilimin çenesinin ortasında ki çukuru bile söylemişti ben o zamana kadar adamın sakallarindan farketmemistim faldan sonra baya bir dikkat ettim gerçekten varmış
Sağol canım desteğin için doğru diyorsun çok üzüldüm sabahtan beri ama sağlık sorunu değil diyip kendimi telkin etmeye çalışıyorum. İnşallah bir an önce borçlarından kurtulursun ben senin için bu gece dua edecem. Göker'i baya duyuyorum acaba gitsem mi diye düşünmüyor değilim . Sana dediklerinden çıkan oldu mu?Benm tuğba ve gökerle enerjim aşırı anlamda tuttu. Handeyle de tuttu ama hande 45 yaşıma kdr neler yaşıcam onları söyledi ona baya bi uzun süre gidemem heralde . Tuğba baya iyi yaa beğendim yani kendi adıma tavsiye eden arkadaşa teşekkür ediyorum :)) bi de bu hayatta hep bi olumsuzlk var dört dörtlük değiliz hiç bi konuda illaki bi eksik olur. Ağır ve çok üzücü bişi değilse takma lütfen. Borçlularm kapıya dayandı bn bile takmıyorum o durumdaym
Gökere çok kez baktırdım ve hep doğruları söyledi bana hepside çıktı. Yalnız gittiğinde çok iyi dinlemen lazm beş altı kez bire bir yaşadm. Tarot konusunda aşırı iyi analiz yapıyor. Sadece tarih konusunda bir kez tam tuttu direk mayıs demişti mayıs oldu. Diğerlerinde beş hafta dediyse genelde beş ay içinde oldu yani maximum. Tarihlere takılmayn olayın gidişatını bire bir aktarıyor. Tuğbayıda çok çok beğendim. Kıza üç kez gittim üçünde de aynı şeyleri söyledi zamanı dinlemedim bile. Zaman önemli değil. Ama falcılarmzn hepsini lütfen eğlence olarak görün. referans olarak ikisini vereblrm şuan sana :))Sağol canım desteğin için doğru diyorsun çok üzüldüm sabahtan beri ama sağlık sorunu değil diyip kendimi telkin etmeye çalışıyorum. İnşallah bir an önce borçlarından kurtulursun ben senin için bu gece dua edecem. Göker'i baya duyuyorum acaba gitsem mi diye düşünmüyor değilim . Sana dediklerinden çıkan oldu mu?
Yok yok canım zaten çok bel bağlamıyorum eğlencesine baktırıyorum duymak hoşuma gidiyor :):) tuğba benimde baya hoşuma gitti zaten gereksiz alakasız hiç bişi demedi. Göker aklımda olsun canım çok sıkılırsa giderim bir ara :)Gökere çok kez baktırdım ve hep doğruları söyledi bana hepside çıktı. Yalnız gittiğinde çok iyi dinlemen lazm beş altı kez bire bir yaşadm. Tarot konusunda aşırı iyi analiz yapıyor. Sadece tarih konusunda bir kez tam tuttu direk mayıs demişti mayıs oldu. Diğerlerinde beş hafta dediyse genelde beş ay içinde oldu yani maximum. Tarihlere takılmayn olayın gidişatını bire bir aktarıyor. Tuğbayıda çok çok beğendim. Kıza üç kez gittim üçünde de aynı şeyleri söyledi zamanı dinlemedim bile. Zaman önemli değil. Ama falcılarmzn hepsini lütfen eğlence olarak görün. referans olarak ikisini vereblrm şuan sana :))
Valla eleme yaptım baya bu fal işinden çevremdeki insanlarda bana soruyo artıkYok yok canım zaten çok bel bağlamıyorum eğlencesine baktırıyorum duymak hoşuma gidiyor :):) tuğba benimde baya hoşuma gitti zaten gereksiz alakasız hiç bişi demedi. Göker aklımda olsun canım çok sıkılırsa giderim bir ara :)
Aynen bende eleme yapıyorum artıkValla eleme yaptım baya bu fal işinden çevremdeki insanlarda bana soruyo artıkburada bulununan en az bir aydır falcı falcı gezen arkadaşlar indirim günleri başladı mağazalarda falları beklerken onlara odaklanalm yaa :))
Fal yerine bence artk beklerken onlara odaklanalm en iyi terapi yöntemi. Kendim de öğrenciyken mağazada çalışıyodm bütün sinirlerime iyi geliyodu iki şeklde de h&m de çalışmıştm kızlar indirimleri başlamş habernz olsn bn bile çalışırken yakalayamadmmı ortada kalıyodum sonra üzülmeyn :))Aynen bende eleme yapıyorum artıkay evet black friday falan indirimler çoştu:) bende bakınıyorum mağazalara
Haha:) aynen valla h&m en sevdiğim mağazalardandır hatta. Bende öğrenciyim şimdi hem derslere hem alışverişe odaklanıyorum fallarımı beklerkenFal yerine bence artk beklerken onlara odaklanalm en iyi terapi yöntemi. Kendim de öğrenciyken mağazada çalışıyodm bütün sinirlerime iyi geliyodu iki şeklde de h&m de çalışmıştm kızlar indirimleri başlamş habernz olsn bn bile çalışırken yakalayamadmmı ortada kalıyodum sonra üzülmeyn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?